Soru Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 kullanıcıları kimler?

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 135
  • Görüntüleme 13K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilindiği üzere Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 ve gün geçtikçe bu muhteşem cihazı kullananlar çoğalmakta....Haziran 2017 den bu yana bir çok kullanıcı ile forumdaki yazışmalar vasıtası ile tanışma şerefine nail olduk, kimileri kendilerini belli etmedi, kimileri sadece sorunlarına çare arayıp, bulduktan sonra görünmez oldu, bazıları başka cihaz edindiler, bazıları ise forumda oldukça aktif, ki bu beni ziyadesi ile sevindirmektedir....
Şu an itibari ile bildiklerim dahilinde 158 kişiyiz....

5pinn,AGT,ahmetkavsitli,alieyup250,allusunlu,alperkaynak,altunkeser,Arap,aRiSe,Arkines,axis,ayaz_ll,
aydindamla78,aydn_m,Aykut Küçükkaya,azizbedir,bahiii,BaraCuda,bardar77,Berkayeskici,Betuleroglu,
Bilinmezlik,Billy,BirakGelsin1,Blackmy,bluedor,Boreas76,borspack,Bubu13,burhan0660,byislamoglu,
caglarakgll,canturk16,Cemal1987,cemal3180,cinaryal,civanmertt14,cohci52,Conqueror7,Crowley,
csehzadem,dagliokkes,damn2u,Darkutok,ddeddedde,dgnsnm,dıbı dıb tıs,dilekemir,Diriliş,driqt,efekcr,
elifednah,emirefek,emrahreis123,emrekaragol6,ercanozn,eren15935,ergenekon34,Erkki,erolcolak,
ertcey,fallco,farukeski,fatihpc,FeaRLesS,ferdif,fozsak,freeman,fuatdundarr,gentleman,ghostier44,
golgeee,halikjk,Halil Bey,hanatan,Hasan Emin,haso0201,hayfi,hed-pe,Help64,Hugo__mboy,huseyndurak,
ibrahimengin,ibrahimibo2,irfancan,isokapo,kadir_gumuscu,karadayi,kemal_30,kemal31,Keremaydin,
leonidas22,lerispo,Lithium87,LoneWalkerXD,Mahtan,Maksimus,marslan81,mayalcin,Melinyel,Mertdu,
MKrays,Mneron44,mogun,mucahaydin,Muratalper55,Muratgunes,muslee,mustafaarda,myxiaomi,namekrronn,Nazlı,olmayanadam333,onurandac10,OnurSözen,PesimistEP-5,pishman,Psychopose,quixman,
qwaszxc,resneli,Savas AYDIN,Saydo27,seco.can.can,Sedatgmstkn,Selimoglu79,semih3434,senol39,
serhatcatal1121,serkankalkan07,sevimliapo,SeyfoKopuz,Skywalker1907,SLCKGKBYRK,Soldier10,
sulocanx,suvaribey,tanerer,TaNGo,team1903,TheLara,TheRosguest,tupcuremzi,
ua_mustafa_20,ulnaradiuss,WriteMortagel,Xiaomici,Yagiz,ycrour,yemreoktn,Yetmişsekiz,Yılmaz46,Ysf21,yucelkas,zazamam1,zekmob,zigibanda

Kimler hala burada ve hangi romu kullanmakta, kimler BL kilidini açtı ve haftalık güncellemeri deniyor ve kim benim gibi Hasta? Bilmek güzel olurdu....8=)wasntme~~

Bu arada Xiaomi Kernel kodlarını da yayınladı, Custom Rom'lar en yakın zamanda gelir İnşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Değerli Arkadaşlar, bugün itibariyle forumumuzda bildiklerim toplamda 251 Mi Max 2 sahibi olduğu yönünde....kimi bizim gibi Hasta olanlarla buradan zaten tanışıyoruz, fazla tanımadıklarımız da sanırım normal kullanıcı arkadaşlarımız....
Şahsen benim Xiaomi'lerin Kral'ı ile maceram yakında sona erecek ve Xiaomi'nin yeni Efendisi Mi Max 3 ile yeni Denizlere yelken açacağım....
Kimlerle birlikte Denizlere açılacağız acaba, merak etmekteyim...

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Değerli Arkadaşlar, bugün itibariyle forumumuzda bildiklerim toplamda 251 Mi Max 2 sahibi olduğu yönünde....kimi bizim gibi Hasta olanlarla buradan zaten tanışıyoruz, fazla tanımadıklarımız da sanırım normal kullanıcı arkadaşlarımız....
Şahsen benim Xiaomi'lerin Kral'ı ile maceram yakında sona erecek ve Xiaomi'nin yeni Efendisi Mi Max 3 ile yeni Denizlere yelken açacağım....

Benim olma ihtimalim var hocam :)

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87

ben gelmiyorum
çok sevdim bunu
bide öğrencilik var
bi 5 yıl falan kullanmak istiyorum bunu
sıkıntı çıkarmadığı sürece
[doublepost=1524924808,1524924720][/doublepost]Skorpi abi sen max 3 yerinde takılırken buradaki xiaominin kralı max 2 mesajlarina etiketleyecegim seni sürekli

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7

Mi note 3 un ekrani bana kucuk gelmeye basladi mi max 3 te iyi bir islemci ve 6 ram olsaydi dusunmeden bende gecerdim mi max 4 e insallah

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
ben gelmiyorum
çok sevdim bunu
bide öğrencilik var
bi 5 yıl falan kullanmak istiyorum bunu
sıkıntı çıkarmadığı sürece
[doublepost=1524924808,1524924720][/doublepost]Skorpi abi sen max 3 yerinde takılırken buradaki xiaominin kralı max 2 mesajlarina etiketleyecegim seni sürekli
Ben her yere takılırım, merak etmeyin

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım