Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberXiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
Hocam merhaba ben dün poco x3 pro ya küresel global rom yükledim malesef son aşamada error verdi gülen yüz çıkmadı ama rom yüklenmiş amacım gogle uygulamalarından kurtulmaktı lakin küreseldede gogle varmış sonra yine rom atmak için bağladığımda sadece attığım rom çıkıyor tel daha yeni hiçbi kayıt yapmadım xiaomi hesabına falan acaba ondanmı yoksa biyerde yanlışmı yaptım bilemedim hiç bir rom görünmüyor sadece attığım rom var xiaomitool v2 de veya bana önerebileceğiniz bi rom varmı şuan redmi not7 kullanıyorum bunda Global küresel rom var fakat xiaomi uygulamaları var poco x3 pro da gogle uygulamalarından arayüzünden kurtulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam merhaba ben dün poco x3 pro ya küresel global rom yükledim malesef son aşamada error verdi gülen yüz çıkmadı ama rom yüklenmiş amacım gogle uygulamalarından kurtulmaktı lakin küreseldede gogle varmış sonra yine rom atmak için bağladığımda sadece attığım rom çıkıyor tel daha yeni hiçbi kayıt yapmadım xiaomi hesabına falan acaba ondanmı yoksa biyerde yanlışmı yaptım bilemedim hiç bir rom görünmüyor sadece attığım rom var xiaomitool v2 de veya bana önerebileceğiniz bi rom varmı şuan redmi not7 kullanıyorum bunda Global küresel rom var fakat xiaomi uygulamaları var poco x3 pro da gogle uygulamalarından arayüzünden kurtulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Google uygulamalarından kurtulmanın tek yolu custom rom olan eu rom tamamen xiaominin kendi uygulamaları diğer yolu da mi serisi cihaz almak mi serisi hariç tüm cihazlarda Google uygulamaları var
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Google uygulamalarından kurtulmanın tek yolu custom rom olan eu rom tamamen xiaominin kendi uygulamaları diğer yolu da mi serisi cihaz almak mi serisi hariç tüm cihazlarda Google uygulamaları var
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani diyosunki bootloader kilidini aç yarın servise göndermem icab ederse sorun yaşarmıyım? Birde endonezya veya hint romu var ben bu romları yükleyebilirmiyim kilidi açmadan? Onlarda araştırdığım kadarıyla xiaominin kendi uygulamaları var senin düşüncen nedir teşekkürler.
hocam daha önce redmi not 4 ve mi 5 plus telefonuma bu programla rom yükleme yapabiliyordum.
şimdiki telefon redmi not 8 pro rusya rom atım telefon bl kilidi kitlendi ney yaptiysam açılmadı
XiaomiTool v2 ile rom atayım dedim ne hikmetse telefonu görmuyor bütün direvler yüklü
mi flash görüyor ama bl kilitli olduğu için eror veriyor.birde iikide bir depolama alanı hasarlı uyarısı veriyor ne yapacağımı bilmiyorum cinnet geçirtecek bana böyle devam ederse