Diğer Xiaomi'den şikayetçiyim!..

Fatih38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android pie ve MIUI
Telefon Modeli
Mi A2 ve Redmi NOTE 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Çok büyük heveslerle aldığım Mi A2 telefonumun şuan Samsung S4'ten hiçbir farkı yok. Aşırı yavaşladı uygulamalar geç açılıyor donuyor kasıyor sanki 2012 model telefon gibi.. pubg zaten hiç söylemiyorum "OYNATMIYOR". Yine çok büyük bir hevesle kardeşime RedMi Note 7 aldım. Ona da yüzüm kara çıktı. Note 7 resmen VASAT. ben o telefonun test videolarına bakarak aldım. Test videolarında pubg yağ gibi oynanıyor görünüyor. Fakat hiç öyle değil. Kare hızı aşırı yavaş ve AŞIRI kasıyor donuyor hiç oynanmıyor. Kamera zaten 48MP yazmışlar ama hiç aslı yok. Tanıtım videolarında ki gibi net çekmiyor. (12MP iPhone kamerası 5kat daha iyi çekiyor). Bu yorumlarımdan dolayı kimse bana kızmasın gucenmesin ben yaşadıklarımı anlatıyorum. Paramızla rezil olduk resmen. Eğer ufak bir yazılım hatası ise her iki telefondakide(ki sanmıyorum) düzeltilirse memnun kalırım. Eğer olmayacaksa şimdiye kadar kimse XiaoMi aldırdıysam(yüzüm kara çıktı hepsine) hepsine sattıracam. Başka kimseye önermeyeceğim. Türkiye'de alacak olan herkeside uyaracagim. Bu kadar sinirli olmamım sebebi telefonun sonradan tanıtım videolarındaki gibi çıkmaması (note 7), çok aşırı ısınma ve kasma problemi (Mi A2).

Fatih38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
4
Hel
Her zaman soylerim biraz da olsa android ve yazilimdan anlamayan, daha once hic miui kullanmamis insanlar xiaomi almasin gitsin iphone alsin. Xiaomi cihazlari adam akilli sorunsuz kullanmak icin BL kilidi acip EU roma gecmek şart oglu şart. Global romla kullanip yok sarji cabuk bitiyor, yok oyunlarda kasiyor, yok kamerasi cok kotu tarzi yorumlar gormekten usandim. Suc biraz da xiaomi de serefsizler hic bir zaman globali adam yerine koymadilar.
Helal olsun.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Allah ömrünüze ömür katsın hocam. Akşam akşam güldürdünüz beni ... haha--haha--
Amin hocam, yüce Rabbim hepimize sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah.. Hep gülün hocam siz haha--

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
redmi note 7 kullandım ve kullanıcı yorumları adı altında konu paylaşımı yapmıştım.
Telefonu kullandığım süre zarfı içerisinde çok güzel çok hızlı ve çok iyi resimler çekiyordum. Bunu aşağıdaki açmış olduğum konudan bakabilirsiniz.
Ayrıca yazılım hatası bug olmuş olabilir şuanda hangi sürümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ya telenu fabrika ayarlarına döndürün ya da güzel temiz bir rom kurun. Eminimki dediğiniz sorunların çoğu ortadan kalkacaktır.

Sohbet - Redmi note 7 kullanıcı yorumları
Xiaomi alan kisileri uyarmak lazim telefon islerinden cok anlamiyorsaniz almayin diye ucuz olmasinin en buyuk nedenlerinden biri yazilimlarinin cop olmasi.

Oyla:

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
Arkadaşlar Ocak ayından beri mi A2 kullanıyorum. yurt dışı cihazı. Aldığımdan bu güne kadar ne kasma ne donma ne takılma ne kendi kendine kapanma nede başka bir sorunla karşılaştım .. cihazda Asphalt 9 yüklü yiğenim eline aldığı zaman en az 1-2 saat oynar ve son derece akıcı hiç bir şekilde kasma ve ısınma olmuyo şarj konusunda da gayet iyi .. kamera olayına gelince profesyonel bir fotoğrafçı olarak söylebilirim ki piyasadaki bir çok üst model telefondan çok daha iyi fiyatına göre .. ben miui arayüzü seven birisi değilim o yüzden mi A2 tercih ettim.. ayrıca şunu da belirtmek isterim ki cihaz çok sağlam kaç kere düşmesine rahmen ne bi cizik ne bi çatlak ..

