Yardım Xioami alıp pişman olmak

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
Arkadaşlar Xioami Mi5 i aldigimdan beri dokunmatik sorunu yasiyormusum haberim yokmuş . İlk zamanlarda ekran koruyucusundan sanıyordum fakat onla da alakalı değilmiş . Ciddi bir dokunmatik sorunum var yazılımdan mıdır nedir artık duzeltemiyorum da beta sürümü kullanıyorum baştan beri her guncellemede aynı sorunu tekrarladi. Bu kadar kusursuz bir telefonmus gibi anlatmasin lütfen kimse artık. Sağolsun forumda yardimci olmaya çalışan oldu ama durum duzelmedi. Xioami alip almama tereddüdü olan almasin yorumlardaki gibi değil işler . DOKUNMATİK SORUNU BENİM GÖZÜMDEKİ XIAOMI yi bitirdi!

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
Valla sizinkisi de gerçekten tam şanşsızlıkmış....geçmiş olsun...şu anda umarım her şey yolundadır?
Dokunmatikte sıkıntılar oluşuyor hâlâ fakat çok rahatsız edici boyutta değil şimdilik. Sorunumu da bu forumda anlatamadım tam. Bazen akiciligini yitiriyor son günlerde şarjının azlığı ile alakalı olabileceğini düşünmeye başladım çünkü ne zaman akiciligini yitirse şarjı yüzde 10'un altında oluyor. Teşekkür ederim.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dokunmatikte sıkıntılar oluşuyor hâlâ fakat çok rahatsız edici boyutta değil şimdilik. Sorunumu da bu forumda anlatamadım tam. Bazen akiciligini yitiriyor son günlerde şarjının azlığı ile alakalı olabileceğini düşünmeye başladım çünkü ne zaman akiciligini yitirse şarjı yüzde 10'un altında oluyor. Teşekkür ederim.

Arada bir wipe cache/dalvik cache yapmakta fayda var...şarjı da %10 un altına düşürmemeye bakın...

Oyla:

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
Ben mi yanlış okumuştum bilmiyorum ama telefonu alalı yeni olmamış mıydı. Uygulama üzerinden n11 gibi vs başvurun belge alın, tüketici hakları gayet satıcının canına okuyarak işimizi hallediyor. Fatura vs vardır zaten. Sonuçta uygun fiyat ile 3,5-4 milyar verilen cihazlardan daha iyi performans alıyoruz. Bende 6 var yurtdışından alınma garanti falanda yok. Riske girdik aldık çünkü 5i çok beğendim, iPhone'a para gömecek kadar salak olamam dedim :) ama kötü olmuş keşke olmasaydı ama tüketici hakları bi dilekçe ile sizi korur
Delta Servis alışık bu tarz durumlara biraz arsız olmuşlar. Yorumlarini okudum ben de karışlastim adam akıllı bir muhatap bulamıyorsunuz firmayla iletişime geçebilecek, gerçekten yaşamanız lazım. Üçüncüye ekstra bir sorun ile karşılaşırsam gideceğim merci kesinlikle orası. Ben de para vermeye karşıyım telefona bundan önceki telefonum Dark Evo P60 tabiki bu paralarla bu performans son derece takdir edici ben yaşadığım şeyi vurgulamak için o tarz bi başlık atmıştım zamanında. Ben hariç kimse böyle bi sorun yaşamamış zaten.

Oyla:

Berke

Mi5 32GB White - Mi4C 32GB Black - 4X 32GB Black
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
11T Pro
Meslek
-
Konular
6
Bu cihaz arkadaşa kusurlu şekilde satılmış yoksa hemen yüksek bir meblağa değiştirirlerdi bunun kendileride farkında büyük ihtimal hocam delta servisle görüşün mutlaka normal birşey değil eğer siz cihazı hor kullanmadıysanız öyle 1 haftada bozulacak bir panel kullanmıyor Xiaomi bunu bilin.

Son düzenleme:
Oyla:

eyydost_06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SERHAT
Cihazım
XİAOMİ Mİ5S
Konular
3
Benim ufaklık cihazı çiçek sular gibi suladı içinden yarım litre su cıkardım resmen... tüm elektronık devrelerı su aldı... cihazın içini açtım temizledim kuruttum taş gibi kullanıyorum... Xiaomi Candır gerisi heyecandır.. sana kötüsü denk gelmiş sen 3500 liraya samsung al onu kullan arkadaşim...

Son düzenleme:
Oyla:

karizma6080

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ilter
Cihazım
Poco f3
Meslek
Kimyager
Konular
0
çok abartı.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam aksine bende arkadaş gibi düşünüyorum. En son S7 edge den geçtim bu cihaza ve daha önce samsung ve iphone a verdiğim paralara üzülüyorum gerçekten.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
çok abartı.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nedir abartı olan? Hem uygun fiyat, hemde muhteşem cihaza sahibim, aynı özelliklerde sözde amiral dedikleri en az 3 binden başlıyor ve 6 ay sonra kasmaya başlıyorlar....tecrübe ile sabit...O nedenle daha önce Xiaomiyi duyup da, küçümsediğim ve almadığım için çok pişmanım

Oyla:

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
Siz tebrik ediyorum...keşke herkes sizin gibi düşünse....insanlar F/P cihazı almalarına rağmen, beklentileri neden bu kadar yüksek oluyor, bir türlü anlayamıyorum
Dediğim gibi 1100 TL vermişim.. ya GM 5 plus ya da mi5 alacaktım. Bir delilik yapayım dedim ve mi5 aldım.. tek şikayetim kamera deklanşör sesi.. bir de 8.2.2.0 güncellemesi sonrası Qualcomm Mp Decision muhabbeti yüzünden aktif olarak iki çekirdeğin kullanılması ve ram hızının 1.59 GHz e düşmesi. O da günlük kullanımda sorun yaratmıyor. Ancak uzun süre asfalt 8 ya da pes 2017 oynadığımda ufak takılmalar yaşıyorum.. asfalt 8 i GM 5 plusta deneyimledigimde arkadaki plastik kapak eriyip avucuna akacakti neredeyse.. önceki mesajda da dediğim gibi 1100 TL'ye aldığım telefondan 1100 TL'lik telefon performansı beklerim.. Başka türlü düşünmem saçma olur..

Oyla:

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
Ben mi yanlış okumuştum bilmiyorum ama telefonu alalı yeni olmamış mıydı. Uygulama üzerinden n11 gibi vs başvurun belge alın, tüketici hakları gayet satıcının canına okuyarak işimizi hallediyor. Fatura vs vardır zaten. Sonuçta uygun fiyat ile 3,5-4 milyar verilen cihazlardan daha iyi performans alıyoruz. Bende 6 var yurtdışından alınma garanti falanda yok. Riske girdik aldık çünkü 5i çok beğendim, iPhone'a para gömecek kadar salak olamam dedim :) ama kötü olmuş keşke olmasaydı ama tüketici hakları bi dilekçe ile sizi korur
Garanti hangi firmada var pardon.. LG ve samsungla ikişer daha tüketici hakem heyetine başvurmuş biri olarak garanti işine inanmıyorum.. her boku yazılım atarak çözeceğini zanneden servisler.. yazılımı ben de atıyorum zaten. Donanımda en pahalı olan donanımlara zaten garanti vermiyorlar.. bir şekilde parasını alıyorlar

Oyla:
Üst Alt