- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Oneplus ta da bir sürü model var ve fiyatlar da xiaomiye göre yüksek geldi bana. Note 8 pro kullanıyorum 1850tl aldım yurtdışı. 6/128gb modelini. Eşdeğer bir cihazı örnek verebilir misiniz oneplusta?talhacker, Boşuna buraya fabrika kurmadı dimi
Hem fabrika kur hem de kaçağa/yurtdışı/kayıtdışı izin ver olmazdı zaten, yaşasın Oneplus
O zaman bu modele gözüm gibi bakma zamanı gelmiştir
hocam gsmturkey sitesinde çözmüşler imei atabiliyolarmış ama vip üye olanlara dosyayı veriyolarmış oda 4haneli rakamlara çok pahalıMerhaba herkese iyi forumlar..
Daha önceki REDMİ NOTE 10 konusunda PLAKA islemi ile ilgili söylediklerimi geri alarak konuya devam ediyorum.
Root ve TWRP var ama RSA geçilemiyor.
REDMİ NOTE 10'da SİM 2 için RSA koruması mevcut.
Yani son 3-4 yıldır sadece SİM 2'ye PLAKA atilabilmesinin nedeni de SİM 1'de RSA olmasıdır.
Yani şu an PLAKA yazılıyor ama; şebeke yok o yüzden ya şematik devresi çıkacak yada RSA koruması geçilecek oda imkansiz..
Şu an için yurtdışı Redmi NOTE 10 serisini kara listenize alınız..
GÜNCELLEME;
Su an icin beta surecinde imei ve sebeke derleme dosyalari cihaza yaziliyor fakat, ya hic sebeke alinamiyor yada 2G-3G modunda sabit olmayan bir degerle calisiyor..
yaw o redmı note 10s note 10 degılhocam gsmturkey sitesinde çözmüşler imei atabiliyolarmış ama vip üye olanlara dosyayı veriyolarmış oda 4haneli rakamlara çok pahalı
Hayir SD islemcili REDMİ NOTE 10 icin degil. MTK islemcili REDMİ NOTE 10S icin. İmei OK yalniz 4 haneli rakamlara alanlara hayirli olsun. Kesin su anlik box ile yapiliyor. Belkide QCN ile ama.. Bu imei atilma sekli buyuk ihtimalle eski cihazlar icin olan imei dosyalarinin duzenlenmesi ile yapilmistir.hocam gsmturkey sitesinde çözmüşler imei atabiliyolarmış ama vip üye olanlara dosyayı veriyolarmış oda 4haneli rakamlara çok pahalı