Soru Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 kullanıcıları kimler?

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 135
  • Görüntüleme 13K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilindiği üzere Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 ve gün geçtikçe bu muhteşem cihazı kullananlar çoğalmakta....Haziran 2017 den bu yana bir çok kullanıcı ile forumdaki yazışmalar vasıtası ile tanışma şerefine nail olduk, kimileri kendilerini belli etmedi, kimileri sadece sorunlarına çare arayıp, bulduktan sonra görünmez oldu, bazıları başka cihaz edindiler, bazıları ise forumda oldukça aktif, ki bu beni ziyadesi ile sevindirmektedir....
Şu an itibari ile bildiklerim dahilinde 158 kişiyiz....

5pinn,AGT,ahmetkavsitli,alieyup250,allusunlu,alperkaynak,altunkeser,Arap,aRiSe,Arkines,axis,ayaz_ll,
aydindamla78,aydn_m,Aykut Küçükkaya,azizbedir,bahiii,BaraCuda,bardar77,Berkayeskici,Betuleroglu,
Bilinmezlik,Billy,BirakGelsin1,Blackmy,bluedor,Boreas76,borspack,Bubu13,burhan0660,byislamoglu,
caglarakgll,canturk16,Cemal1987,cemal3180,cinaryal,civanmertt14,cohci52,Conqueror7,Crowley,
csehzadem,dagliokkes,damn2u,Darkutok,ddeddedde,dgnsnm,dıbı dıb tıs,dilekemir,Diriliş,driqt,efekcr,
elifednah,emirefek,emrahreis123,emrekaragol6,ercanozn,eren15935,ergenekon34,Erkki,erolcolak,
ertcey,fallco,farukeski,fatihpc,FeaRLesS,ferdif,fozsak,freeman,fuatdundarr,gentleman,ghostier44,
golgeee,halikjk,Halil Bey,hanatan,Hasan Emin,haso0201,hayfi,hed-pe,Help64,Hugo__mboy,huseyndurak,
ibrahimengin,ibrahimibo2,irfancan,isokapo,kadir_gumuscu,karadayi,kemal_30,kemal31,Keremaydin,
leonidas22,lerispo,Lithium87,LoneWalkerXD,Mahtan,Maksimus,marslan81,mayalcin,Melinyel,Mertdu,
MKrays,Mneron44,mogun,mucahaydin,Muratalper55,Muratgunes,muslee,mustafaarda,myxiaomi,namekrronn,Nazlı,olmayanadam333,onurandac10,OnurSözen,PesimistEP-5,pishman,Psychopose,quixman,
qwaszxc,resneli,Savas AYDIN,Saydo27,seco.can.can,Sedatgmstkn,Selimoglu79,semih3434,senol39,
serhatcatal1121,serkankalkan07,sevimliapo,SeyfoKopuz,Skywalker1907,SLCKGKBYRK,Soldier10,
sulocanx,suvaribey,tanerer,TaNGo,team1903,TheLara,TheRosguest,tupcuremzi,
ua_mustafa_20,ulnaradiuss,WriteMortagel,Xiaomici,Yagiz,ycrour,yemreoktn,Yetmişsekiz,Yılmaz46,Ysf21,yucelkas,zazamam1,zekmob,zigibanda

Kimler hala burada ve hangi romu kullanmakta, kimler BL kilidini açtı ve haftalık güncellemeri deniyor ve kim benim gibi Hasta? Bilmek güzel olurdu....8=)wasntme~~

Bu arada Xiaomi Kernel kodlarını da yayınladı, Custom Rom'lar en yakın zamanda gelir İnşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

sehermuaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ecrefr3
Cihazım
mı4
Konular
0
Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

planet07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Haftalarca forumunuzu takip ederek, bugün mi max 2 alarak aranıza katıldım.
Umarım pişmanlık yaşamam :)
İlk şarjla ilgili tavsiyesi olan var mı? Şuan kutudan çıkarttığım şekilde kullanıyorum henüz hiç şarja takmadım, güncellemeleri yaptım birkaç uygulama indirdim şarjım %15e düştü.bu durum normaldir inşallah

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Xiaomi nin kralini okuyunca fena guldum ya :D

Oyla:

emirhan1808

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet yılma
Cihazım
note3
Konular
3
Slm bende mi max 2 aldım ve çok severek kullanıyorum 1 haftadır sayın skorpi hocam mate 7 den de yazismistik sizinle bana çok emeğiniz gecti belki hatırlarsınız 571 romdan kitkata geçmek için kaç gün uğraşmış ve sonunda basarmisrim şimdi yine sizinle aynı cihaz kullanmak çok guzel

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Ben ben :) dün itibariyle kralımı aldım :))))

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt