Sohbet Xiaomi'den kurtuldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Ben de düşünüyordum. Samsunga geçmek daha mantıklı geliyordu. Şu an Mi 9-in muadili cihazların fiyatına baktıktan sonra vazgeçtim. Mecbur Xiaomi devam edicez artık. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. 2 yıl oncesine kadar Samsung amiral gemilerini ala biliyorken şimdi fazla pahalı geliyor. Anladığınız ekonomi olarak ne biz uyğunuz, ne de diğer firmalar ucuz. Huawei desen arayüzü sıkıcı, kirin cpular zayıf. En son modeli de yine pahalı. Samsungu dedik. Şu an Xiaomi alternatifi en iyi cihazlar Oneplusda.

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
i6 ios13 güncellemesi almadı birincisi bu. Ha siz almadığı için bu yorumu yaptıysanız ona da bir cevap vereyim. Hali hazırda 6S Plus ios12 ile gayet stabil çalışıyor. İkincisi biz güncelleme alıyoruz da ne oluyor? Ne geliyor, hangi problemimiz çözülüyor? Custom romlara atlamasak rezil rüsfa içerisinde cihazlara sahibiz. Burada gelip 3 kuruşluk cihazlar ile Apple kalitesini karşılaştırmayın. İnstagrama story atarken utanıyoruz, konser alanında video çekemiyoruz sesteki rezalet durum yüzünden. Reklam, bildirim problemleri. Telefona arka arkaya iki tane wp mesajı geliyor, hala 1. gelen mesajın bildirimi çıkıyor yukarda. Bırakın bu işleri hocam, hadi.
i6s mevcut bende , o konserlerin tillahını yaşadım instagramda sesle ilgili sorun yaşamadım , zaten elinizdeki cihazda kayıt cihazı değil.

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Katılıyorum hocam bende Xiaomi seviyorum fakat biz sanırım çok beklentiye düşüyoruz
Bunun adı beklentiye girmek değil hocam, bildiğiniz abartmak. Bugün bir mağazaya gidin. Xiaomi ve iPhone alan insanlara bakın. Xiaomi alan insan her zaman (bu işin piri de olsa) aklında bu cihazın başına bişey gelirse garantisine kim bakacak sorusu vardır. iPhone alanın muhattabı ve gireceği süreç ise kitapta yazılmış gibi besbellidir. En basiti olarak bunu düşünmek lazım. Ama seviyoruz, abartmayı çok seviyoruz

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Bunun adı beklentiye girmek değil hocam, bildiğiniz abartmak. Bugün bir mağazaya gidin. Xiaomi ve iPhone alan insanlara bakın. Xiaomi alan insan her zaman (bu işin piri de olsa) aklında bu cihazın başına bişey gelirse garantisine kim bakacak sorusu vardır. iPhone alanın muhattabı ve gireceği süreç ise kitapta yazılmış gibi besbellidir. En basiti olarak bunu düşünmek lazım. Ama seviyoruz, abartmayı çok seviyoruz
Bir de şunu ekleyim hocam benim en çok kızdığım konu Xiaominin bin tane model çıkarması ya şunu seri yap düzgün tek tek devam etsin redmisi var notu yok notu var 4si var 5xi var 5wer var kırk tane serisi var buda insanları çok yoruyor bence

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Bende one plus 7 ye geçtim mi 8 den. ( mi 8 den memnundum) One plus 7 arayüzü beni sıkar diye düşündüm ama tam tersi çok memnun etti heleki bataryası mükemmel geldi 8 9 saat ekran süresi ile.

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Bir de şunu ekleyim hocam benim en çok kızdığım konu Xiaominin bin tane model çıkarması ya şunu seri yap düzgün tek tek devam etsin redmisi var notu yok notu var 4si var 5xi var 5wer var kırk tane serisi var buda insanları çok yoruyor bence
Bu piyasada yer edinmek için firma tarafından atılmış doğru bir adım. Çünkü telefon çıkarırken pazarda yer etmek istiyorsanız, genç yaşlı kadın erkek demeden herkese hitap etmek zorundasınız.

