- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi6x
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Eu Rom 9.1.24
- Telefon Modeli
- Mi 6x
- Bootloader Kilidi
- Açık
Konu çözülmüştür bu mesaja bakınız:
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bu konuyu affınıza sığınarak açıyorum Çünkü bazı arkadaşlar da açmışlar fakat bir sonuç alamamışlar. Artık öyle bir çileden çıktık ki
Tüm forumdaki yazılımcılar , yöneticiler , destekçiler ve bilgisi dahilinde olanların konuya vakıf kalmalarını rica ediyorum..
6 aydan beri mi6x kullanıyorum güzel kamerası instagramda bir türlü fps düşmeden görüntü kaybı olmadan resim ve hikaye atamıyorum. lütfen şu konuya bir bakalım
çünkü artık ya telefonu kıracağım yada satacağım. Tekrardan affınıza sığınıyorum Şimdiden herkeşe teşekkürler.
Çözüldü - Ya telefonu kıracağım yada satacağım İnstagram sorunu
Konu çözülmüştür bu mesaja bakınız: https://forum.miuiturkiye.net/konu/ya-telefonu-kiracagim-yada-satacagim-instagram-sorunu.39465/post-455146 Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bu konuyu affınıza sığınarak açıyorum Çünkü bazı arkadaşlar da açmışlar fakat bir sonuç alamamışlar. Artık öyle bir...
forum.miuiturkiye.net
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bu konuyu affınıza sığınarak açıyorum Çünkü bazı arkadaşlar da açmışlar fakat bir sonuç alamamışlar. Artık öyle bir çileden çıktık ki
Tüm forumdaki yazılımcılar , yöneticiler , destekçiler ve bilgisi dahilinde olanların konuya vakıf kalmalarını rica ediyorum..
6 aydan beri mi6x kullanıyorum güzel kamerası instagramda bir türlü fps düşmeden görüntü kaybı olmadan resim ve hikaye atamıyorum. lütfen şu konuya bir bakalım
çünkü artık ya telefonu kıracağım yada satacağım. Tekrardan affınıza sığınıyorum Şimdiden herkeşe teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: