Sohbet Xiaomi'den kurtuldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roger

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Roger
Cihazım
Redmi 5
Meslek
Öğretmen
Konular
28
Merhaba arkadaşlar bitmek bilmeyen xiaomı hatalarından sıkıldım redmi 5 bildirilim sorunu en başta ghost screen ısınma vs vs bende bi anlık sinirle iPhone’ 6 32 modeline gectim ve kafam rahatladı pil ömrü 100 7saat ekran süresi bana yetiyor artı gayet stabil pişman olursun diyenler vardı gayet memnunum

Roger

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Roger
Cihazım
Redmi 5
Meslek
Öğretmen
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tşk

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
peki biz napabiliriz ? , teknoloji şans işidir r5 kullanıp tianma ekran paneline denk gelirseniz ghost screen oluşma ihtimali var ve bu olay diğer marka telefon ve modellerde yokmu zannediyorsunuz , yarım sene içerisinde batarya süreniz %85 e düştüğünde elinizde şarj cihazı veya powerbank ile gezerken ve pubg de cayır cayır ısındığı zaman lütfen telefonunuzu kötülemeyin.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Merhaba arkadaşlar bitmek bilmeyen xiaomı hatalarından sıkıldım redmi 5 bildirilim sorunu en başta ghost screen ısınma vs vs bende bi anlık sinirle iPhone’ 6 32 modeline gectim ve kafam rahatladı pil ömrü 100 7saat ekran süresi bana yetiyor artı gayet stabil pişman olursun diyenler vardı gayet memnunum

iPhone 6 7 saat veriyor ise helal cidden.

Roger

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Roger
Cihazım
Redmi 5
Meslek
Öğretmen
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi alınmaz bunu anladım

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
iPhone 6 7 saat veriyor ise helal cidden.
Kız arkadaşımda 6S Plus var. Wifi ile 9-10 saat ekran süresi aldığını gördüm hocam. Bataryası benim Mi8'in yanından geçemez ama Apple ve iOS kalitesi hiç bir zaman tartışmaya açık bir konu değildir. Arkadaşa da şimdiden hayırlı olsun. Ben de sabahtan beri ROM değiştiriyorum 5 aylık cihazımdaki batarya düşüşü, ısı ve yavaşlık problemleri yüzünden. Satabilirsem ben de 8 Plus ile devam edeceğim kısmetse. Miui arayüzü ve Xiaomi kötü yanları kadar iyi deneyimler de yaşattı bana yıllardır ama maalesef kaliteyi fazla cihaz üretmek ve yazılım desteğini de her hafta güncelleme vermek sanan bir firma ile devam edebilecek tahammülü kalmadı bir çok kullanıcının. 2 yıldır instagram story probleminin ve video kayıt esnasında seste bass varsa ses kalitesinin rezalet olma sorunsalının çözülmesini bekledim, ama bende illallah ettim artık.

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
peki biz napabiliriz ? , teknoloji şans işidir r5 kullanıp tianma ekran paneline denk gelirseniz ghost screen oluşma ihtimali var ve bu olay diğer marka telefon ve modellerde yokmu zannediyorsunuz , yarım sene içerisinde batarya süreniz %85 e düştüğünde elinizde şarj cihazı veya powerbank ile gezerken ve pubg de cayır cayır ısındığı zaman lütfen telefonunuzu kötülemeyin.
Tamam da sen neden bu kadar gerildin? Adam yaşadığı sorunları anlatmış, kararını bunların etkilediğini açıklayıp sonuç bildirmiş. Bahsettiği sorunlar da olan sorunlar zaten. Fanboy olmayın. Marka bizler için var tüketici biziz. Üstün olan biziz.

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Tamam da sen neden bu kadar gerildin? Adam yaşadığı sorunları anlatmış, kararını bunların etkilediğini açıklayıp sonuç bildirmiş. Bahsettiği sorunlar da olan sorunlar zaten. Fanboy olmayın. Marka bizler için var tüketici biziz. Üstün olan biziz.
Bu forumda bu tür arkadaşlardan çok var. Bazen Xiaomi'nin de bankamatik işçileri olduğunu düşünüyorum :D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Xiaomi alınmaz bunu anladım
Sizi can-ı gönülden tebrik ederim. Bence en isabetli kararı vermiş bulunuyorsunuz. Basit bir bildirim meselesini dahi çözüme kavuşturamayan normal bir kullanıcının, problemler silsilesi bir Xiaomi cihaz kullanması kadar mantıksız davranış şekli olamaz.
Keşke diğer kullanıcılar da sizin kadar aklı selim sahibi olsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt