Soru Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 kullanıcıları kimler?

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 135
  • Görüntüleme 13K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilindiği üzere Xiaomi'nin Kral'ı Mi Max 2 ve gün geçtikçe bu muhteşem cihazı kullananlar çoğalmakta....Haziran 2017 den bu yana bir çok kullanıcı ile forumdaki yazışmalar vasıtası ile tanışma şerefine nail olduk, kimileri kendilerini belli etmedi, kimileri sadece sorunlarına çare arayıp, bulduktan sonra görünmez oldu, bazıları başka cihaz edindiler, bazıları ise forumda oldukça aktif, ki bu beni ziyadesi ile sevindirmektedir....
Şu an itibari ile bildiklerim dahilinde 158 kişiyiz....

5pinn,AGT,ahmetkavsitli,alieyup250,allusunlu,alperkaynak,altunkeser,Arap,aRiSe,Arkines,axis,ayaz_ll,
aydindamla78,aydn_m,Aykut Küçükkaya,azizbedir,bahiii,BaraCuda,bardar77,Berkayeskici,Betuleroglu,
Bilinmezlik,Billy,BirakGelsin1,Blackmy,bluedor,Boreas76,borspack,Bubu13,burhan0660,byislamoglu,
caglarakgll,canturk16,Cemal1987,cemal3180,cinaryal,civanmertt14,cohci52,Conqueror7,Crowley,
csehzadem,dagliokkes,damn2u,Darkutok,ddeddedde,dgnsnm,dıbı dıb tıs,dilekemir,Diriliş,driqt,efekcr,
elifednah,emirefek,emrahreis123,emrekaragol6,ercanozn,eren15935,ergenekon34,Erkki,erolcolak,
ertcey,fallco,farukeski,fatihpc,FeaRLesS,ferdif,fozsak,freeman,fuatdundarr,gentleman,ghostier44,
golgeee,halikjk,Halil Bey,hanatan,Hasan Emin,haso0201,hayfi,hed-pe,Help64,Hugo__mboy,huseyndurak,
ibrahimengin,ibrahimibo2,irfancan,isokapo,kadir_gumuscu,karadayi,kemal_30,kemal31,Keremaydin,
leonidas22,lerispo,Lithium87,LoneWalkerXD,Mahtan,Maksimus,marslan81,mayalcin,Melinyel,Mertdu,
MKrays,Mneron44,mogun,mucahaydin,Muratalper55,Muratgunes,muslee,mustafaarda,myxiaomi,namekrronn,Nazlı,olmayanadam333,onurandac10,OnurSözen,PesimistEP-5,pishman,Psychopose,quixman,
qwaszxc,resneli,Savas AYDIN,Saydo27,seco.can.can,Sedatgmstkn,Selimoglu79,semih3434,senol39,
serhatcatal1121,serkankalkan07,sevimliapo,SeyfoKopuz,Skywalker1907,SLCKGKBYRK,Soldier10,
sulocanx,suvaribey,tanerer,TaNGo,team1903,TheLara,TheRosguest,tupcuremzi,
ua_mustafa_20,ulnaradiuss,WriteMortagel,Xiaomici,Yagiz,ycrour,yemreoktn,Yetmişsekiz,Yılmaz46,Ysf21,yucelkas,zazamam1,zekmob,zigibanda

Kimler hala burada ve hangi romu kullanmakta, kimler BL kilidini açtı ve haftalık güncellemeri deniyor ve kim benim gibi Hasta? Bilmek güzel olurdu....8=)wasntme~~

Bu arada Xiaomi Kernel kodlarını da yayınladı, Custom Rom'lar en yakın zamanda gelir İnşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet arkadaşlar sizlere maalesef üzücü haberlerim var, forumumuzun bilinen 2 güzide Mi Max 2 kullanıcısı aramızdan ayrıldılar, kendilerine yeni cihazları ile mutluluklar diliyorum

DIYARBAKIR Mi max 3
TaNGo Pocophone F1

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Evde Bi mi max 2 var hocam. bağımızı tam kesmedik:) ama düz kullanıyor hanım.:) Ben memnunum değiştirmem dedi:)
Evet arkadaşlar sizlere maalesef üzücü haberlerim var, forumumuzun bilinen 2 güzide Mi Max 2 kullanıcısı aramızdan ayrıldılar, kendilerine yeni cihazları ile mutluluklar diliyorum

DIYARBAKIR Mi max 3
TaNGo Pocophone F1

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Dostlar bu cihaz için tam uyumlu ekran koruyucu bulabileniniz var mı? Varsa bir link rica etsem? Benim nano liquid sıvının süresi dolmaya başladı herhalde feci halde parmak izi tutmaya başladı. Sıvıyı bu sefer uyguna denk gelsin diye Çin'den sipariş edeceğim ama o zamana kadar ekran koruyucu kullanayım istiyorum. Belki bu sefer içime sinecek bir koruyucu da çıkmıştır belki piyasaya.

Oyla:

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Bitmeyen batarya yapmışlar deli gibi pubg oynuyorum banamısın demiyor ben cihazın genleri ile oynamadım inşallah kısa sürede artık şu miui 10 global gelir , sevmediğim tek tarafı bağımlılık yaratan ebatları ! artık hangi telefonu alsam elime 3310 gibi geliyor bütün cihazlardan soğuttu beni , bırakmak çok zor o yüzden hala devam..

Oyla:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Bitmeyen batarya yapmışlar deli gibi pubg oynuyorum banamısın demiyor ben cihazın genleri ile oynamadım inşallah kısa sürede artık şu miui 10 global gelir , sevmediğim tek tarafı bağımlılık yaratan ebatları ! artık hangi telefonu alsam elime 3310 gibi geliyor bütün cihazlardan soğuttu beni , bırakmak çok zor o yüzden hala devam..
Kesinlikle öyle hocam. Batarya canavar gibi performansta ayni şekilde çok iyi. Bende ilk günki aldığım gibi kullanıyorum. Hic problem yaşamadım o yüzden güncelleme gelmesini istemiyorum gelince de kurmuyacam zaten. Güncelleme telefon da eksik birşey veya bir hata varsa gelir. Bence şuan yaptıkları sorunsuz sürümün güncellemesinide sorunsuz yapmadıkları için güncelleme gelmedi. Çünkü android sürümü de değişiyor. Yoksa şimdiye gelmişti.

Oyla:

ebagcuvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Max 2 külübüne bende dahil olayım bari :D BL açık ancak şimdilik stock rom kullanıyorum :D

Oyla:

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz