Diğer Yorum Sizin

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Zenex 'e güvenmemiş ve necisin diye sormuş facepalm~~

Aslında Baki'yi anlatmak için sayfalarca yazılır da her bir kelime hem yetersiz hem de gereksiz olur. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada Xiaomi cihazlar hakkında sözü dinlenen, genç yaşında birikimi ve karakteri ile her kesimin saygısını kazanmış bu kardeşimize bu cümleleri kurma cesareti sadece ve sadece cehaletten kaynaklanır. Araştırmaktan ve okumaktan bu kadar uzak, öğrenmekten bu derece korkan bir kişiye ise maalesef ki bizlerin yardımcı olması mümkün değil. Kendilerine iPhone kullanmalarını tavsiye etmek dışında elimizden bir şey gelmiyor.

Can kardeşim herkes seni sevmek zorunda değil, herkes sana güvenmek zorunda değil. Sen doğrusun ve düzgünsün bırak doğru ve düzgün olmayanlar da sana uzak olsun, seni sevmesinler. Bu senin değerini azaltmaz tam aksine ne kadar değerli olduğunu bizlere bir defa daha hatırlatır.

Özetle çok da şey etmemek lazım, salla gitsin bence :P

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
dorukhan hocam kaçırdığı bu büyük fırsatın farkında mı acaba?benim bu sitedeki ilk yorumum sefa hocaya olmuştu,zaten sağlam referansla yorum yazmış ve numarasını istemiştim ama istemeden önce sayfasını "didik didik" etmiş ve "kullanıcı yorumlarını" okumuştum.okuduktan sonra da tamam demiştim,başka bişeye gerek yok,ver parayı al telefonu.çoğu kişinin dediği gibi zenex hocamın sayfasına bakılsa referansları görülse zaten bu muhabbet olmazdı.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
facebookta grupta güvendiğim kişiye sorgusuz göndermişliğim var telefonu burda da yıllardır görüyor herkes seni güven meselesi başka tabi. ben rizedeyim gerçi bir şey olsa direk elden getiririm sana :D

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Zenex hocama sonuna kadar güvenebilirsin. Bayram öncesi bana yapmış olduğu iyiliği unutamam. Tekrar tekrar teşekkür ederim hocam

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
valla zenex hocam bu tür insanlara fazla kafayı takmayın bence insanlar tabiki teredütte olabilir nihayetinde sizi tanımıyorlar amenna ama bu forumda biraz araştırsa güvenilir biri olduğunuzu anlarlar biraz tembeliz galiba biz insanlar araştırmadan okumadan kesin kararlar veriyoruz hülasa zenex hocam işini bilen güvenilir biridir

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Zenex hocama laf dedirtmem ama Baki hocaya bir kaç şey söyleyebilirim yiğidi öldür hakkını ver derler bu seneki forum buluşmamızda adam benim yapamadığım telefonu yaptı,bir düşünün ya benim yapamadığım diyorum (forum tarihinde görülmemiştir) :D işte o an anladım büyüksün USTAM dedim elini öptüm
Adam beni o kadar sevdiki özel cep telefonunu verdi sıkışınca ara diye ADAM ya
Selametle kıymetli hazirunlar

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bu foruma üye olup da hala ''neci'' olduğumu bilmeyen, ''parada pulda gözüm yok'' diyen ve aynı zamanda ''Birde gönderdim diyelim ben nasıl güvenicem güveneceğim bi şey de yok'' diyerek cihazı çalarsan ben ne yapacağım demek isteyen ve kendisiyle çelişen bazı arkadaşlar var.

Sizlerden ricam benim ''neci'' olduğumu sizlerin anlatmanız. Üye olduğum günden beri hizmet ettiğim bu forumda birilerinin çıkıp bana böyle şeyler demesini hakaret kabul ediyorum. Şükür ki kimsenin cihazına bakacak kadar düşmedik ve eminim ki kimse bozuk bir cihazı da bakmaz.

Yorumlarınızı bekliyorum, herkese iyi haftasonları ve şimdiden hepinize teşekkürler...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex ismini forumda sıkça görmek; yaptığı yardımlar ve teknik konulardaki çözümleri açısından kendisi hakkında fikir vermeye yeter de artar bile ama olaya bu açıdan bakabilene tabi... Kendisi ile yakın temas kurmamız haha-- özelde şu konu vesilesi ile oldu;

Satış - Redmi Note 4 3/32 Siyah Global

İkinci el telefon mevzusuna "güven" ve "önce havale sonra kargo" klişesinden dolayı sıcak bakmıyordum ancak, kendisinin gözü gibi baktığına fotoğraflardan ve ilan konusundaki dürüst anlatımdan dolayı inandığım Redmi Note 4 (SD) telefonu görünce, fiyatının da telefonun temizliği ve sahibinin gözü gibi bakmasından dolayı ederinin altında olmasından dolayı "önce havale sonra kargo" şeklinde satın aldım...

Kendisi hakkında ne kadar olumlu düşüncem varsa, bu alış verişten sonra üçe beşe katlandı, kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Telefon anlatıldığından daha temiz, fotoğraflarından da daha güzel... Bir gün öncesi pazarlığı yapıp, ertesi günü eft yapmak için Saat:09,00'u beklerken, kendisi Saat:07,00 sularında satılık telefon konusuna "satıldı" ibaresini koyarak kilidi asmıştır. Bu bile insanlara ne kadar güvendiğini, sözün ağızdan çıktığını göstermiştir...

Kendisi ile alış veriş yapacaklara, telefon arızası için gönderecek olanlara gözü kapalı tavsiye ediyorum... Huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Zaten gereken yorumlar yapılmış sizin hakkınızda hocam. Zaten bir sıkıntım olsa güvendiğim dağ olursunuz. Gözüm arkada kalmaz.

Ancak birkaç tane karekteri yoksunu insanların emeklerini çalmaktan zevk duyuyor ve kandırıyor. Keşke herkes
"gerekince gerektiği zamanda"
olursa ne güzel olurdu. Kimse strese düşmez panik yapmazdı.

Büyük firmalar bile müşterilerini kandırıyor. Ama ceza almamalarının nedeni kanunun açığını bulmuş olmaları ıhım ıhım pardon kanunun bu gibi dolandırıcıların lehine yazılmış olmalar.

Bunun gibi basit bir
]"basit kelimesi resmiliği ile alakası yoktur sadece kullanıcı büyüklüğü kastedilmiştir"
bile size güvenmemeleri bence gayet normal. Siz ne kadar güvenilir bir adam olsanız bile!

By_Anestezist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Anestezi Tek.
Konular
13
Her ne kadar aşırı tecrübeli olmasamda, kimsenin çözemiyeceği bir olay olduğunda herkes Zenex i etiketliyor yardım istiyor.
Ne cihaz göndermişliğim var nede başka bir şey. Ama dışardaki telefoncuya güveneceğime forumdaki ismi, kişiliği öne çıkmış kişilere güvenmek daha mantık bana göre. Sonuçta burasi bir topluluk ya da aile , siz nasıl kabul ederseniz....

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Bir de son ara ara gördüğüm kadarıyla bu şekilde türeyip daha sonra cihazınızı bana gönderin diye sivrilen arkadaşlar çıkmaya başladı. Burada Zenex hocamın ne cihazlar kurtardığını biz biliyoruz o bize yeter.

Üst Alt