Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kronik en az 2 kişide bile aynı şey çıkması kronik demek için yeterli. Bu arada deneme yaparken bile bastırmayın :) Bir arkadaşımda aynı cihaz var. Ona sordum merak edip o bölgeye birkaç kez bastırınca aynı sorunun başladığını söyledi.
Arkadaşlar bölgenizi hindistan veya Hollanda olarak değiştirip tekrardan güncelleme var mı bakar mısınız ? Türkiye'den önce oralara verilmiş olabilir. MIUI 14'ü bu şekilde kurmuştum ilk geldiğinde. Şu an 12 kullanıyorum o yüzden deneyemiyorum.
Çok temiz çekmiş gözüküyor. Ancak kamera uygulaması fotoğrafı cektikten sonra aşırı kasıyor. Galeriye girmiyor. Bunu nasıl çözebilirim. Kendi yaptığınız ayarlamar var ise onları da söyler misiniz
Hocam uygulamayı yükledim ama ön kamera tuşunu göremedim.
Düzenleme: 1.0x yazan yere bastıktan sonra çıkıyormuş.
Hocam siz hangi config dosyası ile bu fotoğrafları çektiniz ?
Ben cihazın sadece 50-55 arasında yaptığını sanıyordum ama dün kafasına göre 55-65-80-95 de de yaptı ve tekrar şarj olmaya devam etti. Cihazın garantide daha önce anakartı değişti. Onunla alakası var mıdır bilmiyorum. Düşük wattlı bir şarj aletinde bu problemi yaşamadım. Şarj soketi bozuk olsa...
Merhaba herkese. Cihazım note 10 pro. Telefon normal bir şekilde şarj olurken birkaç kez şarj gidip geliyor. Sanki kabloyu çıkarıp takmışım gibi yapıyor sonra kendi kendine şarj olmaya devam ediyor.Temassızlıkk diye düşündüm başta ama kabloyu ne yaparsam yapayım şarj oluyor. Yeni bir kablo alıp...
Yüksek ihtimal değişen ekran panelinden bu rengi alıyorsunuz. Attığınız fotoğraflarda bana çok mavi gibi gelmedi büyük ihtimal gözünüz alışmadı. Ben Zamanında redmi note 6 pro kullanırken başka bir note 6 ile karşılaştırdığımda benim ekranım daha sarı/kırmızı tondaydı. Her ekranın rengi farklı...
Hocam sizin gibi düşünüyorum. Redmi note 6 pro'dan buna geçtim 2 sene önce. Tamam iyi hoş ama xiaomi bir süre sonra yapılan güncelleme, malzeme kalitesinden vb sebeplerden kendinden soğutuyor resmen. Güzel bir cihaz ama artık xiaomi ve redmi f/p cihazları değil. Hatta verilen paraya yazık...