Herkesin fikrine saygım olmakla birlikte bazı yorumları mantıksız gördüğüm gerçeğini de paylaşmak istiyorum.
Zira Samsung'dan (S2 Plus, S5 Mini, S5 Duos) geçen, hem Mi 6 hem de Note 7 kullanıcısı olarak gayet memnunum.
Birinde Eu Stabil, diğerinde Global Stabil sürüm var.
Bahsedilen sorunlar yok. Hatta Xiaomi ile birlikte rom yükleme hastalığından kurtuldum.
Kafam rahat.
Bluetooth, gps, nfc, kablosuz paylaşım, kızılötesi sorunsuz...
Canlı video duvar kağıdı hiç kasmıyor, Samsung'daki gibi bir süre sonra rom kasmaya başlamıyor.
Samsung'da yapmaya çalıştığım her şeyi Xiaomi'de çok daha sorunsuz ve kolay yapıyorum.
Hal böyleyken yorumları okuyunca gülesim geliyor.
Birincisi Xiaomi en kaliteli telefonu yapıyorum iddiasında bulunmuyor.
Fiyatına göre kaliteli yapıyor.
İkincisi sayın Koçara'nın bir mesajında dediği gibi çok basit sorunları çözemeyenlerin çok büyük sorunmuş gibi şikayette bulunup bu markayı seçmemeleri gerekir.
93 model samaram vardı (o zaman araç 21 yaşında idi). 4500 TL'ye almıştım.
Arkadaş diyordu ki, yahu bu külüstüre binilir mi, üstüne biraz daha ekle Opel Corsa al.
Üstüne ne kadar ekleyeceğim? Yaklaşık 30bin
Sonrasında Tata indigo sw bakıyorum, o zamanki fiyatları 10-15bin arası idi.
Yok ona o kadar para vereceğini şunu al. O kaç para 40-50bin.
Arkadaşım benim param ancak buna yetiyor.
Bu araçta klima, abs, elektrikli cam, hava yastığı vs var. Araç full.
bu özelliklerin hepsinin olduğunu araç senin söylediğin marka ve modelde en az 40-50bin.
Uzatmayayım, yani demem o ki ne kadar ekmek o kadar köfte.
Paran varsa çok daha iyisini al, paran buna yetiyorsa parana göre telefonu değerlendir.
Xiaomi'nin android olması da bir avantaj.
Zira Apple ürünlerinden (ios, mac vs.) oldum olası haz etmem.
Tamam sağlam olabilir, güvenlik olabilir ama androidin özgürlüğüne hiçbiri sahip değil.
Android sistemlerde yapılan işlerin yüzde kaçını ios üzerinden yapabilirsiniz?
Programlar bile daha yeni yeni ios için çıkmaya başladı ki hala birçok programın ios desteği yok.
Xiaomi uygun fiyata gayet güzel telefon üretiyor.
Türkiye'de fiyatları uçuk olduğu için yurtdışına göre değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.