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Benim de en büyük sorunum e posta bildirimi. Mail geliyor ama bazen telefonun haberi olmuyor çok önemli mailleri 2 saat sonra görsem de, idare ediyoruz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Herkesin fikrine saygım olmakla birlikte bazı yorumları mantıksız gördüğüm gerçeğini de paylaşmak istiyorum.
Zira Samsung'dan (S2 Plus, S5 Mini, S5 Duos) geçen, hem Mi 6 hem de Note 7 kullanıcısı olarak gayet memnunum.

Birinde Eu Stabil, diğerinde Global Stabil sürüm var.
Bahsedilen sorunlar yok. Hatta Xiaomi ile birlikte rom yükleme hastalığından kurtuldum.
Kafam rahat.
Bluetooth, gps, nfc, kablosuz paylaşım, kızılötesi sorunsuz...
Canlı video duvar kağıdı hiç kasmıyor, Samsung'daki gibi bir süre sonra rom kasmaya başlamıyor.
Samsung'da yapmaya çalıştığım her şeyi Xiaomi'de çok daha sorunsuz ve kolay yapıyorum.
Hal böyleyken yorumları okuyunca gülesim geliyor.
Birincisi Xiaomi en kaliteli telefonu yapıyorum iddiasında bulunmuyor.
Fiyatına göre kaliteli yapıyor.
İkincisi sayın Koçara'nın bir mesajında dediği gibi çok basit sorunları çözemeyenlerin çok büyük sorunmuş gibi şikayette bulunup bu markayı seçmemeleri gerekir.

93 model samaram vardı (o zaman araç 21 yaşında idi). 4500 TL'ye almıştım.
Arkadaş diyordu ki, yahu bu külüstüre binilir mi, üstüne biraz daha ekle Opel Corsa al.
Üstüne ne kadar ekleyeceğim? Yaklaşık 30bin :)
Sonrasında Tata indigo sw bakıyorum, o zamanki fiyatları 10-15bin arası idi.
Yok ona o kadar para vereceğini şunu al. O kaç para 40-50bin.
Arkadaşım benim param ancak buna yetiyor.
Bu araçta klima, abs, elektrikli cam, hava yastığı vs var. Araç full.
bu özelliklerin hepsinin olduğunu araç senin söylediğin marka ve modelde en az 40-50bin.

Uzatmayayım, yani demem o ki ne kadar ekmek o kadar köfte.
Paran varsa çok daha iyisini al, paran buna yetiyorsa parana göre telefonu değerlendir.

Xiaomi'nin android olması da bir avantaj.
Zira Apple ürünlerinden (ios, mac vs.) oldum olası haz etmem.
Tamam sağlam olabilir, güvenlik olabilir ama androidin özgürlüğüne hiçbiri sahip değil.
Android sistemlerde yapılan işlerin yüzde kaçını ios üzerinden yapabilirsiniz?
Programlar bile daha yeni yeni ios için çıkmaya başladı ki hala birçok programın ios desteği yok.

Xiaomi uygun fiyata gayet güzel telefon üretiyor.
Türkiye'de fiyatları uçuk olduğu için yurtdışına göre değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Arkadaşlar fiat ile audi karşılaştırıp birbirinize laf sokuşturmanın çok bir anlamı yok. Çok parası olan iphone alır, çok parası olmayan xiaomi alır. Benim çok param olsa ikisinide akıllı telefon diye cebime koymam. Telefon işi zevk ve para meselesi.

Son düzenleme:

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Şimdi baktım iPhone fiyatlarına da Xiaomi tabiki iPhone gerçekten çok pahalı aynı paraya tekamül etse aralarında bir rakabet olabilir ama 5.000 TL bir telefon için bence fazla insan bir düşünüyor 5k Xiaomi de ne cihazlar alınır diye fakat iPhone sanki insanlara ölümsüz gibi empoze edildiği için mi bu kadar tutuluyor ben anlamıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar fiat ile audi karşılaştırıp birbirinize laf sokuşturmanın çok bir anlamı yok. Çok parası olan iphone alır, çok parası olmayan xiaomi alır. Benim çok param olsa ikisinide akıllı telefon diye cebime koymam. Telefon işi zevk meselesi.
Hocam.burasi genel ve konuş dışı sohbet laf sokusturma yeri değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt