Teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için. Bu arada uygulamam yeniden yayına alındı ama sinirim hala geçmedi, elim ayağim titriyor sinirden..
Teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için. Bu arada uygulamam yeniden yayına alındı ama sinirim hala geçmedi, elim ayağim titriyor sinirden..
staticindia@gmail.comİtiraz tamam da böyle bitmemeli hocam birşeyler daha yapalım anlayan biri bulsun sayfası mailini artık her neyse döşenelim gitsin bütün forum ekibi olarak rahatlıyalım
Selametle
Teşekkürler hocam.Şikayette bulundum, geçmiş olsun
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun hocam.Bi destek de benden hocam. İtiraz gönderildiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dersini almıştır diye düşünüyorum.İtiraz tamam da böyle bitmemeli hocam birşeyler daha yapalım anlayan biri bulsun sayfası mailini artık her neyse döşenelim gitsin bütün forum ekibi olarak rahatlıyalım
Selametle
staticindia@gmail.com
Email adresi bu arkadaşlar. Irkçılık gibi olacak ama başkasını beklemezdim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
staticindia@gmail.com
Teşekkürler hocam desteğiniz için..2 hesaptan şikayet ettim.
Uygulamaya herhangi bir katkım olmasa bile bu durum üzücü, umarım en kısa zamanda uygulama yayından kaldırılır. Geçmiş olsun.
India yazıyor bu topitoş büyük ihtimalle Hintli mi şimdi nasıl yapicaz Türkçe döşensek anlar mı yazdığımızdan Google çeviri kullanır olmadı öyle az çok anlarstaticindia@gmail.com
Email adresi bu arkadaşlar. Irkçılık gibi olacak ama başkasını beklemezdim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
staticindia@gmail.com
Bunun adı taklit değil düpedüz düzenbazlıkTeşekkürler hocam.
Sağolun hocam.
Dersini almıştır diye düşünüyorum.
Yani teknoloji taklidi derken akla çin geldiği gibi yazılım yazılım taklidi denince de akla hindistan geliyor malesef.
Google çeviriden yapabilirsiniz hocam. Anlar merak etmeyinIndia yazıyor bu topitoş büyük ihtimalle Hintli mi şimdi nasıl yapicaz Türkçe döşensek anlar mı yazdığımızdan Google çeviri kullanır olmadı öyle az çok anlar
Selametle