Sohbet Xiaomi'den kurtuldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
selamun alaykum oncelikle yeni cihazin hayirli olsun inwallah hayirlara vesile olur ve derdim markayi ovmek degil nede gommekde degil sadece kendi duwuncemde deneyimimde oldugunu yazmakdir fakir mali iwde ne bekliyordun ki

Unutmamak lazim ki xiaomi ucu bir firma ve neden ucuz olduğunu cou insanin bildiğini sanıyorum yani tutubda 2000 TL cihazı 6000-7000 TL cihazlarla karşılaştırmak mantiksiz bende 2 seneye yakındır ki redmi note 4 kullanmakdayim ( cihazdan memnunmuyum eski cihazlara gore baya baya iyi )evet yazilim tarafindan bende sikintili eskiden bukadar rom degiwmezdim eski cihazlarimda hic olmazsa bir romda en kisa vaatde bile 10 gun cekerdi ama bu cihazda nerdeyse hergun rom degiwir halae geldigimi farketdim mawallah mido.icin okadar rom okadar kernel nebileyim mod falan varki bawka birwey duwunemez oldum ve redmi note 7 almak isdiyordum ama yeniden rom degiwdirmek faslina girmekden cekiniyorum cunki ayni weyleri yawmak bowa vakit gecirmeyi goze alamam inwallah aklimda samsung var wimdilik ileri zamanda ne olur onu bilemem

kisa not geceyim :wuanki cihazim donanim tarafdan beni bundan sonra rahat 2 sene goturur ama yazilim insani deli eder
Wu cihazin bana artisi teknoloji tarafdan bilgimi artirmiw oldum yani yakin akrabadan cevremden benden daha iyi teknoloji ( kendi capimda tabikide ) bilen yok kimin ne derdi oluyor once bana yaziyor belew hesabi :)

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Yalnızca güncelleme geliyor da ne oluyor kısmı kafama takıldı. Doğru, güncellemeler sorun çözmeyip artı sorunlarla da gelebiliyor hatta bunun bilinçli eskitme ile alakalı olduğuna inanıyorum. Ama ne olursa olsun güncelleme alan bir telefon sizi exploitler noktasında daha güvende hissettirebilir. Güncel bir işletim sistemi en azından kırılmış bilinen güvenlik açıklarını onarılmış şekilde size sunar. Bu nedenle de mahremiyetin böylesine suistimal edildiği bir çağda hiç değilse kendinizi bir nebze güvende hissetmeniz, stabil ama eski (bir takım açıkları bulunmuş) sürümde kalmanızdan iyidir. (İşin öte tarafından düşünecek olursak yeni sistem ne kadar güvenli kalır orası da ayrı bir tartışma fakat en azından açıkların keşfedilmesi biraz zaman alacaktır.)

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Hayirli olsun, kurtulmaniza sevindim.

Iphone 6 Yi Sinirden carpmaya basladiginizda Ekraniniz ve Bataryaniz Zarar gorurse Her zaman teknik servisimize bekleriz.
Her turlu arizanizda yardimci olurum.
Iphone 6 nin kronik sorunlari :
Baseband entegresi
Isik entegresi
Dokunmatik entegresi
Nand chip arizasi
Voltaj entegresi kaynakli hizli sarj tuketimi
Ekran sararmasi

Redmi N5 Kronik arizalari :
Ghost screen

Son 6 ayda iki elin Parmagindan fazla arizaya xiaomi gelmezken, Hergun 3 den fazla iphone arizasi geliyor.
Sadece kendi gozlemlerimi ve Teknik servisimize gelen istatistikleri paylasmak istedim.
Kronik arizalara inanmayanlar Google dan Arastirabilir. Cozumu hakkinda Onlarca yuzlerce videolari var. Cozumu olan bir video, Telefonda olan bir sorundur.

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Ya hala benim yorumlarıma; neden kullanıyorsun o zaman, yok al bi apple kurtul tarzı yorumlar var. Kullanıyorum zaten arkadaşım, kullanıyorum. Benim cihazım değil eyvallah ama kanlı canlı sözlümün cihazı iPhone 6S Plus. Allah canımı alsın benim elimdeki amiral gemisi denilen Mi8'den daha stabil çalışmıyorsa. Her şey işlemci değil bunu anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Epey'e girip ooo snapdragon 845 abi yaa demekle olmuyor bu işler. Elimdeki cihaz kayıt cihazı değilmişmiş. Ne demek değil ya? Ne kayıtı? Konserde video çekiyorum arkadaşım, video. Seste bass varsa mikrofon aklını kaybediyor bu cihazlarda. Konseri bırak araç içinde bile mümkün değil ya. Snapdragon 845 diyoruz, gidin bakın bakalım kağıt üzerinde kafa tuttuğu A12 ile gerçek kullanıcı gözünde yarışabilir mi? Yazılım yok, kalite yok, destek yok, hiç bir şey yok. YOK. Evet ben de kullanıyorum çünkü bütçem buna yetiyor. Çünkü 2500 liraya snapdragon 845'li başka cihaz yoktu. NEDEN OLMADIĞINI DA BU CİHAZI ALDIĞIMDA FARKETTİM. Aklı selim bir insan burda ne anlattığımı anlar. Ben buraya yaşadığım problemleri yazsam şu foruma xiaomi araştırmaya giren bir tane adam xiaomi marka telefon almaz. Ne bilecek arkadaşım düz bir kullanıcı twrpsini, customunu, yok romunu falanını filanını ya? Şu gönderiye yorum atan kaç kişinin elinde benim gibi 3 tane farklı xiaomi marka telefon, 2 tane xiaomi marka kulaklık, 1 adet Bluetooth kulaklık, akıllı led lamba ve mi box s var? Bende var. Ama sizin kadar fanboy olamadım. Politik olun biraz be, dandiğe dandik demeyi öğrenin. Burada bir çok insan sizin yüzünüzden alıp pişman oldu bu cihazlar yüzünden. Ha bu arada mi box s demişken, onun sorunlarını anlatmaya yeni bir konu açmak lazım.

