- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Galaxy S23Ultra
- Meslek
- I fly brudda
- Konular
- 38
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla lte desteklemeyen bir telefonun imeisi kullanılıyorsa repair yapılan telefonun LTEsi çalışmıyordu. Bir kaç kişinin öyle söylediğini görmüştüm. Hatta şöyle bir olay da var, 5g destekleyen telefonlara sadece lte imei repair yapıldığından 5g nin çalışmayacağı düşünülüyorMerhabalar bende şu konuda daha önce belirtmiştim. Telefonum Mi 9T pro eu stabil v12.0.6.0. Hattım Vodafone iken volte açılıyor vowifi olmuyordu. Şimdi hattım Turkcell yine volte açılıyor vowifi açılmıyor.
Bende sim ayarları seçeneğinde volte de vowifi de geliyor fakat vowifi hiçbir zaman aktif olmuyor. Kullandığımdan değil fakat merak ediyorum neden böyle bir problem oluşuyor.
Ayarlar-Cihazım-Tüm Özellikler-Çekirdek Sürüm- Açılan ekranda sağ üst köşede 3 noktaya tıklayıp ek araçlar seçeneği-Ardından 6.Sıradaki Modem Test Araçları seçeneği ve açılan sayfada son sırada bulunan ''MBN yapılandırma yükleme ve etkinleştirme aracı'' seçeneğine tıkladığımda ''Desteklenmiyor'' yazısı çıkıyor.
Benim merak ettiğim sorular şunlar: Kimilerinde burada desteklenirken ve vowifi çalışırken kimilerinde neden desteklenmiyor diye çıkıyor ve vowifi aktif olmuyor?
-İmei tamir işlemi ile bir alakası var mı? Yani yapılan hatalı bir işlemden mi kaynaklanıyor?
-İmei tamir işlemindeki telefon 4.5G desteklemiyorsa böyle bir problem çıkarır mı?
-Evimizde bulunan modemden mi kaynaklı diyeceğim fakat bir başka telefon ( Xiaomi Mi Note 10 Lite) volte ve vowifiyi açıyor.
İmei repair yapıldıysa tavsiyem imeinizi sorgulatmanız olacaktır. Ama sorgulatma yapılınca flaglenirse imei onu bilemem