- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 47
monvance hocam, beni lüzumsuz bir polemiğin içine çekerek bu yaştan sonra xiaomi fanboyluğu yapmamı beklemiyorsunuz, öyle değil mi?olaya dumduz bakma kardesim. rakamlar hersey değil. 5 kez arayuz 2kez Android güncellemesi geldi diyorsun. miui 5 ile geldi bu cihazda haberimiz mi yok? ayrica gelen güncellemeler eskisinden beter gelip duruyor. fuzuli yorum olarak gordugunuz yorumlarımizi azicik düşünürseniz sevinirim. mi 6nin o guzel kamerasina 60fps bile getirmediler. neden sence desteklemedigi icin mi? hayir tabiki. bizim ufak bi yamayla 8 kat yavaslattigimiz kamera anca yarisi kadar performans sergileyebiliyor orjinal uygulamasinda. pil suresi dustu de düştü. china stabil kullanıyorum. global stabil kullansam daha da kötü. suanda ekran kullanimi 10saati geçmiyor. neresinden tutarsan tut. cok bariz basit hatalar yapıyorlar sürekli. o guncelleme gelmiyor diye sevmedigin samsung cihazlarin stabilligi hangi xiaomi cihazinda var suan? söylenecek dolusuyla sey var hocam.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3350 mah.pil kapasitesi olan bir cihazdan 10 saat ekran süresi alan ve bundan memnun olmayan bir kullanıcıya ise hiç bir sözüm yok. Zira ben 7.5 saat alırsam öpüp başıma koyuyorum. Yanlız on yıllık Samsung tecrübesi yaşamış ve kasma ve donma problemleri yüzünden android kullanmaya tövbe edecek duruma gelmiş bir adama Samsung'un stabilliği hangi Xiaomi cihazda var derseniz sizin android bilginizden şüphe ederim. Sizin stabil dediğiniz o Xiaomi bana ( Samsun'un nefret ettirdiği ) android cihazı kullanmayı yeniden sevdirdi.
Söyleyeceğiniz dolusuyla şey ise size kalsın hocam. Kimseyle gereksiz polemiğe girmek istemiyorum. Cihazıyla sıkıntı yaşayan bazı arkadaşların zaman zaman yaşadığımız o toptancı bir yaklaşımlarıyla bütün bir firmayı kötüleme çabalarına karşı olduğum için konuya dahil olmak istedim. Yoksa başka bir niyetim yok.
İyi forumlar...