- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi Mi A2
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Android pie ve MIUI
- Telefon Modeli
- Mi A2 ve Redmi NOTE 7
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Çok büyük heveslerle aldığım Mi A2 telefonumun şuan Samsung S4'ten hiçbir farkı yok. Aşırı yavaşladı uygulamalar geç açılıyor donuyor kasıyor sanki 2012 model telefon gibi.. pubg zaten hiç söylemiyorum "OYNATMIYOR". Yine çok büyük bir hevesle kardeşime RedMi Note 7 aldım. Ona da yüzüm kara çıktı. Note 7 resmen VASAT. ben o telefonun test videolarına bakarak aldım. Test videolarında pubg yağ gibi oynanıyor görünüyor. Fakat hiç öyle değil. Kare hızı aşırı yavaş ve AŞIRI kasıyor donuyor hiç oynanmıyor. Kamera zaten 48MP yazmışlar ama hiç aslı yok. Tanıtım videolarında ki gibi net çekmiyor. (12MP iPhone kamerası 5kat daha iyi çekiyor). Bu yorumlarımdan dolayı kimse bana kızmasın gucenmesin ben yaşadıklarımı anlatıyorum. Paramızla rezil olduk resmen. Eğer ufak bir yazılım hatası ise her iki telefondakide(ki sanmıyorum) düzeltilirse memnun kalırım. Eğer olmayacaksa şimdiye kadar kimse XiaoMi aldırdıysam(yüzüm kara çıktı hepsine) hepsine sattıracam. Başka kimseye önermeyeceğim. Türkiye'de alacak olan herkeside uyaracagim. Bu kadar sinirli olmamım sebebi telefonun sonradan tanıtım videolarındaki gibi çıkmaması (note 7), çok aşırı ısınma ve kasma problemi (Mi A2).