Sohbet Yazım yanlışları için ceza sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Ben insan ayrımı yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ynsyns hocam . yazmasını bilen de forumdan yardım alabilsin , yazmasını bilmeyen de forumdan yardım alabilsin. Nasıl olursa olsun insan insandır
Hocam technopat forumuna girmeye başladığımdan beri yazdıktan sonra yazdığım şeylere 2-3 defa bakıyorum hata var mı diye. Güzel bir uygulama aslında. Çok kötü yazılmış konular oluyor ne anlatmaya çalışmış anlaşılmıyor bile.

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Ben insan ayrımı yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ynsyns hocam . yazmasını bilen de forumdan yardım alabilsin , yazmasını bilmeyen de forumdan yardım alabilsin. Nasıl olursa olsun insan insandır
Ne olursa olsun, yine gel yine gel diyorsunuz hocam. Yeter ki konu üstüne aynı konu açılmasın. Benimse derdim bu yönde. Aynı konuları okumaktan gına geldi artık. drunk~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kesinlikle katılıyorum hocam, çünkü burada genci var, yaşlısı var, şişman olan var, zayıf olan var, kısa boylu olan var, uzun boylu olan var, çok iyi yerlerde okumuş olan var,ilk okulu zor okumuş olan var, var da var.. Hepimizin ortak iki özelliği var, Xiaomi severiz ve insanız ve herkes, herkesi olduğu gibi kabul edip, saygı göstermeli

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Çok haklısınız türkçesi zayıf diye insanları yadırgama mak lazım.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam harbiden çok saçma şeyler yazanları gördüm okuyunca anlayamıyorsunuz. Bunlar önemli değil, önemli olan forumda arama yapmadan konu açanlar. Hele neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Açtığı konudan devam etmek yerine aynı konudan 2.kez açıp oradan devam etmelerini. Neden abi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde okumadan yorum atanları banlayacaksın abi, çok fazla tolerans gösteriyorsunuz, adamlar tadını kaçırıyor. Bak diğer yabancı forumlara xiaomi.eu'ya falan çat diye banlıyor adamlar.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam harbiden çok saçma şeyler yazanları gördüm okuyunca anlayamıyorsunuz. Bunlar önemli değil, önemli olan forumda arama yapmadan konu açanlar. Hele neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Açtığı konudan devam etmek yerine aynı konudan 2.kez açıp oradan devam etmelerini. Neden abi?

Birde okumadan yorum atanları banlayacaksın abi, çok fazla tolerans gösteriyorsunuz, adamlar tadını kaçırıyor. Bak diğer yabancı forumlara xiaomi.eu'ya falan çat diye banlıyor adamlar.
Forumda arama yapmadan konu açanlara da saygım var , adam hiç forum görmemiş , bir derdi olmuş Google arama yapmış ve durumu forumumuzda çözebileceğini hissetmiş. Daha önce konusunun açıldığını bilemez belki tek kendi yaşadı sanıyor ne yapacak konu açıp derman arayacak . 2. Konuyu açanlara zaten tolerans göstermiyoruz birini kapatıp diğerine yönlendiriyoruz .benim en çok ayar olduğum kullanıcı tipi açılan bir konuda yada yapılan bir temada yada emek verilmiş birşeyde hata olmamasına rağmen kendi göz zevkine uymadığı için olmayan kusuru ,kusurmus gibi kabul ettirmeye çalışan , beğenmedim demek yerine şurası şöyle burası böyle diyen yada herkes aynı yazı tipini kullanıp okuyabilirken bu yazı tipi okunmuyor diyen kendini bilmez adamlar .. Onlara da şuan yapabilecek birşey yok

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hocam technopat forumuna girmeye başladığımdan beri yazdıktan sonra yazdığım şeylere 2-3 defa bakıyorum hata var mı diye. Güzel bir uygulama aslında. Çok kötü yazılmış konular oluyor ne anlatmaya çalışmış anlaşılmıyor bile.
Hocam technopatta sadece dil bilgisi kurallarina baksalar yine güzel herşeyi en ince ayrintisina kadar inceliyorlar. Sanırım o işi yapan adam veya kadın emekli Türkçe öğretmeni ve aynı zamanda albay. Büyük küçük harf veya noktalama gibi şeylere ceza kesmiş olsalar tamam ama özne yüklem uyumsuzluğu, sözcüğün yanlış yerde veya yanlış anlamda kullanımı , bağlaç veya eklerle ilgili yanlış kullanımları bile bulup düzeltip yayınlayan bir moderatöre sahipler. Bence o kişi bundan büyük zevk aliyor. :D
Bu forumda da noktalama işareti veya yazım kurallarıyla tanışmamış çok sayıda insan var. Neyse ben bunu sorun etmiyorum, kendilerini ifade edebilsinler yeter ki. Sadece kimi zaman bazı konuları iki üç defa okumak zorunda kalıyorum. Herkes yazdığını enterlemeden önce bir kez okusa problem kalmayacak.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Çok gereksiz bir istek olmuş szinki kusura bakma ona ceza buna ceza o zaman kimse durmaz bu forumda.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hocam technopatta sadece dil bilgisi kurallarina baksalar yine güzel herşeyi en ince ayrintisina kadar inceliyorlar. Sanırım o işi yapan adam veya kadın emekli Türkçe öğretmeni ve aynı zamanda albay. Büyük küçük harf veya noktalama gibi şeylere ceza kesmiş olsalar tamam ama özne yüklem uyumsuzluğu, sözcüğün yanlış yerde veya yanlış anlamda kullanımı , bağlaç veya eklerle ilgili yanlış kullanımları bile bulup düzeltip yayınlayan bir moderatöre sahipler. Bence o kişi bundan büyük zevk aliyor. :D
Bu forumda da noktalama işareti veya yazım kurallarıyla tanışmamış çok sayıda insan var. Neyse ben bunu sorun etmiyorum, kendilerini ifade edebilsinler yeter ki. Sadece kimi zaman bazı konuları iki üç defa okumak zorunda kalıyorum. Herkes yazdığını enterlemeden önce bir kez okusa problem kalmayacak.
Evet hocam technopat çok katı ben o kadar olsun demedim. Ayıp olmasın burayı kullanan insanlar en az 17-18 yaşında oluyor ve tek bütün bir kelimeyi bile ikiye bölerek yazıyor bu kimseye iyilik değil bence

Çok gereksiz bir istek olmuş szinki kusura bakma ona ceza buna ceza o zaman kimse durmaz bu forumda.
Technopat formundaki kuralları görsen böyle demezsin. Asıl kurallarin olduğu yerde durur herkes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt