Çözüldü Ya telefonu kıracağım yada satacağım İnstagram sorunu

• Konbuyu başlatan Mey
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 37
  • Görüntüleme 12K

Mey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6x
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Rom 9.1.24
Telefon Modeli
Mi 6x
Bootloader Kilidi
Açık
Konu çözülmüştür bu mesaja bakınız:

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bu konuyu affınıza sığınarak açıyorum Çünkü bazı arkadaşlar da açmışlar fakat bir sonuç alamamışlar. Artık öyle bir çileden çıktık ki
Tüm forumdaki yazılımcılar , yöneticiler , destekçiler ve bilgisi dahilinde olanların konuya vakıf kalmalarını rica ediyorum..
6 aydan beri mi6x kullanıyorum güzel kamerası instagramda bir türlü fps düşmeden görüntü kaybı olmadan resim ve hikaye atamıyorum. lütfen şu konuya bir bakalım
çünkü artık ya telefonu kıracağım yada satacağım. Tekrardan affınıza sığınıyorum Şimdiden herkeşe teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Ben instagram kullanmiyorum ama yardimci olabilmek adina soruyorum, yuklenen fotograflar instagram uygulamasi icinden mi cekiliyor? Baska kamera uygulamasi ile cekilen fotograf instagrama yuklenirken de ayni sorun oluyor mu? Bir de bazi uygulamalarda fotograflar yuklenirken kotu gorunur ama baskasi kendi instagramindan sizin paylastiginiz fotografi actiginda da mi kotu gorunuyor?

Oyla:

Mey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6x
Konular
1
Amcaoğlunda var aynı telefon, leş gibiydi garip bir durum. Yalnız şunu belirtmek isterim iosta ki kalite hiçbir Androidde yok instagram bazında söylüyorum.
Evet haklısın hocam ki zaten sanıyorum bizleri Apple almaya zorluyorlar. En iyi android telefon bile Apple ın orta segmentindeki Instagram randımanını alamıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google play den open kamera uygulamasını indirip,ayarlara girip video ayarlarında kodek değiştirip denermisin hocam. (hvec olanı seçelim.o işe yaramazsa 264 olanı)yabancı sitelerde bu yöntem çözüm olmuş.ayrıca yukarıda verdiğim linkteki instagram sürümünü kullanmakta fayda var.ayarları ekran resmiyle de desteklicem

Edit:Söylediğim ayarlarla kendim denedim arada bariz kalite farkı var ve işe yaradı bu yöntem benim cihazda (poco f1 eu beta rom)open kamera ayarlarında video stabilizasyonu etkinleştirdim ayrıca video kalitesini 1080 hd 60 fps ayarladım.ayarları değiştirip ayarları yükseltip denemekte fayda var.işe yarıyor gerçekten

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim test Edip bilgi veririm .

Ben instagram kullanmiyorum ama yardimci olabilmek adina soruyorum, yuklenen fotograflar instagram uygulamasi icinden mi cekiliyor? Baska kamera uygulamasi ile cekilen fotograf instagrama yuklenirken de ayni sorun oluyor mu? Bir de bazi uygulamalarda fotograflar yuklenirken kotu gorunur ama baskasi kendi instagramindan sizin paylastiginiz fotografi actiginda da mi kotu gorunuyor?
İlginiz için teşekkür ederim , yukarıda eklediğim fotoğrafın net olanı kendi stock kameram ile çekildi , bulanık çıkan ise Instagram'da açtığım kamera ile çekildi . Fotoğrafları kendi kameramla çekip yüklediğim zaman görüntü kaybı olmuyor. Ve paylaşıp denedim bende kötü görünen arkadaşlarımdada kötü görünüyor.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
İnstagramda fotograf ve internet ayarlarindan duzelmiyorsa yapacak bir sey yok. Guncelleme bekleyeceksiniz. O zamana kadar telefonun kendi uygulamasindan cekip paylasin. Can sıkıcı tabi ama idare edin. Bir kac saniye surer. Olmadi telefonu degistirirsiniz

Oyla:

Mey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6x
Konular
1
İnstagramda fotograf ve internet ayarlarindan duzelmiyorsa yapacak bir sey yok. Guncelleme bekleyeceksiniz. O zamana kadar telefonun kendi uygulamasindan cekip paylasin. Can sıkıcı tabi ama idare edin. Bir kac saniye surer. Olmadi telefonu degistirirsiniz
Olmadı öyle yapacağım artık hocam. Sağol.

Google play den open kamera uygulamasını indirip,ayarlara girip video ayarlarında kodek değiştirip denermisin hocam. (hvec olanı seçelim.o işe yaramazsa 264 olanı)yabancı sitelerde bu yöntem çözüm olmuş.ayrıca yukarıda verdiğim linkteki instagram sürümünü kullanmakta fayda var.ayarları ekran resmiyle de desteklicem

Edit:Söylediğim ayarlarla kendim denedim arada bariz kalite farkı var ve işe yaradı bu yöntem benim cihazda (poco f1 eu beta rom)open kamera ayarlarında video stabilizasyonu etkinleştirdim ayrıca video kalitesini 1080 hd 60 fps ayarladım.ayarları değiştirip ayarları yükseltip denemekte fayda var.işe yarıyor gerçekten

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam valla open camera ile Instagram ne alaka bağdaştıramadım ama gariptirki bana biraz farklı geldi. Fotoğraf daha net ve video daha az laglı :) ayarları söylediğin gibi yaptım baya düzeldi yani :)

Oyla:

ogunozden

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4

Hocam valla open camera ile Instagram ne alaka bağdaştıramadım ama gariptirki bana biraz farklı geldi. Fotoğraf daha net ve video daha az laglı :) ayarları söylediğin gibi yaptım baya düzeldi yani :)

Bahsettiğiniz sorunu MIUI tabanlı romlarda ben de yaşadım. İki şekilde düzeliyordu bu durum, 1- firmware güncellemesi ile (düzelten firmwareyi bulmak da yorucu bir iş) 2- aosp tabanlı roma geçerek düzeltiyordum. Onun dışında türlü türlü şeyler denemiştim ve başarısız oldum. Kolaylıklar diliyorum.

Oyla:

Mey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6x
Konular
1
Bahsettiğiniz sorunu MIUI tabanlı romlarda ben de yaşadım. İki şekilde düzeliyordu bu durum, 1- firmware güncellemesi ile (düzelten firmwareyi bulmak da yorucu bir iş) 2- aosp tabanlı roma geçerek düzeltiyordum. Onun dışında türlü türlü şeyler denemiştim ve başarısız oldum. Kolaylıklar diliyorum.
Sağol hocam teşekkür ederim. Aosp tabanlı rom derken nasıl yapabilirim ? Denemek isterim.

Oyla:

ogunozden

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4
Sağol hocam teşekkür ederim. Aosp tabanlı rom derken nasıl yapabilirim ? Denemek isterim.
Önce Rehber - Xiaomi Mi6x Twrp Recovery Yükleme Anlatımı bu başlıktaki işlemleri gerçekleştirmeniz gerekiyor. Daha sonrasında ise kendinize uygun romu bulup flashlamanız gerekmekte. Naçizane önerim kendi rom kategorinizdeki rom ile ilgili başlıkların çoğunu okuduktan ve konuya vakıf olduktan sonra bu işlemi gerçekleştirmenizdir. :)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Olay kodek olayı demekki :)

Oyla:

cilingirkaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
mi 5
Konular
11
çözülmemiş soruna çözüldü yazmakta ne bilim?

Oyla:

jkuan7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9T/K20
Konular
0
çözülmemiş soruna çözüldü yazmakta ne bilim?
Mey düzeldi yazmış ama ben uyguladım, düzelmedi aksine, Instagram'da Gcam ile STOCK arasında bir fark göremedim. Gcam ile attığım story fps'i yüksek fakat kalite çok düşük. Stock 4K ile attığım story kalite daya yüksek ama FPS çok düşük.

Oyla:
Üst Alt