Sohbet Yüzsüzlüğün bu kadarı.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
İtiraz ettim hocam evdeki herkesden. Mi kullanmayı bıraktım ancak hâlâ annem babam amcam kullanıyor. Uygulamanız çok işlevsel. Böyle bir olay yaşanması çok üzücü.

ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
Arkadaşlar adamın biri uygulamamın adını hatta kendi yazdığım açıklamalarını birebir kopyaladığı yetmiyormuş gibi birde beni "Kimliğe Bürünme ve Fikri Mülkiyet" ihlali diye şikayet edip uygulamamı marketten kaldırttı. Uygulamamın adını değiştirip yeniden form gönderdim yeniden kabul edilir mi bilmiyorum.

Sizden isteğim bu NON insan evladının uygulamasını aynı sebetten spamlamanız. .

Uygulaması bu:

Uygulama sayfasında üstteki üç nokatadan "Uygunsuz olarak işaretle/Taklit veya Kimliğe bürünme" seçerek şikayet edebilirsiniz.

Uygulamamın yeniden kabul edilip edilmemesi umrumda değil ama hem uygulamamı taklit edip hemde beni taklitcilikle suçlayıp uygulamamı kaldırtması çok ağrıma gitti.

Eğer şimdiye kadar uygulamalarımdan biraz olsun faydalandıysanız bu sizden tek ricam.
tamamdır hocam şikayetimizi yaptık

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum, sağolun varolun, insanın başı sıkıştığında arkasında kocaman bir aile olduğunu bilmesi ne kadar güzel. iyiki varsınız..

Yorumuma verilen cevap:
"Please give evidence ! Sir ! All the 1 star reviews are from Turkey ! And so We have reported the same to Google Possibly we will knock you down. If you are having any shame and have guts give us the evidence that we copied code ."

"Lütfen kanıt ver! Bayım ! Tüm 1 yıldızlı yorumlar Türkiye'den! Ve biz de aynı şeyi Google’a rapor ettik Muhtemelen sizi yok edeceğiz. Herhangi bir utanç yaşıyorsanız ve bağırsaklarınız varsa bize kodu kopyaladığımızı kanıtlayın."

enes122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 6/64
Konular
8
3 cihaz 4mail adresi ile şikayet edildi. Geçmiş olsun hocam

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Şikayet edildi taklit ve kimliğe bürünme diye, geçmiş olsun hocam.
Teşekkürler hocam.
Yorumuma verilen cevap:
"Please give evidence ! Sir ! All the 1 star reviews are from Turkey ! And so We have reported the same to Google Possibly we will knock you down. If you are having any shame and have guts give us the evidence that we copied code ."

"Lütfen kanıt ver! Bayım ! Tüm 1 yıldızlı yorumlar Türkiye'den! Ve biz de aynı şeyi Google’a rapor ettik Muhtemelen sizi yok edeceğiz. Herhangi bir utanç yaşıyorsanız ve bağırsaklarınız varsa bize kodu kopyaladığımızı kanıtlayın."

Hocam şimdi baktım, evet kendisini kodları kopyalamadığı konusunda savunmuş ve haklı, ben öyle bir şey demedim ima da etmedim zaten arkadaşlar yanlış anlamış olmalı. Kopyaladığı şey uygulamanın adı ve açıklamaları, zaten bunlar içinde bu konuyu açmadım, uygulamanın ismini ve açıklamalarını kullanması benim için sorun değildi ama kendisi taklit uygulama yapmasına rağmen benim uygulamamı taklit diye şikayet ettirip kaldırtması çok ağrıma gitti ve yüzsüzlük diye tabir ettiğim şey de tam olarak buydu..

3 cihaz 4mail adresi ile şikayet edildi. Geçmiş olsun hocam
Teşekkürler hocam.

Üst Alt