- Adım
- Mehemmef
- Cihazım
- Xiaomi redmi
- Konular
- 32
v 2.2.406.5 kulanranz zaman isdemyo direk acyo diyolar dogruluk nedir yapla bilirmi acaba?
ayarlardan mi hesabı oturumunu kapatın sonra yüklü uygulamalardan micloudu bulup tüm verileri temizleyin sonrasında mobil veri ile yeniden mi hesabına giriş yapıp geliştirici ayarlarından miunlock status e gelip hesap ekleyinMerhabalar benim bir sorunum var hesap ve cihaz ekleye girdim ve hesap ekleye tıkladım doğrulanamadı bir veya iki dakika sonra tekrar deneyin diyor ve defalarca denememe rağmen bir sonuç alamadım bunun bir çözüm yolu vardır illa ki yardım edebilirmisiniz ? Telefonum Redmi 3S Prime
Maalesef hocam dediklerinizi uyguladım hala aynısını diyor doğrulanmadı bir veya iki dakika bekleyin ve tekrar deneyin diyor üstüne üstün mihesabı farklı açtım onlada denedim olmadı kısacası micloud u verilerini temizledim onunlada olmadı başka bir öneriniz var mı ?ayarlardan mi hesabı oturumunu kapatın sonra yüklü uygulamalardan micloudu bulup tüm verileri temizleyin sonrasında mobil veri ile yeniden mi hesabına giriş yapıp geliştirici ayarlarından miunlock status e gelip hesap ekleyin
hocam bende "Mi Kilit Açma" seçeneği yok geliştirici seçeneklerinde BT kilidi açık olduğu için midir ?Merhaba arkadaşlar Miui cihazına temiz kurulum yapmak, root yapmak, custom romlar/modlar yüklemek vs için bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor.
Not: Arkadaşlar benim bilgisayar 64 bit olduğundan 32 bit deneyimim olmadı. Deneyen olursa deneyimini paylaşırsa seviniriz. Deneyimler konuya faydalı olur.
Yapmanız Gerekenler:
-Cihazınızın telefon hakkında kısmından MIUI sürümüne 6-7 kez tıklayarak öncelikle "Geliştirici Seçeneklerini" açmak
-Ek ayarlarda geliştirici seçeneklerinden "OEM Kilit Açma" aktif duruma getirin
-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
-Yine Geliştirici seçeneklerinden "USB Hata Ayıklama" aktif duruma getirin
-Bilgisayarınızda öncelikleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip kurmanız gerekmektedir.
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirprogramı bilgisayarınıza indirip zipten çıkardıktan sonra turuncu simgeli "mi unlock.exe" uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Ve Mi Hesabınız ile programa giriş yapın.
-Cihazınızı tamamen kapatıp "Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu" aynı anda 5 sn kadar bastıktan sonra "fastboot" mod açılacak.
-Cihazınızı USB kablonuz ile bilgisayara bağlayıp Unlock programındaki UNLOCK butonuna tıklayın.
Eksiklerim muhakkak vardır, Skorpi cantara HiddeNKinG Ottoman haqanguven Codered Escobar1945 ve daha diğer hocalarım konuyu destekleyebilirler. Saygılar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
geliştirici seçeneklerinden ve telefon hakkında kısmından ekran görüntüsü paylaşırmısınızhocam bende "Mi Kilit Açma" seçeneği yok geliştirici seçeneklerinde BT kilidi açık olduğu için midir ?
buyrun hocamgeliştirici seçeneklerinden ve telefon hakkında kısmından ekran görüntüsü paylaşırmısınız