hocam benim 360 saat doldu açmaya çalıştığımda couldn't unlock hatası alıyorum altında da çince yazılar ne yapabilirim unlock programının farklı sürümlerini denedim olmadı, hesabı kaldırıp geri yükledim gene olmadı ne yapabilirim
"Telefon belirtilen süre boyunca kullanılmamış ve kilidi açılamıyor"
Hatası almışsınız.
Aşağıdaki işlemleri deneyebilir misiniz,
Telefonu açıp, mi hesabı oturumlarınızı kapatıp tekrar açarmısınız.
Kilit açma durumundan tekrar başvuru yapınız.
Farklı mi unlock versiyonlarını da indirip deneyebilirsiniz.
hocam denedim hepsini ama bir türlü olmadı gene aynı hata alıyorum başvuru yaptıktan sonra stabi romdan beta roma geçtim ondan kaynaklı bir sorun olabilir mi açmanın başka bir yolu yokmu
hocam kusura bakma zamanını alıyorum tekrar başvuru nasıl yapıcam aynı hatayı alıyorumBootloader kilidini açmanın başka yolu yok hocam.
Özellikle belirtiyoruz konular da, rom değişikliği, sıfırlama, vs yapmayınız dikkat ediniz diye ama atlanabiliyor demek ki.
Tekrar başvuru yapınız ve uyarılara dikkat ediniz hocam.
tekrar başvuru için oem ile kilit açmayı aktif edip mi kilit açmadan tekrar hesap ve cihaz ekliycem sanırım ardından 15 gün daha bekliycem bunun dışında tekrar başvuru için başka bir işlem yapmam gerekiyor muBootloader kilidini açmanın başka yolu yok hocam.
Özellikle belirtiyoruz konular da, rom değişikliği, sıfırlama, vs yapmayınız dikkat ediniz diye ama atlanabiliyor demek ki.
Tekrar başvuru yapınız ve uyarılara dikkat ediniz hocam.