Yardım Xioami alıp pişman olmak

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
Arkadaşlar Xioami Mi5 i aldigimdan beri dokunmatik sorunu yasiyormusum haberim yokmuş . İlk zamanlarda ekran koruyucusundan sanıyordum fakat onla da alakalı değilmiş . Ciddi bir dokunmatik sorunum var yazılımdan mıdır nedir artık duzeltemiyorum da beta sürümü kullanıyorum baştan beri her guncellemede aynı sorunu tekrarladi. Bu kadar kusursuz bir telefonmus gibi anlatmasin lütfen kimse artık. Sağolsun forumda yardimci olmaya çalışan oldu ama durum duzelmedi. Xioami alip almama tereddüdü olan almasin yorumlardaki gibi değil işler . DOKUNMATİK SORUNU BENİM GÖZÜMDEKİ XIAOMI yi bitirdi!

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sorunsuz bir telefon isteyen en az 6.500 lirayı hazır etsin arkadaşlar....Muhteşem iPhone X yakında memleketimiz semalarında olacaklar

• Beğen
Tepkiler: msy
Oyla:

zaferavseren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
Sorunsuz bir telefon isteyen en az 6.500 lirayı hazır etsin arkadaşlar....Muhteşem iPhone X yakında memleketimiz semalarında olacaklar
Hocam 6.500 e uçması lazım zaten

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam 6.500 e uçması lazım zaten

Kesinlikle katılıyorum...zaten memleketimizin semalarında dedim ama sizin haricinizde pek herkes anlayamadı sanırım....

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Hocam tanıtımı canlı izledim telefon iyi güzel de 999 dolar+kdv÷trt zammı da çok para. Ayrıca ben home tuşu kaldırması taraftarı değildim yeni sistem kullanışlı olurmu pek emin değilim ayrıca tanıtım sırasında yüz tanıma kilidi ilk iki denemede açılmadı:D

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam tanıtımı canlı izledim telefon iyi güzel de 999 dolar+kdv÷trt zammı da çok para. Ayrıca ben home tuşu kaldırması taraftarı değildim yeni sistem kullanışlı olurmu pek emin değilim ayrıca tanıtım sırasında yüz tanıma kilidi ilk iki denemede açılmadı:D
Ya zaten Kafa yapıyorum, sadece adı var ve fanatiklerine ne verirsen ver, sorgusuz sualsiz alacaklar

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Ya zaten Kafa yapıyorum, sadece adı var ve fanatiklerine ne verirsen ver, sorgusuz sualsiz alacaklar

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Fanatik konusunda birşey diyemem ama çevremde Iphone kullanan arkadaşlarım var. Neden IPhone diye soruyorum cevap yok niçin Iphone kullandığı bilimiyor adı Iphone ya yeter de artar. Apple'ı ve ürünlerini asla kötülemem adamlar yapıyor. Ama fiyat yüksek.

Oyla:
Üst Alt