- Adım
- Tarık Taştan
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- EndüstriMüh. Öğr.
- Konular
- 10
Gayet tabi bulabilirsin. S9+ note 9, huawei, lg, sony gibi markalarda çok rahat bulabiliyorsun. Fiyat olarak bir tek apple ile kıyaslayamazsınız. Ayrıca bu özellikte dediğiniz hangi özellik. Aod ekranına 3. Parti uygulamalarını bildirimlerinin gelmeyişi mi, çift gps diyip navigasyonun doğru düzgün çalışmayışı mı, çentik ve bildirimler ile alakalı problemler mi, telefonun sürekli donması mı yada güncelleme yayınlayıp dalga geçer gibi güncellemeyi 2 dakika sonra çekmek mi. Daha da yazabilirim bu tarz sıkıntıları. Eğer bunlar özellikse gerçekten bu kadar sıkıntılı olan başka bir f/p canavarı!!! görmedim. Siz görmeye devam edebilirsiniz.
Görüşünüze maalesef katılmıyorum hocam.
Bu fiyat bandında 845 gibi bir işlemci, Adreno 630 gibi bir grafik birimi ,6 GB gibi bir ram kapasitesi, Gorilla Glass 5 ile korunan şık bir cam kaplı tasarım , Yapay zeka destekli ,iyi ışık şartlarında harika işler çıkartabilen bir kamera , %88 lik bir ekran gövde oranı , Quick Charge 4.0 destekli bir cihaz bulmanız tam bir hayal ürünü olur.
Xiaomi zaman zaman yazılımsal sorunları beraberinde getirsede Ülkemizde ,Makul fiyatlar ile Harika özelliklere sahip olabileceğiniz tek Telefon markasıdır.
Ben kullandığım ve çok memnun olduğum Pocophone F1 de şuana kadar can sıkıcı en ufak bir sorun sıkıntı yaşamadım.Bu fiyat bandında sunduğu özelliklerden çok memnun ve müteşekkirim.
Sonuna dek Xiaomi