- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9SE
- Konular
- 17
peki 15 gün sonunda kesin açılacakmı kilit? ve 15 gün sonra aynı bu adımları tekrar mı edeceğim?Malesef Evt
peki 15 gün sonunda kesin açılacakmı kilit? ve 15 gün sonra aynı bu adımları tekrar mı edeceğim?Malesef Evt
Evet tekrar edince olucak ama tüm verileriniz giider yedek almayı unutmayınpeki 15 gün sonunda kesin açılacakmı kilit? ve 15 gün sonra aynı bu adımları tekrar mı edeceğim?
teşekkür ederim.Evet tekrar edince olucak ama tüm verileriniz giider yedek almayı unutmayın
Cihazınız hayırlı olsun hocam. Alttaki linklerden Mi9 için Global kararlı ve beta sürümlere ait konulara ulaşabilirsiniz.Merhaba arkadaslar Mi9 ile araniza yeni katildim rehberde gosterildigi gibi kilit acilisi icin 15 gunluk sureyi aktif hale getirdim. Resmi Global Stabil rom a nereden ulasabilirim acaba ?
Cihazınız hayırlı olsun hocam. Alttaki linklerden Mi9 için Global kararlı ve beta sürümlere ait konulara ulaşabilirsiniz.
Rom - Mi 9 Global Kararlı Miui V10.2.9.0 Fastboot İndirme Bağlantısı
Rom - Mi 9 - MIUI 10 v9.4.26 Global Beta Rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alttaki konuyu inceleyebilirsiniz.Tesekkuler, iphone 7+ dan seneler sonra adroid e gecis yapiyorum umarim pisman olmam. Bulundugum ulkede uygun fiyata Redmi Airdots hediyeli olarak cihazi aldim ancak cihaz Cin ROM lu oldugu icin hic bir Google uygulamasi kuramiyorum , 15 gun boyunca bu durum boyle mi devam edecek yoksa Cin romlu haline googleplay yuklemek mumkun mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba , Tesekkurler Mi9 a gecisi Iphone7+ dan gecis yaptim ancak Cin romlu oldugu icin hicbir google servisinden faydalanamiyorum maalesef. Bu durum 15 gun boyunca bolye mi devam edecek yoksa bu sure zarfinda bu durumu asmanin bir yolu var mi?
Evet hocam.Arkadaşlar 360 saat verdi bana bu süre sonunda tekrar denediğimde açılacak mı kilit birde açılınca cihaz sifirlanacakmi kendiliginden