Diğer Xiaomi'den şikayetçiyim!..

Fatih38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android pie ve MIUI
Telefon Modeli
Mi A2 ve Redmi NOTE 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Çok büyük heveslerle aldığım Mi A2 telefonumun şuan Samsung S4'ten hiçbir farkı yok. Aşırı yavaşladı uygulamalar geç açılıyor donuyor kasıyor sanki 2012 model telefon gibi.. pubg zaten hiç söylemiyorum "OYNATMIYOR". Yine çok büyük bir hevesle kardeşime RedMi Note 7 aldım. Ona da yüzüm kara çıktı. Note 7 resmen VASAT. ben o telefonun test videolarına bakarak aldım. Test videolarında pubg yağ gibi oynanıyor görünüyor. Fakat hiç öyle değil. Kare hızı aşırı yavaş ve AŞIRI kasıyor donuyor hiç oynanmıyor. Kamera zaten 48MP yazmışlar ama hiç aslı yok. Tanıtım videolarında ki gibi net çekmiyor. (12MP iPhone kamerası 5kat daha iyi çekiyor). Bu yorumlarımdan dolayı kimse bana kızmasın gucenmesin ben yaşadıklarımı anlatıyorum. Paramızla rezil olduk resmen. Eğer ufak bir yazılım hatası ise her iki telefondakide(ki sanmıyorum) düzeltilirse memnun kalırım. Eğer olmayacaksa şimdiye kadar kimse XiaoMi aldırdıysam(yüzüm kara çıktı hepsine) hepsine sattıracam. Başka kimseye önermeyeceğim. Türkiye'de alacak olan herkeside uyaracagim. Bu kadar sinirli olmamım sebebi telefonun sonradan tanıtım videolarındaki gibi çıkmaması (note 7), çok aşırı ısınma ve kasma problemi (Mi A2).

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kaldırılan içerik.
Yavaş hocam yavaş.. Birlikte mi bot bağladınız askerde?
Bu nasıl bir üslup?
Sakin olmanızı tavsiye ederim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Hocam yanlış anlamada da 25 bin kişilik xiaomi grubunun sahibiyim senin dediğin dediğin sorunların hiç biri kimsede yok. Size çözüm önerisi sunuyoruz cihazınıza farklı bir rom yükleyin aynı sorunu tekrar yaşıyorsanız telefon sorunlu aldığınız yere başvurun ya da garantili ise derdinizi garantiye anlatın bu forumda size yazılan önerilerden daha fazlası çıkmaz. Kayıtlı redmi note 7 şuanda bütün her yerde 1450 1500 tl bu fiyat bandında türkiyede alabileceğin en iyi cihazı kullanıyorsunuz

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Yavaş hocam yavaş.. Birlikte mi bot bağladınız askerde?
Bu nasıl bir üslup?
Sakin olmanızı tavsiye ederim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah ömrünüze ömür katsın hocam. Akşam akşam güldürdünüz beni ... haha--haha--

Oyla:

Fatih38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
4
Bakın ben kimseden yardım istemiyorum. Ben burada sadece şikayetimi belirttim bu konu özgür olduğumu düşünüyorum. Yardım etmek isteyenlere zaten düzgün bir üslup ile karşılık verdim. Fakat bazı arkadaslar, ben(A) dediğim hâlde, bunu (B) anlayıp, B üzerinden bana siyaset diliyle laf sokma çabalarına girerse bende üslubumu haliyle Bozarım. Onun haricinde ise, ben sadece şikayetimi belirttim bir çok kişi burada anlayışla karşılayıp belki sorunun cihazda olmayipta başka birşey olduğunu düşünerekten bana yardım etmeye çalıştılar onlarla uygun hitap çerçevesi altında zaten konuştuk. Onlara çok teşekkür ediyorum.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Madem bu kadar şikayetcisin neden telefonu satıp başka bir telefon almiyorsun ?

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Mi A1'imin nasıl çalıştığına bakıyorum, HERKES bu problemleri yaşıyor diyene gülüp geçiyorum.

Oyla:

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Her zaman soylerim biraz da olsa android ve yazilimdan anlamayan, daha once hic miui kullanmamis insanlar xiaomi almasin gitsin iphone alsin. Xiaomi cihazlari adam akilli sorunsuz kullanmak icin BL kilidi acip EU roma gecmek şart oglu şart. Global romla kullanip yok sarji cabuk bitiyor, yok oyunlarda kasiyor, yok kamerasi cok kotu tarzi yorumlar gormekten usandim. Suc biraz da xiaomi de serefsizler hic bir zaman globali adam yerine koymadilar.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Kusura bakmayında A2 ile beraber note 7 yi aynı kefede kıyaslamanız yada yazılımla ilgili sorunları komple xiaomi ye yüklemek bana göre mantıksız...

Birinin yazılım saf android diğeri miui.. Saf android olması ve ilk güncellemeyi siz alıyor olmanız sebebiyle bir nevi google firmasının test ekibi gibisiniz. Bunu önce anlamalısınız. Bir güncelleme sonrası kasmalar olup diğerinde sorunun kaynağı bulunup düzeltildiği oluyor.

Note 7 cihazı öyle aşırı pahalı bir cihaz değil. Uygun fiyatlıdır. 48 Mp kamera evet gayet başarılı. Ama burda mp ye takılmanız çok anlamsızca. Hatırlarsanız HTC one m7 ve m8 cihazlarında 4mb Ultra piksel gibi komik değerli ana kamera vardı. Ama 20 mb kameradan daha iyiydi. Kaldıki ekranın piksel değeri bile önemli fotografın iyi çıkmasında yada iyi görünmesinde..

Note 7 cihazı fiyatına göre çok iyi bir cihaz. Lansmanlarda fotografların kaliteli ve göz hoş gelmesi için uygun ışık ve renk seçimleri yapılır. Siz ise uygun ışığı yakalayamamış olabilirsiniz.

Cihazdan şikayet etmek yerine bu fiyatlara aldığınız cihazları daha az yadırgarsanız inanın zevk alıyorsunuz.
Güncellemelerden sonra hard reset atmanızı tavsiye ederim.sistem dosyaları yada artıkları iki yerde birden oluyor ve telefon ikisini birden açmaya çalışırken kasma donma ısınma problemleri baş gösteriyor. Aksini iddia edenler de olabilir, sorun yaşamamışlar da fakat dediğim yöntem kesin çözümdür eğer ki güncellemede bir problem yoksa

Oyla:
Üst Alt