Yardım Yazılım silindi unclock kapalı rom atılmıyor.

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar,

unclock kilidi nasıl olduysa kapalı gösteriyor.KAPANDI.

İnternetten rom indirdim (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

XiaoMiTool ile yukleme yapmaya çalıştım ama usb ayıklama kapalı olduğundan bu programdan yapamadım.

twrp yukleyemıyorum cunki unlock kilitli hata veriyor ( remote Flashing is not allowed in lock state )

MiPhoneAssistant programı kullanarak yuklme yaptım ama romu hafızaya atıyor ama açılmıyor tekrardan main menuy geri dönüyor (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

Gibi durum söz konusu çok araştırmama rağmen çözemedim. Nasıl bir yol izlemeliyim.Destek verirmisiniz.

telefonum mi8

Ozanuyr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
K20 pro
Konular
20
Hocam meraktan soruyorum. Konu ile alakası yok. Arka kapak açıldığı zaman geri eskisi gibi sağlıklı kapanıyor mu? İncelediğimde fabrika çıkışı milimetrik yapışmış
Aynı şekilde yapıştırıyorlar bir fark olucanı zannetmiyoru video izledim birşey sürmeden direk yapıştırıyor

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Merhaba arkadaşlar,

unclock kilidi nasıl olduysa kapalı gösteriyor.KAPANDI.

İnternetten rom indirdim (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

XiaoMiTool ile yukleme yapmaya çalıştım ama usb ayıklama kapalı olduğundan bu programdan yapamadım.

twrp yukleyemıyorum cunki unlock kilitli hata veriyor ( remote Flashing is not allowed in lock state )

MiPhoneAssistant programı kullanarak yuklme yaptım ama romu hafızaya atıyor ama açılmıyor tekrardan main menuy geri dönüyor (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

Gibi durum söz konusu çok araştırmama rağmen çözemedim. Nasıl bir yol izlemeliyim.Destek verirmisiniz.

telefonum mi8
Kiliti açmadan rom atamazsiniz mi unlocked uygulamasini indiriniz. Kullanici adi ve şifresini giriniz telefonunuz fastboot modunda iken pcye bağlayin ve uygulamadaki adimlari ilerleterek telefonunuz kilitini yeniden açiniz. Daha sora mi flash tool ile tgz utantili dosyaninizi seçip sağ altta clean all seçerek flashlamaya baslayiniz. Dikat edin tgz utantili dosyalar rardan cikarken iç içe 2 tane olur siz kurulum dosyalarin tek bir dosyada kalicak sekilde flashlayin geçmis olsun ayni olay benimde basima geldi panik yapmayin

Oyla:

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
mi unlocked uygulamasını açtığımda kullanıcı ve şifre girdikten sonra ekteki resim hatasını vermekte. açamıyorum maalesef

Ekli dosyalar

• 3.png
    3.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Kiliti açmadan rom atamazsiniz mi unlocked uygulamasini indiriniz. Kullanici adi ve şifresini giriniz telefonunuz fastboot modunda iken pcye bağlayin ve uygulamadaki adimlari ilerleterek telefonunuz kilitini yeniden açiniz. Daha sora mi flash tool ile tgz utantili dosyaninizi seçip sağ altta clean all seçerek flashlamaya baslayiniz. Dikat edin tgz utantili dosyalar rardan cikarken iç içe 2 tane olur siz kurulum dosyalarin tek bir dosyada kalicak sekilde flashlayin geçmis olsun ayni olay benimde basima geldi panik yapmayin
Mi unlock tool dosya
mi unlocked uygulamasını açtığımda kullanıcı ve şifre girdikten sonra ekteki resim hatasını vermekte. açamıyorum maalesef
Usb giris yeri 2.0 olmali ona dikkat edin 3.0 olandan kabul etmeyebilir lutfen her 2.0 usb den deneyin ayrica bir kac kez kilit acmayi deneyin kiliti acicaktir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unlock again ne bir kac kez tiklayin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir gelişme varmi?

Son düzenleme:
Oyla:

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
maalesef olmadı.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam meraktan soruyorum. Konu ile alakası yok. Arka kapak açıldığı zaman geri eskisi gibi sağlıklı kapanıyor mu? İncelediğimde fabrika çıkışı milimetrik yapışmış
Aynen geri yapışıyor hocam üzerinde kendi yapıştırıcısı kalıyor ısıtıp yapıyorlar

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt