Batflleck kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Şarj olurken % 50-55 arasında gidip geliyor

Merhaba herkese. Cihazım note 10 pro. Telefon normal bir şekilde şarj olurken birkaç kez şarj gidip geliyor. Sanki kabloyu çıkarıp takmışım gibi yapıyor sonra kendi kendine şarj olmaya devam ediyor.Temassızlıkk diye düşündüm başta ama kabloyu ne yaparsam yapayım şarj oluyor. Yeni bir kablo alıp...
  2. B

Yardım Bluetooth kulaklık bağlandıktan sonra telefon kasıyor ve ses gelmiyor. (Videolu)

Cihazım global redmi note 10 pro. MIUI 14.0.2.0 sürümü yüklü. Redmi airdots kulaklığım var ve telefonumla birlikte yıllardır kullanıyordum. Bugün başıma ilginç bir durum geldi. Kulaklığı bağladım ve spotfiy uygulamasından bir müzik açtım ancak ses gelmedi. Kulaklığı kapat-aç ve resetleme işlemi...
  3. B

Yardım Bluetooth kulaklık bağlandıktan sonra telefon kasıyor ve ses gelmiyor.

Cihazım global redmi note 10 pro. MIUI 14.0.2.0 sürümü yüklü. Redmi airdots kulaklığım var ve telefonumla birlikte yıllardır kullanıyordum. Bugün başıma ilginç bir durum geldi. Kulaklığı bağladım ve spotfiy uygulamasından bir müzik açtım ancak ses gelmedi. Kulaklığı kapat-aç ve resetleme işlemi...
  4. B

Yardım Temalar uygulamasındaki sorunlar

Merhaba telefonum global sürümde ve daha önce format atmadım. Memnunum o yüzden gerek duymadım. Ancak tema uygulamasinda sorunlarım var 1- temalar uygulamasının ana ekranda simgesi yok. Uygulamalar listesinde de yok. Hiçbir şekilde bulamıyorum. Sadece ayarlardan girebiliyorum. 2- Bir tema...
  5. B

Satış Redmi note 10 pro ve 6 pro kılıflarımı satıyorum

Merhaba elimde birçok kılıf bulunuyor. Redmi note 10 pro ve redmi note 6 pro modelleri için var. Elimde çok fazla model var. Canım sıkıldıkça almıştım. Zaman geçtikçe kullanmaz oldum. Bazıları biraz kullanıldı bazıları ise sadece 1-2 defa telefon üzerine takıldı. Yani sıfır bile denebilir...
  6. B

Yardım Redmi note 10 pro ile huawei band 6 bağlantı problemi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda huawei band 6 akıllı bileklik modelini satın aldım. Huawei sağlık uygulaması üzerinden telefon ile bilekliği bağlıyorum. Bağlanma kısmında bildirim ve veri alışverişi sırasında hiçbir problem olmuyor. Uygulama arka planda çalıştığı sürece kesinti olmuyor ancak...
  7. B

Çözüldü Erişebilirlik kısayolu kapanmama durumu

Merhaba arkadaşlar. Cihazda sanal tuşların yanına erişebilirlik kısayolu gelmiş. Ben açmadan gerçekleşen bir durumdu bu. Ayarlardan kapattım ancak yinede gitmiyor. Orada duruyor ama işlevi çalışmıyor. Açtığımda ise çalışmaya başlıyor. Telefonu kapatıp açtım ancak yinede düzelmedi. Format...
  8. B

Yardım Boşta çok şarj yeme problemi

Arkadaşlar merhaba iki hafta önce redmi note 10 pro aldım ilk iki gün iyiydi. Sonrasında telefon boşta iken çok şarj yemeye başladı. Geceden sabaha 20 lik bir düşüş oluyor. Bu durumu nasıl çözerim. Telefonu aldım alalı güncelleme yapmadım. Sürümüm 12.0.14.0 . Şarj olarak sorunum yok tek derdim...
  9. B

Yardım Kameranın yanından gelen hafif plastik sesi

Merhaba cihazı mi store mağazasından iki gün önce satın aldım.(Redmi note 10 pro) Telefonun arka tarafında kameranın olduğu yere çok az parmak ile tıkladığımda hafif plastik sesi geliyor. Merak ettiğim konu bu herkeste var mı yoksa bu cihazın kamera, arka kapak vb bir yeri açık veya tam...
  10. B

Yardım sürüm düşürme hakkında bilgili arkadaşlara soru

merhaba arkadaşlar cihazm redmi note 6 pro aldığımda miui9 du ve cihaz canavar gibiydi tam tabiri ile. miui 10 da gene iyi ve günlük olarak oyun ve programları kurtarıyordu ancak 11 sürümü ile telefondan kurtulmak istiyorum resmen. Şimdi sorum şudur 10 ve 9 a bootloader kilidim kapalı...
  11. B

Yardım Redmi note 6 pro son güncelleme sorunu

Arkadaşlar merhaba 11.0.3.0 surumu geldi yukledikten sonra cihaz çok aşırı kasma sorunu yaşıyor kilit ekranında parmak izi ile açmaktan bile korkar oldum onda bile kasıyor bu cihaz ilk aldigimda hiç bu kadar kötü değildi aşırı akıcı idi . Garantisi de var işlem yapmak istemiyorum ne yapılır buna...
  12. B

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Bende aynı satıcıdan aldım bir kez kullandım deneme amaçlı ve şarjının çok az gittiğini farkettim 6-7 dakikada şarjı 90 Lara düşüyordu yani toplamda bir saat falan dayanacaktı ve ayriyetten şarjını hiç 98-97 diye bir bir düşerken görmedim direk %10 düşüyordu 90-80-70 diye bende değişim...
  13. B

Uygulama Hypercam (GCAM) R6 [31.10.2019 Güncel]

Note 6 pro da apk yuklenmiyor Android surmumume uygun olanı yükledim
  14. B

Soru note 6 pro için kutudan çıkan kılıf

merhaba arkadaşlar redmi note 6 pro için kutudan çıkan kılıfı arıyorum. Nerde bulabilirim acaba site vb link verebilecek varmı en ince hafif kılıf oydu bir iki kılıf aldım ama çok kaba ve ağırlaşıyor telefon. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  15. B

Haber Xiaomi MIUI 11 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu!

Note 6 pro olmaması gerçekten şaşırttı daha eski cihazlar bile listede var :/
Üst Alt