Hocam siz yanlış anlamışsınız galiba konuyu okuyun"Hesap ve Cihaz Ekle" ye basınca direkt "başarı ile eklendi" yazıyor bana bekleme süresi vermiyor arkadaşlar, ne yapmalıyım?
benim amacım cihaz kilidini açıp, rom kurmak, yanlış mı gidiyorum? ekran görüntüsü ekledim yukarıya.Hocam siz yanlış anlamışsınız galiba konuyu okuyun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam doğru gidiyorsunuz ama galiba konuyu okumadınız bundan sonrasında mi unlock tool indirip unlock tuşuna basmanız gerekiyor bu işlemden sonra size bir süre verecek o süre bittikten sonra aynı işlemleri tekrarlayacaksınız ve bootlader kilidiniz açılmış olacak ardından twrp yükleyip rom kurabilirsinizbenim amacım cihaz kilidini açıp, rom kurmak, yanlış mı gidiyorum? ekran görüntüsü ekledim yukarıya.
Bu sefer de bu ekran görüntüsü aldığım yerde takıldım, neden telefonu görmüyor olabilir?Hocam doğru gidiyorsunuz ama galiba konuyu okumadınız bundan sonrasında mi unlock tool indirip unlock tuşuna basmanız gerekiyor bu işlemden sonra size bir süre verecek o süre bittikten sonra aynı işlemleri tekrarlayacaksınız ve bootlader kilidiniz açılmış olacak ardından twrp yükleyip rom kurabilirsiniz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef Evtben böyle bir sonuç aldım. problem nedir? 15 gün beklemem mi gerekiyor illa?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.