Sohbet Xiaomi'den kurtuldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bariserez14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
28
hahahah şu an gülerek okuyorum kusura bakmayın diyorsunuz ki iphone 6 32 gb modele geçtim ya siz farkında mısınız 2020 ye gireceğiz ve 2013te yayınlanan ve yazılım desteği kesilmiş cihaza geçtiniz yerinizde olsam vay halime derdim

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
1 yıldır xaoimi mi A2 64gb kullanıcısıyım .. sırf değişiklik olsun die sahibinden ve letgo ya takas ilanı verdim yaklaşık 2 aydır ilan duruyor.. her gün en az 10 tane iPhone 6 , 6s , 6s plus ile takas düşünür müsün diye mesaj geliyor... Güncelleme desteği kesilmiş, çıkış yılı itibariyle son demlerine gelmiş, heran sorunla karşılaşıcakları cihazlara 1200 - 1400 TL fiyat çekenler benim cihazım seninkinden daha iyi diyenler.. daha neler neler ile karşılaştım.. ellerindeki cihazların günümüz şartlarına çok uygun olmamasından dolayı (yazılımsal ve donanımsal olarak) zamanında balya balya ödedikleri rakamlar içlerini çok acıttığı için şimdi piyasası olmayan telefonları ile güncel telefonlarla takas etmeye çalışıyorlar...
iphone 6, 6s, 6s plus 16gb takas etmek isteyenlerden 400 TL üste istiyorum bide üste paramı vericez diyorlar :))) telefoncular bu cihazları almıyorlar artık .. sahibinden uygulaması bile iPhone çöplüğü olmuş .. ilan sayısına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız...

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Arkadaşım yeni cihazın hayırlı olsun, lütfen birbirinizle konuşurken saygı sevgi çerçevesinde konuşun. Kırıcı, aşağılayıcı, hakaret içeren kelimeler kullanmayın. Tüm mesajları baştan sona okudum, ortam epey gergin, gerilmeye gerek. Ancak bir markayı överken diğerlerini de gömmeye gerek yok. Elektronik işi şans işidir, bu tv de de böyledir, telefonda tablette de, kısacası seri üretimdeki elektronik cihazların hatasız olması asla garanti edilmez.

İyi forumlar.

zaferozkan39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer Özkan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
0
iPhone 6 mi kaldi. Face açarken bile yarım saat bekler durur o cihaz. 6s desen idare eder diyeceğim de 6 ölü. Ve ayrıca note 6 pro cihazımda kesinlikle bildirim sorunu ne bildirimi en ufak bir sorun yasamiyorum. 4 yıl üst üste iPhone aldim. Sonra xioami ile tanıştım. Geçen 4 yılıma ve verdiğim paralara yazıklar olsun.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
iPhone 6 mi kaldi. Face açarken bile yarım saat bekler durur o cihaz. 6s desen idare eder diyeceğim de 6 ölü. Ve ayrıca note 6 pro cihazımda kesinlikle bildirim sorunu ne bildirimi en ufak bir sorun yasamiyorum. 4 yıl üst üste iPhone aldim. Sonra xioami ile tanıştım. Geçen 4 yılıma ve verdiğim paralara yazıklar olsun.

Bildirim sorunu yok diyen adam ya xiaomi kullanmıyordur ya da güncel sürüme sahip değildir. Bi mesaj geldiğinde okumaz, bildirimi silmez isen 2. mesaj geldiğinde yine 1. mesajın bildirimi çıkıyor yukarda. Kilit ekranında bazen ses gelmiyor, bazen ekran uyanmıyor. Hiç bir stabilite yok.

Ek olarak kimse iPhone 6'ya iyi bir telefon demiyor bu konuda. Neden herkes karşılaştırma telaşına girmiş anlamadım doğrusu. Fakat ben kullanıcı gözünden bakarak 6S Plusun Mi8 den daha stabil çalıştığını gözlerim ile görüyorum. Stabil çalışmak pubg de telefonunun kasmaması, antutudan 300k puan alması falan değildir. Benim cihazımın ön kamerası ile gözüme yaklaştırıp mikro çekim yapmam bile mümkün değil.

Son olarak yazılım desteği kesilmiş iPhone 6, xiaominin bir çok telefonundan daha sağlamdır hala. iPhone 5'ler, 5s'ler hala kullanılırken mi5'lerin kendi kendilerine kapanıp bir daha açılmamaları bir örnektir.

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Bildirim sorunu yok diyen adam ya xiaomi kullanmıyordur ya da güncel sürüme sahip değildir. Bi mesaj geldiğinde okumaz, bildirimi silmez isen 2. mesaj geldiğinde yine 1. mesajın bildirimi çıkıyor yukarda. Kilit ekranında bazen ses gelmiyor, bazen ekran uyanmıyor. Hiç bir stabilite yok.

Ek olarak kimse iPhone 6'ya iyi bir telefon demiyor bu konuda. Neden herkes karşılaştırma telaşına girmiş anlamadım doğrusu. Fakat ben kullanıcı gözünden bakarak 6S Plusun Mi8 den daha stabil çalıştığını gözlerim ile görüyorum. Stabil çalışmak pubg de telefonunun kasmaması, antutudan 300k puan alması falan değildir. Benim cihazımın ön kamerası ile gözüme yaklaştırıp mikro çekim yapmam bile mümkün değil.

Son olarak yazılım desteği kesilmiş iPhone 6, xiaominin bir çok telefonundan daha sağlamdır hala. iPhone 5'ler, 5s'ler hala kullanılırken mi5'lerin kendi kendilerine kapanıp bir daha açılmamaları bir örnektir.
Sizin bildirim ile ilgili şikayetiniz bildirim ayarlarıyla alakalı.
Miui stilinde o şekilde oluyor, bu bir hata değil, bu bir özellik, okunmamış mesajların gösterimi. Bildirim ayarlarında android stili seçili olunca sadece son mesaj gösteriliyor.
Bildirim gelmemesi pil modları ve izinler ile alakalı. Android 9 ile izin ayarları ön plana çıktı. Ayarlardan gerekli izinler verilip, adaptif pil kullanımı, veya pil tasarruf gibi şeyler seçilmezse bildirimler geliyor. Aksi halde arka plan kısıtlandığı için bildirim gelmiyor. Bunlar hata değil, yazılımın özellikleri. Beğenilir beğenilmez o zevk meselesi.

Son düzenleme:

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
iPhone 6'ya iOS 13 de gelmeyecek çok yakında kullanılmaz olur o telefon

zaferozkan39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer Özkan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
0
1. Mesaj geldikten sonra bildirimi açmadan 2. Mesaj geldiğinde iki mesajında kilit ekranında gosteriyor. Daha başka beklentiniz mesaj geldiğinde sizi gelip yataktan kaldırması ise birşey diyemem. 2018 ekimden beri kullanıyorum. Kimseye yalan borcum da yok. İnsan gibi fikrimizi soyledik. Yorumlarınıza dikkat edin. Etmeyeceksiniz. Tekirdağ saray dayım beklerim. Buradan konuşmayalım lutfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt