Ben denemiştim sadece android 11 miui 12.5.2 sürümünü kurabildiğimi söylemişti uygulama. Nihayetinde garantili cihazımın bl kilidini açtım ve istediğim roma geçtim. Xiaomi'nin güncellemeleri bu gibi çözümlere zorluyor kullanıcıları maalesef. Siz neden geri dönmek istiyorsunuz? Şarj ve stabilite olumsuzluklarından mı acaba?slm arkadaslar son surum kurdum bu programla bir alt surume gecis yapabilirmiyim bl kilit kapali
Mi hesap varsa o şekilde rom yada sıfırlama yaparsanız işlem bittikten sonra açılışta şifresini soracaktırMerhaba;
ben arkadaştan satın aldım telefonu mi hesap şifresini bilmiyor ve hattını değiştirmiş , bu yöntem ile format atsam işe yarar mı ?
Evet aynen soruyor hocam denedimMi hesap varsa o şekilde rom yada sıfırlama yaparsanız işlem bittikten sonra açılışta şifresini soracaktır
bu soruna cozum bulacak kısme yokmu arkadaslararkadaslar tool v2 ile AAE rom a donus yaptim tekrar globala donmek istedim donus yapmiyor offical rom olarak avrupa ve global gozukuyor globale neden donus yapmadi sebebi ne olabilir arkadaslar