Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

mazot1tl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
tamamını tekrar kontrol ettim, bootloader ekran geldikten sonra USB taktığımda ekran kararıp sol üst köşede "press any key to shutdown" yazısı çıkıyor o şekilde kalıyor. herhangi bir tuşa bastığımda ise telefon açılıyor.
mi flaş unlock ekranında ise değişiklik olmuyor. anlayamadım açıkçası neyin eksik olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok bu bahsettiğim ilk aşama, resim atamadım ancak ekran görüntüsünü bir önceki mailde anlatmaya çalıştım
Hocam ben tum hesaplardan ciktim mi clude telefonumu bul u kapattim mi hesabindan ciktim ancak oyle oluyor ayrica bu islem esnasinda telefonumu bul kapali olmali.

abdullah.aytac.06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdullah
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Merhaba arkadaşlar Miui cihazına temiz kurulum yapmak, root yapmak, custom romlar/modlar yüklemek vs için bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor.

Not: Yedek almadan Unlock işlemine başlamayınız. Yapacağınız her türlü işlemden şahsım ve MiuiTürkiye forum yönetimi sorumlu değildir...

Yapmanız Gerekenler:
-Cihazınızın telefon hakkında kısmından MIUI sürümüne 6-7 kez tıklayarak öncelikle "Geliştirici Seçeneklerini" açmak
-Ek ayarlarda geliştirici seçeneklerinden "OEM Kilit Açma" aktif duruma getirin
-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
-Yine Geliştirici seçeneklerinden "USB Hata Ayıklama" aktif duruma getirin
-Bilgisayarınızda öncelikle indirip kurmanız gerekmektedir.
- programı bilgisayarınıza indirip zipten çıkardıktan sonra turuncu simgeli "mi unlock.exe" uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Ve Mi Hesabınız ile programa giriş yapın.
-Cihazınızı tamamen kapatıp "Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu" aynı anda 5 sn kadar bastıktan sonra "fastboot" mod açılacak.
-Cihazınızı USB kablonuz ile bilgisayara bağlayıp Unlock programındaki UNLOCK butonuna tıklayın.

Eksiklerim muhakkak vardır, Skorpi cantara HiddeNKinG Ottoman haqanguven Codered Escobar1945 ve daha diğer hocalarım konuyu destekleyebilirler. Saygılar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
hocam buraya girince bu cihazın kilidi açıldı yazıyor. Ancak telefon açılırken mi logosunun altında bootloader ile ilgili bir şey çıkmıyor.en önemlisi 3 gündür rom yüklemeye çalışıyorum bootloader haatsı veriyor...

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16

kory19

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
koray
Cihazım
Mİ MAX 3
Konular
0
Hocam ben tum hesaplardan ciktim mi clude telefonumu bul u kapattim mi hesabindan ciktim ancak oyle oluyor ayrica bu islem esnasinda telefonumu bul kapali olmali.
tum cevaplar icin tesekkur ederim
sirket bilgisayari bazi kisitlamalar yaptigindan olmuyormus, baska bilgisayarda ilk sayfadaki yazilarin aynisini uyguladim sorun cozuldu. 133 saat bekleme var ondan sonra acilacak insallah

surikata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
irfan
Cihazım
redmi6pro
Konular
1
banada 360 saat verdi...redmi pro 6 için

Skaynet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Victor u2
Konular
11
selamun aleyküm abiler rom beta glolbal rom her adımı izledim ama bir türlü olmuyor nedeni nedir acaba

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
selamun aleyküm abiler rom beta glolbal rom her adımı izledim ama bir türlü olmuyor nedeni nedir acaba
Yapmanız Gerekenler:
-Cihazınızın telefon hakkında kısmından MIUI sürümüne 6-7 kez tıklayarak öncelikle "Geliştirici Seçeneklerini" açmak
-Ek ayarlarda geliştirici seçeneklerinden "OEM Kilit Açma" aktif duruma getirin
-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin .
-Bu işlemleri yaparken hem bilgisayardaki araca hem de telefonunuza aynı mi hesabını girin.

pyrz75

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Poyraz
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
Merhaba REdmi Note 5 kullanıcısıyım. Yanlış rom atıp BL kilidini kapattığım için Brick oldu telefonum. BL kilidini açmak için telefonun açılması lazım diyor. Yardımcı olabilicek var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba REdmi Note 5 kullanıcısıyım. Yanlış rom atıp BL kilidini kapattığım için Brick oldu telefonum. BL kilidini açmak için telefonun açılması lazım diyor. Yardımcı olabilicek var mı?

Üst Alt