- Adım
- Hamdi
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 23
Kesin bir sonuç yokmu, çıkıp çıkmayacağı konusunda?
Şuan için net birşey yok hocam herkes beklemede.Kesin bir sonuç yokmu, çıkıp çıkmayacağı konusunda?
Hocam vodafone hat takılı iki simde de henüz mesaj gelmedi, gelmediği için diğerini çıkardim, 4 aylık süre başladı mi?Şuan için net birşey yok hocam herkes beklemede.
Sim kart takıldığı andan itibaren süre başlar normalde.Ama vodafone bu konuda turkcell de olduğu gibi mesaj göndermiyor.Çok kişiden duydum bunu.Hocam vodafone hat takılı iki simde de henüz mesaj gelmedi, gelmediği için diğerini çıkardim, 4 aylık süre başladı mi?
Bilgin var mı
Sana katılıyorum hocam benzeri banada oldu, benim telefon Turkcell hat takalı 1 hafta olmadan mesaj geldi, hanımın telefon vodafone hat takalı 2 haftadan fazla oldu hala mesaj gelmediSim kart takıldığı andan itibaren süre başlar normalde.Ama vodafone bu konuda turkcell de olduğu gibi mesaj göndermiyor.Çok kişiden duydum bunu.
Peki bu durumda süre başladı mi, yoksa mesaj geldikten sonra mi başlayacakSana katılıyorum hocam benzeri banada oldu, benim telefon Turkcell hat takalı 1 hafta olmadan mesaj geldi, hanımın telefon vodafone hat takalı 2 haftadan fazla oldu hala mesaj gelmedi
Buna gülmekten Öldüm. YASADIŞI iŞLEM PAYLAŞMAK YASAKmalesef bu cihaza ımeil atılamıyor. Atılsa DAhi Burda ysadışı işlem paylaşımı yasak
Hocam devre derken nasıl bir kilit bu sokulse kalkmazmi anlamadım herhalde artıkDevre üzerinde işlem yapılıyor. Bildiğim şuanda zaten yapan yer yok, yapıyoruz diyen yerler var görmedim değil ve yapılıyorda. Bizim dükkanda da denendi bir ara şebeke geliyormu geliyor ama sıkıntılı, gidip gelmeler felan oluyor. Yani bir müşterinin cihazda denettik işi yaptığını söyleyen birine tam oluyor deyip ücret aldık ama bunları yaşadığımız için artık tam sağlıklı bir metod çıkınca kayıt yapılır diyoruz, ücretide geri iade ettik konu hakkında çok net şeyler söyleyemiyorum malum forum gereğide etik değil. Bu yeni cihazların şuanki durumları belirsiz, iade edip etmemek size kalmış tam sağlıklı metod çıkarsa tabiki arka açılıp işlem görmesine gerek yok, şuanda zaten arka açılıp şeması olan yerden yapılsada, yapılmaya çalışılsada kararlı değil. Biz bunu gördük, Şebeke gidip gelebiliyor, yada birkaç gün bağlansada birkaç gün sonra şebeke gidiyor felan. Ankara da yapıyoruz diyen çevre esnaflarda aynı durumu yaşayınca ücret iadesi yaptılar. Şuan sıkıntı anlayacağınız, üzerinde denenmeler yapılıyor ama sonuçta iyi para var bu işlerde işin doğrusunu söylemek gerekir ise.
one plus çok zayıf insanlarlar xiaomi ucuz olduğundan çok arayüz için alıyorduk ( eskiler ) One plus saf anroid arayüz benzer arayüz var çok kötüOne plus alımları çoğaldı