Yardım Yazılım silindi unclock kapalı rom atılmıyor.

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar,

unclock kilidi nasıl olduysa kapalı gösteriyor.KAPANDI.

İnternetten rom indirdim (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

XiaoMiTool ile yukleme yapmaya çalıştım ama usb ayıklama kapalı olduğundan bu programdan yapamadım.

twrp yukleyemıyorum cunki unlock kilitli hata veriyor ( remote Flashing is not allowed in lock state )

MiPhoneAssistant programı kullanarak yuklme yaptım ama romu hafızaya atıyor ama açılmıyor tekrardan main menuy geri dönüyor (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

Gibi durum söz konusu çok araştırmama rağmen çözemedim. Nasıl bir yol izlemeliyim.Destek verirmisiniz.

telefonum mi8

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
Olası bir işlem değil hocam cihazın içindeki rom duruyor olsa MI recovery ekranında resetleyip veya reboot diyerek eski romu açması gerek içindeki rom bir şekilde silinmiş ise EDL modda yetkili hesap ile Rom atılması gerekir.Kilidi kapalı bir cihaza başka türlü bir şekilde rom yüklemesi malesef mümkün değil.

edl modda derken neyi kasteddiniz. anlayamadım.
Başka hesapla açılma şansı yok gibi ama .

Telefon bidaha kullanılamayacakmı accaba?

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
edl modda derken neyi kasteddiniz. anlayamadım.
Başka hesapla açılma şansı yok gibi ama .

Telefon bidaha kullanılamayacakmı accaba?

EDL özel bir yükleme modudur.Telefonun açılmadığı ve bootloader kilidinin kapalı olduğu durumlarda kullanılır.Cihazın arka kapağının sökülmesi gerekir.Ana kart üzerinde test point denilen noktalar birbirine değdirilerek cihaz EDL moduna alınır ve cihaza uygun rom yüklenir.

EDL moduna girmek önemli değildir.Önemli olan kısım Yetkili MI hesabıdır.Artık Xiaomi EDL modda yazılım atılabilmesi için Xiaomi MI hesaplarına özel yetkiler verdi.Standart bir kullanıcın MI hesabı ile cihaza rom atılamıyor.Profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
EDL özel bir yükleme modudur.Telefonun açılmadığı ve bootloader kilidinin kapalı olduğu durumlarda kullanılır.Cihazın arka kapağının sökülmesi gerekir.Ana kart üzerinde test point denilen noktalar birbirine değdirilerek cihaz EDL moduna alınır ve cihaza uygun rom yüklenir.

EDL moduna girmek önemli değildir.Önemli olan kısım Yetkili MI hesabıdır.Artık Xiaomi EDL modda yazılım atılabilmesi için Xiaomi MI hesaplarına özel yetkiler verdi.Standart bir kullanıcın MI hesabı ile cihaza rom atılamıyor.Profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim.

İnceleyiniz

Çözüldü - Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

Oyla:

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
peki bana bu konuda kim vardımcı olabilir.

forumda ilgili kişiler varmıdır.

ücretli yaptırabileceğim.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Bir hafta kalmasına gerek yok ki yarım saat içinde yapıyorlar. Mi 8 kullanırken bende brick etmiştim , yetkili hesap ile arka kapak açılıp çin romuna geri dönüp tekrar kilit açma işlemi yapıp tükçe rom yüklemiştim
Hocam meraktan soruyorum. Konu ile alakası yok. Arka kapak açıldığı zaman geri eskisi gibi sağlıklı kapanıyor mu? İncelediğimde fabrika çıkışı milimetrik yapışmış

Oyla:
Üst Alt