- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Galaxy S23Ultra
- Meslek
- I fly brudda
- Konular
- 38
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ana konunun sonuna ekledim linki, teşekkürler
hattınızın volte hizmetini açtırmışmıydınız. (operatörün tanıdığı cihazların birinden sms atarak)Mi9 t Pro eu beta kullanıyorum ayarlardan volte açık gözüküyor ama açık değil kullanamıyorum öneriniz var mıdır?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederimhattınızın volte hizmetini açtırmışmıydınız. (operatörün tanıdığı cihazların birinden sms atarak)
*#*#86583#*#* kodunu girerseniz volte seçeneği açılırBen de eu stabil 12.0.6.0 sürümünü kullanıyorum turkey de seçsem neterla da seçsem VoWifi bir süreliğine gelip daha sonra gidiyor yerine VoLTE kalıyor gitmiyor.
Ayrıca sim ayarlarında da eskisi gibi VoLTE seçeneği gelmiyor sadece VoWifi seçeneği geliyor anlamış değilim.
Kodları çoktan yaptım hocam*#*#86583#*#* kodunu girerseniz volte seçeneği açılır
Merhabalar bende şu konuda daha önce belirtmiştim. Telefonum Mi 9T pro eu stabil v12.0.6.0. Hattım Vodafone iken volte açılıyor vowifi olmuyordu. Şimdi hattım Turkcell yine volte açılıyor vowifi açılmıyor.Ben de eu stabil 12.0.6.0 sürümünü kullanıyorum turkey de seçsem neterla da seçsem VoWifi bir süreliğine gelip daha sonra gidiyor yerine VoLTE kalıyor gitmiyor.
Ayrıca sim ayarlarında da eskisi gibi VoLTE seçeneği gelmiyor sadece VoWifi seçeneği geliyor anlamış değilim.