Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberXiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
Hocam merhaba ben ilk başta sorunumu açıklayayım siz bana yardımcı olabilirsiniz gibi geldi hocam şimdi ben mıuı 12 den 11 e geçmeye çalıştım ama telefon bric oldu zaten yurt dışı idi booatlader falan kapalı zaten rom bozulmuştur diye düşünüyorum boşuna wipe data yapıp imei silmek istemedim şimdi benim ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin 5 gün sonra sınavlarım başlayacak lütfen yardımcı olun ne derseniz onu yapacak kafadayım bana adımları rica etsem gösterirmisiniz
Hocam merhabalar. Bu program ile sıfır tecrübemle Note 8 Pro cihazıma 12.5.4.0 EU ROM attım.
Ama 12.5.5.0 ROM atmak istiyorum ve FastBoot dosyası olmadığı için TWRP kurmam gerekli.
Programda TWRP yüklemeyi seçtiğimizde otomatik olarak TWRP yüklüyor mu?
Telefondaki veriler gidecek mi? (Gidecekse en azından fotoğarflarım ve Whatsapp konuşmalarımı yedekleyeyim.)
TWRP yüklendikten sonra kalıcı olması için gerekli bir adım var mı, varsa açıklama imkanınız var mı?
Hocam merhabalar. Bu program ile sıfır tecrübemle Note 8 Pro cihazıma 12.5.4.0 EU ROM attım.
Ama 12.5.5.0 ROM atmak istiyorum ve FastBoot dosyası olmadığı için TWRP kurmam gerekli.
Programda TWRP yüklemeyi seçtiğimizde otomatik olarak TWRP yüklüyor mu?
Telefondaki veriler gidecek mi? (Gidecekse en azından fotoğarflarım ve Whatsapp konuşmalarımı yedekleyeyim.)
TWRP yüklendikten sonra kalıcı olması için gerekli bir adım var mı, varsa açıklama imkanınız var mı?
Telefondaki veriler silinmez ama twrp ekranına attığında dosya isimleri anlamsız görünebilir, bundan dolayı da format atmanız gerekebilir, o yüzden her zaman yedekli çalışın
Twrp kalıcı olması için magisk yüklersiniz. Bazı cihazlarda magisk yüklenmese de twrp kalıcı oluyor, siz yine de şansa bırakmayın, yükleyin.
Ama şu an sistemi başlatamıyorum. Bağla menüsünde yapılması gereken bir şey var sanırım. Ne yapmam gerekli?
Sistemi sıkıntısız başlatabilirsem kendimi şanslı sayacağım.
Lütfen yardım edin ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Videoyu izledim ama ben yedekleme falan yapmadım, direkt olarak TWRP yükledim.
Bir dosyanın silinmesi isteniyor. Bu sdosya silinirse MIUI Recovery mi kayboluyor yoksa sistem mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bilmeden süreyi mi yeniden başlattım anlamadım açamıyorum bl'yi.
bu arada görselde gösterilen miui kilit açma kısmına hesap ekle dedim başarılı dedi ekran kilidini kaldırdım. xaomi vtool ve orjinal programı da denedim telefon red mi note 9 pro
Ama şu an sistemi başlatamıyorum. Bağla menüsünde yapılması gereken bir şey var sanırım. Ne yapmam gerekli?
Sistemi sıkıntısız başlatabilirsem kendimi şanslı sayacağım.
Lütfen yardım edin ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Videoyu izledim ama ben yedekleme falan yapmadım, direkt olarak TWRP yükledim.
Bir dosyanın silinmesi isteniyor. Bu sdosya silinirse MIUI Recovery mi kayboluyor yoksa sistem mi?
Son sürüm çalışmıyor sanırım. Hiçbir cihazı açamadım son sürümde. Acaba v9 stabil sürüm açıyor mu bilen var mı? Miflash unlock ile başvuru yaptım deneyip süreyi uzatmak istemiyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.