Son düzenleme:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Nasıl bataryayı pert ediyorsunuz anlamıyorum, 1 yıl kullandığım redmi note 5'te asla batarya şikayetim olmadı. :^)

husmer22

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hüsnü
Cihazım
mi9se
Konular
21
Bu görüşlerinizi iPhone forum sitelerine yazın burası Xiaomi formu bana ne senin iPhone'u övmenden bana ne senin iPhone sevginden.xiaomi cihazlarini özgür kullanım için ve aynı zaman fiyat ve performans. Sizin için telefon demek instegram,YouTube ve whatsaptan ibaret. Onun için Xiaomi kullanmanıza gerek yok

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kayahan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayahan
Cihazım
Mi 8
Konular
17
Kız arkadaşımda 6S Plus var. Wifi ile 9-10 saat ekran süresi aldığını gördüm hocam. Bataryası benim Mi8'in yanından geçemez ama Apple ve iOS kalitesi hiç bir zaman tartışmaya açık bir konu değildir. Arkadaşa da şimdiden hayırlı olsun. Ben de sabahtan beri ROM değiştiriyorum 5 aylık cihazımdaki batarya düşüşü, ısı ve yavaşlık problemleri yüzünden. Satabilirsem ben de 8 Plus ile devam edeceğim kısmetse. Miui arayüzü ve Xiaomi kötü yanları kadar iyi deneyimler de yaşattı bana yıllardır ama maalesef kaliteyi fazla cihaz üretmek ve yazılım desteğini de her hafta güncelleme vermek sanan bir firma ile devam edebilecek tahammülü kalmadı bir çok kullanıcının. 2 yıldır instagram story probleminin ve video kayıt esnasında seste bass varsa ses kalitesinin rezalet olma sorunsalının çözülmesini bekledim, ama bende illallah ettim artık.
i6 ios13 güncellemesi almadı birincisi bu. Ha siz almadığı için bu yorumu yaptıysanız ona da bir cevap vereyim. Hali hazırda 6S Plus ios12 ile gayet stabil çalışıyor. İkincisi biz güncelleme alıyoruz da ne oluyor? Ne geliyor, hangi problemimiz çözülüyor? Custom romlara atlamasak rezil rüsfa içerisinde cihazlara sahibiz. Burada gelip 3 kuruşluk cihazlar ile Apple kalitesini karşılaştırmayın. İnstagrama story atarken utanıyoruz, konser alanında video çekemiyoruz sesteki rezalet durum yüzünden. Reklam, bildirim problemleri. Telefona arka arkaya iki tane wp mesajı geliyor, hala 1. gelen mesajın bildirimi çıkıyor yukarda. Bırakın bu işleri hocam, hadi.

Ben de mi 8 kullanıcısıyım bu yazılım işine önem verilmemesi benim de canımı sıkıyor. Ortada çözülebilecek bir sorun varken üstüne düşmemek ihmalden başka bir şey değildir. Bu konuda gerekli önemin verilmediğini düşünüyorum. Ayrıca sıfır cihazımı 3 donanımsal problem ile beraber satın aldım hâlâ tüketici mahkemesi ile uğraşıyorum. Yine de bu fiyata alabileceğimiz hizmet bu ona göre değerlendirmek lazım. Fanatik olmaya gerek yok. Zeta arkadaşımıza katılıyorum.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Bu görüşlerinizi iPhone forum sitelerine yazın burası Xiaomi formu bana ne senin iPhone'u övmenden bana ne senin iPhone sevginden.xiaomi cihazlarini özgür kullanım için ve aynı zaman fiyat ve performans. Sizin için telefon demek instegram,YouTube ve whatsaptan ibaret. Onun için Xiaomi kullanmanıza gerek yok

"Genel ve konu dışı sohbet" bölümüne açılmış herhangi bir hakaret veya saygısızlık icermeden açılmış bir konu. Şimdi asıl sizin böyle tabiri caizse "atarlı" bir yorum yapmanıza gerek yok!

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
11

bu yorumunuzu çok güzel ve yerinde buldum şahsen ben sosyal medya kullanmıyorum arkadaşın story olayına kafam basmaz ama xiaomi sayesinde bir çok şey öğrendim ve o kadar işlem yapmama rağmen bana mısın demeyen bir telefon xiaomi yi işte bu yüzden seviyorum donmuyor kasmıyor ver çoşkuyu kolonlar inlesin hesabı :)

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3

Burası konu dışı sohbetleri de içeren özgür bir teknoloji forumu. Gelsin sorun bakalım yöneticilere bu forumdaki tek konu xiaomi miymiş? Ek olarak sen değil, siz diyeceksiniz. Saygı ve sevgi içerisinde istediğimiz yerde istediğimiz şekilde konuşuruz. Atarlı giderli yorumlar yapmayın.

Ek olarak; bana ne senin iphone sevginden demişsiniz ama bize cevap veren sizsiniz. Sizi, biz davet etmedik. Konuyu takibi bırakıp keyfinize bakabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt