Soru Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 kullanıcıları kimler?

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 135
  • Görüntüleme 13K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilindiği üzere Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 ve gün geçtikçe bu muhteşem cihazı kullananlar çoğalmakta....Haziran 2017 den bu yana bir çok kullanıcı ile forumdaki yazışmalar vasıtası ile tanışma şerefine nail olduk, kimileri kendilerini belli etmedi, kimileri sadece sorunlarına çare arayıp, bulduktan sonra görünmez oldu, bazıları başka cihaz edindiler, bazıları ise forumda oldukça aktif, ki bu beni ziyadesi ile sevindirmektedir....
Şu an itibari ile bildiklerim dahilinde 158 kişiyiz....

5pinn,AGT,ahmetkavsitli,alieyup250,allusunlu,alperkaynak,altunkeser,Arap,aRiSe,Arkines,axis,ayaz_ll,
aydindamla78,aydn_m,Aykut Küçükkaya,azizbedir,bahiii,BaraCuda,bardar77,Berkayeskici,Betuleroglu,
Bilinmezlik,Billy,BirakGelsin1,Blackmy,bluedor,Boreas76,borspack,Bubu13,burhan0660,byislamoglu,
caglarakgll,canturk16,Cemal1987,cemal3180,cinaryal,civanmertt14,cohci52,Conqueror7,Crowley,
csehzadem,dagliokkes,damn2u,Darkutok,ddeddedde,dgnsnm,dıbı dıb tıs,dilekemir,Diriliş,driqt,efekcr,
elifednah,emirefek,emrahreis123,emrekaragol6,ercanozn,eren15935,ergenekon34,Erkki,erolcolak,
ertcey,fallco,farukeski,fatihpc,FeaRLesS,ferdif,fozsak,freeman,fuatdundarr,gentleman,ghostier44,
golgeee,halikjk,Halil Bey,hanatan,Hasan Emin,haso0201,hayfi,hed-pe,Help64,Hugo__mboy,huseyndurak,
ibrahimengin,ibrahimibo2,irfancan,isokapo,kadir_gumuscu,karadayi,kemal_30,kemal31,Keremaydin,
leonidas22,lerispo,Lithium87,LoneWalkerXD,Mahtan,Maksimus,marslan81,mayalcin,Melinyel,Mertdu,
MKrays,Mneron44,mogun,mucahaydin,Muratalper55,Muratgunes,muslee,mustafaarda,myxiaomi,namekrronn,Nazlı,olmayanadam333,onurandac10,OnurSözen,PesimistEP-5,pishman,Psychopose,quixman,
qwaszxc,resneli,Savas AYDIN,Saydo27,seco.can.can,Sedatgmstkn,Selimoglu79,semih3434,senol39,
serhatcatal1121,serkankalkan07,sevimliapo,SeyfoKopuz,Skywalker1907,SLCKGKBYRK,Soldier10,
sulocanx,suvaribey,tanerer,TaNGo,team1903,TheLara,TheRosguest,tupcuremzi,
ua_mustafa_20,ulnaradiuss,WriteMortagel,Xiaomici,Yagiz,ycrour,yemreoktn,Yetmişsekiz,Yılmaz46,Ysf21,yucelkas,zazamam1,zekmob,zigibanda

Kimler hala burada ve hangi romu kullanmakta, kimler BL kilidini açtı ve haftalık güncellemeri deniyor ve kim benim gibi Hasta? Bilmek güzel olurdu....8=)wasntme~~

Bu arada Xiaomi Kernel kodlarını da yayınladı, Custom Rom'lar en yakın zamanda gelir İnşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bende mi max kullanıcısıyım uzaktn izleyenlerdenim lakin şunu anlamadım bl kilidini açmayı denedim ama mesaj gelmedi haftalardır bende global rom kullanmak istiyorum

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam olarak neler yaptınız, sırası ile anlatırsanız, hatann veya neden olmadığını daha iyi anlayabiliriz veya ekteki rehber dekilerinin hangisi yaptınız? ( Rehber Mi Mix 2 için ama Max 2 içinde neredeyse aynı ve basit anlatımlı)

Rehber - Xiaomi Mi Mix 2 Bootloader Kilidini Açma.

Oyla:

sehermuaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ecrefr3
Cihazım
mı4
Konular
0
Tam olarak neler yaptınız, sırası ile anlatırsanız, hatann veya neden olmadığını daha iyi anlayabiliriz veya ekteki rehber dekilerinin hangisi yaptınız? ( Rehber Mi Mix 2 için ama Max 2 içinde neredeyse aynı ve basit anlatımlı)

Rehber - Xiaomi Mi Mix 2 Bootloader Kilidini Açma.

Unlock.miu adresınden kılıt acma yerıne gırdım orda tel numaramı yazdım nedenımı belırttım sonra ıngce mesaj gelecekti ri yazdı ama ses seda cıkmadı çince romdan mı denemek gerekiyor anlamadım okudum yazılnları da ıyıce

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Unlock.miu adresınden kılıt acma yerıne gırdım orda tel numaramı yazdım nedenımı belırttım sonra ıngce mesaj gelecekti ri yazdı ama ses seda cıkmadı çince romdan mı denemek gerekiyor anlamadım okudum yazılnları da ıyıce

Tekrar deneyin, geçen haftalarda server problemi vardı

Oyla:

atacante

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
neo
Cihazım
lg g2
Konular
0
1 aydir Max 2 kullaniciyim. Gearbesttten aldim, Global 9.0.3 Stable rom ile geldi. Telefondan cok memnunum. Bir de root yapa bilsem ve adblock kursam tadindan yenmez )) sarj suresi zaten fantastik. Google kamera apk kurdum, foto cekimi de istedigim gibi...

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
1 aydir Max 2 kullaniciyim. Gearbesttten aldim, Global 9.0.3 Stable rom ile geldi. Telefondan cok memnunum. Bir de root yapa bilsem ve adblock kursam tadindan yenmez )) sarj suresi zaten fantastik. Google kamera apk kurdum, foto cekimi de istedigim gibi...
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.. Root kolay, önce BL kilidinizi açmalısınız

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

sehermuaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ecrefr3
Cihazım
mı4
Konular
0
Google camerayı nasıl kurdunuz anlatırmısınız

Oyla:

atacante

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
neo
Cihazım
lg g2
Konular