mi 9 lite kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 9 Lite - Sim Kart Tepsisi içinde kaldı

Merhaba. Sim kart yuvasına giren tepsinin ucu kırıldı. Sim kart tepsisi içinde kaldı. Tepsiyi nasıl çıkarabilirim? Toplu iğne ile çekmeyi denedim. Elektrikli süpürge ile çekmeyi denedim. Sakız yapıştırıp çekmeye çalışsam gelir mi? Teşekkürler.
  2. M

Yardım Telefonu sıfırladıktan sonra...

Whatsapp ve diğer bildirimlerin içeriğini görüntüleyemiyorum kilit ekranında. Ayarlar'dan kilit ekranına girdiğimde, gelişmiş ayarlarda "bildirim ve içeriği göster" seçili. İçeriği göstermiyor. Atladığım bir nokta mı var? MIUI 10 bu arada.
  3. M

"Hagi sen dışarı çıkıyorsun!"

Fatih Terim, bir maçın devre arasında, soyunma odasında, üç kere lafını bölen Hagi'ye, üçüncü kere lafını bölmesinden sonra şunu söylemiş: -Hagi seni oyundan alıyorum. Kimse vazgeçilmez değildir yani. Ben de üçüncü tartışmamızdan sonra kız arkadaşıma aynı şeyi söyledim: -Tamam, sen...
  4. M

Sohbet İsrail’de herkes kötü insan değil

İsrail’de farklı görüşte siyasi partiler var. Örnek vermek gerekirse; Filistin’in işgalini destekleyen kesim var. Filistin’in işgaline karşı çıkan kesim var. Museviliğin bir ırk olduğunu düşünen bir kesim var. Museviliğin bir din olduğunu düşünen farklı bir kesim var. Ateistler var. Deistler...
  5. M

Sohbet Anket

şirketimden tazminatımı talep edip almanya'ya kardeşimin yanına yerleşip bir türk şirketine gireyim mi? beni buralara bağlayan pek bir şey yok, kız arkadaşım var sadece. kariyer açısından başarılı olamadım. siyasetçilerden sıkıldım, siyasilerin kısır döngü tartışmalarından sıkıldım. insanların...
  6. M

Sohbet İş hayatına dair

dunning-kruger sendromu justin kruger ve david dunning adlı iki abd'li psikiyatri uzmanı, 10 yıl kadar önce bir teori ortaya attı: "cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." ve bunun üzerine bir araştırma başlatıldı. fizyolojik ve zihinsel alanda yapılan çeşitli...
  7. M

Sohbet Üniversite Bölüm Tercihi Yaparken

Üniversitede iktisat okudum hiç sevmedim. Mesela Adam Smith'in, Keynes'in teorileri, o grafikler vs. son derece soyut ve anlamsızdı benim için. Ama son sene gördüğüm Dünya Ekonomisi ve Kalkınma Ekonomisi derslerinden keyif alıyordum. Gerçek hayatta karşılığı vardı anlatıların. Büyük Ortadoğu...
  8. M

Soru Bir ülkeden gelen çağrıları engellemek mümkün mü?

Merhaba, Son dönemde İran'dan (+98) çağrılar alıyorum zaman zaman. Bir ülkeden gelen çağrıları komple engelleme şansımız var mıdır? Bir de, çok güleceksiniz ama, hala telefonu nasıl meşgule alacağımı bulamadım. Aşağı kaydırıyorum olmuyor, güç tuşuna iki defa basıyorum, olmuyor. Teşekkürler
  9. M

Sohbet Konuşalım

Facebook'ta, bir gönderi gördüğümde, beğenmişsem, yorumları da okurum. Aynı şekilde Twitter'da da. Bir gönderi vardı. Konuyu hatırlamıyorum. Bir yorum vardı. Yorum şunu diyordu : Bir haksızlığa uğradığımızda, beddua ederiz, havale ederiz, cezasız kalmamasını isteriz, öfkeleniriz. Ama...
  10. M

İpucu Faturalı hatlarda indirim alma yöntemi

Türk Telekom aylık 45 liraya 1000 dk ve 20 GB içeren tarife kullanıyordum. Kafaya koydum, faturasıza geçecektim, daha fazla fatura takip etmek istemiyordum. Müşteri hizmetlerini aradım, blörf yapmıyordum. Talebimi söyledim, ilgili birime aktardılar. Temsilci bana birkaç defa faturasıza geçişi...
  11. M

Çözüldü Urbanears Kulaklık Müşteri Memnuniyeti

Kısaca anlatıyorum. Bir mağaza zincirinden Urbanears marka kulaklık almıştım. Ses kalitesinden memnun kalmadım. Mağazaya geri götürdüm. Onlar da distribütöre yolladılar. Tam bu aşamada Urbanears’ın yurtdışındaki merkezine mail gönderdim. Memnuniyetsizliğimi dile getirdim. “Yetkili...
  12. M

Diğer Vestelcell dördüncü operatör değildir

PTTCell, Teknosacell, Bimcell gibi Türk Telekom altyapısını kullanacak olan bir sanal operatördür.
  13. M

Turkcell Turkcell Rezaleti

Arkadaşlar, çağrı merkezi temsilcisi size "tarifenizin aylık indirimli ücreti 80 lira, indirimsiz ücreti 90 lira" deseydi, bu durumda, aylık cayma bedelinin ne kadar olacağını düşünürdünüz?
  14. M

Soru Xiaomi Amoled ekran fiyatlarının yüksekliği

Cihazımın ekranı zarar görmedi ama internetten baktığımda 800-900 lira civarı fiyatlar görmüştüm. Zenex hocam -Montaj dahil sizde fiyatlar nedir? -Stokta malzeme bulunuyor mu genelde? -İstanbul'da mı ikamet ediyorsunuz? Teşekkürler
  15. M

MIUI 11 Mi 9 lite Bekleme ve Ekran Süresi

Merhabalar. Günde yaklaşık 2 saat online müzik dinliyorum ve yaklaşık bir saat telefon görüşmesi yapıyorum. Herkesin dile getirdiği gibi 2 gün gitmiyor şarj. Sizde durumlar nasıl? (Miui 11.3.4 global resmi rom) 1579669238 Miui 10'a sürüm düşürsem fark eder mi? Müzik dinlemek ve telefon...
Üst Alt