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bakın ben kimseden yardım istemiyorum. Ben burada sadece şikayetimi belirttim bu konu özgür olduğumu düşünüyorum. Yardım etmek isteyenlere zaten düzgün bir üslup ile karşılık verdim. Fakat bazı arkadaslar, ben(A) dediğim hâlde, bunu (B) anlayıp, B üzerinden bana siyaset diliyle laf sokma çabalarına girerse bende üslubumu haliyle Bozarım. Onun haricinde ise, ben sadece şikayetimi belirttim bir çok kişi burada anlayışla karşılayıp belki sorunun cihazda olmayipta başka birşey olduğunu düşünerekten bana yardım etmeye çalıştılar onlarla uygun hitap çerçevesi altında zaten konuştuk. Onlara çok teşekkür ediyorum.

Kullanmış olduğunuz üslup nedeniyle uyarı aldınız ve o mesajınız kaldırıldı. Tekrarı halinde daha ağır cezai yaptırımlar uygulamamız gerekecek.

Sitemiz üzerinde üslubunuzu hiç bir şart altında bozamazsınız. Karşınızdakinin yazdıklarını anlamamış olması da, sizin anlatamamış olmanız da bahane olarak kabul edilemez. Şikayetinizi iletirken de, diğer kullanıcılarımız ile yazışırken de saygı sınırlarını zorlamayınız.

Oyla:

Fatih38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
4
Kullanmış olduğunuz üslup nedeniyle uyarı aldınız ve o mesajınız kaldırıldı. Tekrarı halinde daha ağır cezai yaptırımlar uygulamamız gerekecek.

Sitemiz üzerinde üslubunuzu hiç bir şart altında bozamazsınız. Karşınızdakinin yazdıklarını anlamamış olması da, sizin anlatamamış olmanız da bahane olarak kabul edilemez. Şikayetinizi iletirken de, diğer kullanıcılarımız ile yazışırken de saygı sınırlarını zorlamayınız.
Ağır ve cezai öyle mi? Kaydımı siliyorum ve telefonu da satılığa koydum zaten hadi eyvallah.

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Son düzenleme:
Oyla:

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Hocam herkes firmayı kotulemis de bugün iPhone ile xioami aynı citada olmasını bekleyemeyiz Xiaomi Türkiye'ye girdiğinden itibaren fiyatlari böyle oldu ben redmi note4x aldığımda piyasada yoktu xioami ürünü 150 dolarlık 100 dolarlık fiyat biciyorlardi 900 TL kusure aldım sen 900 kusure telefon alabiliyorsan bu özellikte ben bişey demiyorum xioami firmasını avukatligini yaptığım için değil para meselesi bu paran varsa gider iPhone 10.000 TL verirsin arkana bakmazsin bu telefonlar ucuz burdaki herkez biliyor maliyetide düşük sadece Türkiye'de telefonlar çok pahalı 100 dolarlık 200 dolarlık telefondan 1000 dolarlık iPhone performansı beklemek zaten zor ve benim uygun fiyatta olarak gördüğüm tek telefon xioami hangi firma bu kadar ucuza fp telefonu satıyor bilen varsa yazsın hem bizide aydınlatır ben Xiaomi hastası olduğum için değil ucuz ve kaliteli olduğu için aldım gayet memnunum sorunsuz cihaz demiyorum buda sonuçta ucuz etin yahnisi pek olur daha önce general Mobile kullandım Samsung Nokia Sony iPhone 3g kullandım illa sorunu oldu herkes hatırlat general Mobile discovery şarj soketi kronik agrizali olarak geliyordu Samsung batarya sorunu çıkaran telefonlardandi iPhone parmak izi sensörü ölüyor ve çok pahalıydı benim telefonumun ekran koruyucusu fiyatına ekranı var Xiaomi dünyada fiyat performans yapan tek firma diye düşünüyorum hatamız var ise affola hocam size sorunlu cihaz gelmiş olabilir şans meselesi arkadaşım Sony Xperia aldı su geçirmez diye çıkan adam havuza girmiş resim cekiyim diye telefon su aldı ve kullanıcı hatası dediler her güzelde bir kusur oluyor cihazı iade Edip yenisini temin edin bence

Oyla:
Üst Alt