Soru Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 kullanıcıları kimler?

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 135
  • Görüntüleme 13K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilindiği üzere Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 ve gün geçtikçe bu muhteşem cihazı kullananlar çoğalmakta....Haziran 2017 den bu yana bir çok kullanıcı ile forumdaki yazışmalar vasıtası ile tanışma şerefine nail olduk, kimileri kendilerini belli etmedi, kimileri sadece sorunlarına çare arayıp, bulduktan sonra görünmez oldu, bazıları başka cihaz edindiler, bazıları ise forumda oldukça aktif, ki bu beni ziyadesi ile sevindirmektedir....
Şu an itibari ile bildiklerim dahilinde 158 kişiyiz....

5pinn,AGT,ahmetkavsitli,alieyup250,allusunlu,alperkaynak,altunkeser,Arap,aRiSe,Arkines,axis,ayaz_ll,
aydindamla78,aydn_m,Aykut Küçükkaya,azizbedir,bahiii,BaraCuda,bardar77,Berkayeskici,Betuleroglu,
Bilinmezlik,Billy,BirakGelsin1,Blackmy,bluedor,Boreas76,borspack,Bubu13,burhan0660,byislamoglu,
caglarakgll,canturk16,Cemal1987,cemal3180,cinaryal,civanmertt14,cohci52,Conqueror7,Crowley,
csehzadem,dagliokkes,damn2u,Darkutok,ddeddedde,dgnsnm,dıbı dıb tıs,dilekemir,Diriliş,driqt,efekcr,
elifednah,emirefek,emrahreis123,emrekaragol6,ercanozn,eren15935,ergenekon34,Erkki,erolcolak,
ertcey,fallco,farukeski,fatihpc,FeaRLesS,ferdif,fozsak,freeman,fuatdundarr,gentleman,ghostier44,
golgeee,halikjk,Halil Bey,hanatan,Hasan Emin,haso0201,hayfi,hed-pe,Help64,Hugo__mboy,huseyndurak,
ibrahimengin,ibrahimibo2,irfancan,isokapo,kadir_gumuscu,karadayi,kemal_30,kemal31,Keremaydin,
leonidas22,lerispo,Lithium87,LoneWalkerXD,Mahtan,Maksimus,marslan81,mayalcin,Melinyel,Mertdu,
MKrays,Mneron44,mogun,mucahaydin,Muratalper55,Muratgunes,muslee,mustafaarda,myxiaomi,namekrronn,Nazlı,olmayanadam333,onurandac10,OnurSözen,PesimistEP-5,pishman,Psychopose,quixman,
qwaszxc,resneli,Savas AYDIN,Saydo27,seco.can.can,Sedatgmstkn,Selimoglu79,semih3434,senol39,
serhatcatal1121,serkankalkan07,sevimliapo,SeyfoKopuz,Skywalker1907,SLCKGKBYRK,Soldier10,
sulocanx,suvaribey,tanerer,TaNGo,team1903,TheLara,TheRosguest,tupcuremzi,
ua_mustafa_20,ulnaradiuss,WriteMortagel,Xiaomici,Yagiz,ycrour,yemreoktn,Yetmişsekiz,Yılmaz46,Ysf21,yucelkas,zazamam1,zekmob,zigibanda

Kimler hala burada ve hangi romu kullanmakta, kimler BL kilidini açtı ve haftalık güncellemeri deniyor ve kim benim gibi Hasta? Bilmek güzel olurdu....8=)wasntme~~

Bu arada Xiaomi Kernel kodlarını da yayınladı, Custom Rom'lar en yakın zamanda gelir İnşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Son düzenleme:

alkolik hareket

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
EREN
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
beyler bende Mİ MAX 2 kullanıyorum ama rom olaylarından hiç anlamam aldıgım gibi kullanyorum halen 7 gün oldu :) sadece miu 9.0.3.0 geçtim oda guncelleme kontrol ederken gucelledım

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Arkadaşlar beta sürüme geçiş yapıp kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Oyla:

sehermuaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ecrefr3
Cihazım
mı4
Konular
0
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.. Root kolay, önce BL kilidinizi açmalısınız

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Bl kilidimi onay mesajı geldi pcden bağlayıp açtım bahsedilen başlığın altındaki yapılması gerekenlerı okudum rom yuklemek için çok karışık geldi suanki rom krarlı global sizin övdüğü nüz global roma geçmek istiyorum

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bl kilidimi onay mesajı geldi pcden bağlayıp açtım bahsedilen başlığın altındaki yapılması gerekenlerı okudum rom yuklemek için çok karışık geldi suanki rom krarlı global sizin övdüğü nüz global roma geçmek istiyorum

Ben nerdeyse 2 günde bir, bir rom övüyorum, siz hangisini kast ediyorsunuz? MIUI.am mi?

Oyla:

sehermuaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ecrefr3
Cihazım
mı4
Konular
0
Ben nerdeyse 2 günde bir, bir rom övüyorum, siz hangisini kast ediyorsunuz? MIUI.am mi?

Hangi romu önerirseniz onu yukleyeyim

Oyla:

sehermuaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ecrefr3
Cihazım
mı4