Yardım Yazılım silindi unclock kapalı rom atılmıyor.

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar,

unclock kilidi nasıl olduysa kapalı gösteriyor.KAPANDI.

İnternetten rom indirdim (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

XiaoMiTool ile yukleme yapmaya çalıştım ama usb ayıklama kapalı olduğundan bu programdan yapamadım.

twrp yukleyemıyorum cunki unlock kilitli hata veriyor ( remote Flashing is not allowed in lock state )

MiPhoneAssistant programı kullanarak yuklme yaptım ama romu hafızaya atıyor ama açılmıyor tekrardan main menuy geri dönüyor (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

Gibi durum söz konusu çok araştırmama rağmen çözemedim. Nasıl bir yol izlemeliyim.Destek verirmisiniz.

telefonum mi8

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
EDL özel bir yükleme modudur.Telefonun açılmadığı ve bootloader kilidinin kapalı olduğu durumlarda kullanılır.Cihazın arka kapağının sökülmesi gerekir.Ana kart üzerinde test point denilen noktalar birbirine değdirilerek cihaz EDL moduna alınır ve cihaza uygun rom yüklenir.

EDL moduna girmek önemli değildir.Önemli olan kısım Yetkili MI hesabıdır.Artık Xiaomi EDL modda yazılım atılabilmesi için Xiaomi MI hesaplarına özel yetkiler verdi.Standart bir kullanıcın MI hesabı ile cihaza rom atılamıyor.Profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim.

Merhabalar,

istanbulbalisi arkadaşa telefonu gönderdim küçük bir ücret karşılığı telefonumu düzeltti.
Bodrumdan gönderdim telefonumu sağolsun halleti teretdürsüz çözdü sorunumu.
Teşekkürler , istanbulbalisi
Teşekkürler , pendroz
Teşekkürler, miuitürkiyeforum ailesi.

teşekkürler

Oyla:
Üst Alt