Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
arkadaşlar selamlar apple ekosisteminden yeni xiaomi pocophone alarak android sistemine giriş yaptım. şimdi iphone da firmware indirip dfu moda alıp itunes üzerinden sıfırdan temiz kurulum yapıyordum.aynı şeyi pocophone android 9 mıui 10 için yapmak istiyorum. cihazım global kvk garantili bootloader kilitlidir. araştırmalarım sonucu anlamadığım şudur. cihaz bootloader kilidi var ise mı flash tool uygulaması ile fastbot moda alıp kilidi açmadan global romu gösterip cihaza sıfırdan kurulum yapılabileceği. konu hakkında karışıklık var kimi diyor ki global ise zaten stock rom yüklenecekse bootloader kilidi açmaya gerek olmadan sıfırdan kurulum yapabilirsiniz. kimi diyor ki stock rom yüklesende bootloader kilidini açıp silmen gerekir. bunun doğru olanı hangisidir.ayrıca benim cihazım bl kilitli global stock rom yüklerken bl kilidi açıp temiz kurulum yaptıktan sonra otomatik olarak bl kilidi kendi mi kapanacaktır yoksa ayrı farklı bir işlemmi yapacağız. benim istediğim fabrikadan sıfır olarak android 9 pie güncel versiyonu çıkmış gibi olmasıdır.şimdiden teşekkürler.
Telefonu ikinci el mi aldınız? Dediğiniz şey için tekrar rom kurmaya gerek yok hard reset yapın sıfırdan başlamış olursunuz

mazot1tl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
hiç aklıma gelmedi açıkçası, farklı bir bakış ama olacağını sanmıyorum. siz deneyin bakalım hocam olacak mı haha--

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denedim abi , 360 saat yedim ben , hem pc nin saatini hemde telefonun saatini ayni olmak uzere bir ay ileri attim ve online saatleri iki cihazdanda deaktif edip tekrar kontrol ettim yine 360 , sizin programlada ayni , son surumlede .
Yalniz dikkatimi ceken bir nokta oldu ; mi flash unlocker programi acilista cerez politikasi uyguladigi uyarisini verdi ve mi flash unlocker programindaki ayar sekmesine baktigimda pc id diye kisim vardi tarih atlatmayi farkli bir pc de denemek lazim yada cerezleri silmenin yolunu bulmakn lazim.

serco05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SERKAN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Merhaba arkadaşlar bu ekran görüntüsü 34 saat sonra kilidin açılacağı anlamına mı geliyor?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mazot1tl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
Merhaba arkadaşlar bu ekran görüntüsü 34 saat sonra kilidin açılacağı anlamına mı geliyor?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen oyle , tum verilerin silinecek ona gore yedegini falanini al bro . Yaklasik 150 saat sonra yanindayim aga :D

serco05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SERKAN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Aynen oyle , tum verilerin silinecek ona gore yedegini falanini al bro . Yaklasik 150 saat sonra yanindayim aga :D
Herkes 72 saat 359 saat arası bekliyormuş bana neden bu kadar az verdi acaba? Bi yamukluk olmasın? Sabah kilidi açayım dedim 45 saat yazdı, şimdi bakayım dedim 34 saate düşmüş, geçen haftalarda kurcamıştım farkında olmadan açmak için işlem mi yaptım acaba?

mazot1tl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
Herkes 72 saat 359 saat arası bekliyormuş bana neden bu kadar az verdi acaba? Bi yamukluk olmasın? Sabah kilidi açayım dedim 45 saat yazdı, şimdi bakayım dedim 34 saate düşmüş, geçen haftalarda kurcamıştım farkında olmadan açmak için işlem mi yaptım acaba?
Karisik bir sey , kimine 1 ay veriyor kimine 15 kimine senin gibi hatta taktigi gibi acilan da var . Bence sus sesini cikarma :) kurcalamada saati artanda oldu.

kory19

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
koray
Cihazım
Mİ MAX 3
Konular
0
merhaba
OEM unlocking açıyorum fakat menüden çıkıp tekrar girdiğimde yine kapanmış gözüküyor.

bootloader açıldığında USB kabloyu taktığımda ise ekran kayboluyor ve üstte ufak bir çıkmak için herhangi bir tuşa basın yazısı çıkıyor.

bu konularda yardımcı olabilir misiniz?

mazot1tl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
merhaba
OEM unlocking açıyorum fakat menüden çıkıp tekrar girdiğimde yine kapanmış gözüküyor.

bootloader açıldığında USB kabloyu taktığımda ise ekran kayboluyor ve üstte ufak bir çıkmak için herhangi bir tuşa basın yazısı çıkıyor.

Resim atarmisin bro , tum miui hesaplarindan cikip tekrar dene . normal bootloder kilidini acmak icin basvurup belli bir sure bekledin mi ?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
merhaba

Bilgisayarınızda konu başında verilen tüm driverlerin kurulu olduğundan emin olduktan sonra, Unlock Tool açıp Mi hesabınızla giriş yapın sonra Fastboota alıp bağlayın cihazı ve Unlock butonuna basın.

kory19

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
koray
Cihazım
Mİ MAX 3
Konular
0
Bilgisayarınızda konu başında verilen tüm driverlerin kurulu olduğundan emin olduktan sonra, Unlock Tool açıp Mi hesabınızla giriş yapın sonra Fastboota alıp bağlayın cihazı ve Unlock butonuna basın.

tamamını tekrar kontrol ettim, bootloader ekran geldikten sonra USB taktığımda ekran kararıp sol üst köşede "press any key to shutdown" yazısı çıkıyor o şekilde kalıyor. herhangi bir tuşa bastığımda ise telefon açılıyor.
mi flaş unlock ekranında ise değişiklik olmuyor. anlayamadım açıkçası neyin eksik olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resim atarmisin bro , tum miui hesaplarindan cikip tekrar dene . normal bootloder kilidini acmak icin basvurup belli bir sure bekledin mi ?
yok bu bahsettiğim ilk aşama, resim atamadım ancak ekran görüntüsünü bir önceki mailde anlatmaya çalıştım

Üst Alt