Haber Xiaomi Türkiye Mağazalarının Adresleri Belli Oldu!

İstanbul’da açılacak olan Mi Store’ların adresleri şöyle; Vadi İstanbul ve Forum İstanbul’a açılıyor. Donanımhaber editörü Erdi Özüağ’nın resmi Twitter hesabından Mi Store’dan iki görselleri paylaştı.

Ayrıca Özüağ’nın bazı açıklamaları; Mağazalar konusunda Xiaomi’nin Türkiye’den sorumlu yöneticisi Harry ile konuştum. Açılış tahminen Eylül gibi dedi, net tarih vermedi. İşletmesini resmi distribütörün yaptığı yetkilendirilmiş Mi Store olacakmış. Türkiye için aynı tarihlerde bir de lansman yapacaklarmış.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
16 EYLÜL Pazar günü açılıyormuş mağaza. Ben erkenden gidip görmeyi planlıyorum. Fotoğrafları ve mevcut kampanyaları buradan bildireceğim.

Harika bir haber clap~~ Artık Xiaomi cihazları almadan önce elimize alıp deneyebileceğiz clap~~

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
güzel haber.. Ankarayada isterük.

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4
Kesin bilgi mi arkadaşlar? Peki Açılışa özel indirim vs olacak mı? Olacaksa beraber gitmek isteyecek arkadaşlarımıza katılırım :)

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Kesin bilgi mi arkadaşlar? Peki Açılışa özel indirim vs olacak mı? Olacaksa beraber gitmek isteyecek arkadaşlarımıza katılırım :)

Saat 12'de açılacakmış.

Evofone'un açıklamasına göre scooter, notebook, drone, televizyon vs de olacakmış clap~~

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4

Saat 12'de açılacakmış.

Evofone'un açıklamasına göre scooter, notebook, drone, televizyon vs de olacakmış clap~~

Çok güzel haber. Nihayet yani. İnşallah fiyatlar ''keşke'' dedirtmez. Uzun zamandır mağazanın açılmasını bekliyorum. Herhalde Evo'ya her şey Distribütör fiyatlarından veriliyordur. İthalatçılarla aynı fiyattan alıyor olamazlar. Fiyatları az da olsa aşağıya çekeceklerine inanıyorum. Baktım fiyatlar aynı gider ithalatçıdan alırım :)

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Mi8 için Evo'nun 4500 üzerinde bir fiyat sunacağını tahmin ediyorum. Mix2s 5000 üzerinde çıkacaktır. Note 5 için ise 2000 TL üzeri.

Yorumlara katılıyorum çok daha uygun fiyattan alıyordur fakat evo hiç bir zaman müşteri yanında bir firma olmadı. Mi Store açtım diye allah ne verdiyse yüklenir fiyatlara.

Fiyatlar daha düşük olacak diyen biriyle iddiaya da girebilirim :D Evo'ya güvensizliğim o derece yüksek yani giggle~~

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4
Mi8 için Evo'nun 4500 üzerinde bir fiyat sunacağını tahmin ediyorum. Mix2s 5000 üzerinde çıkacaktır. Note 5 için ise 2000 TL üzeri.

Yorumlara katılıyorum çok daha uygun fiyattan alıyordur fakat evo hiç bir zaman müşteri yanında bir firma olmadı. Mi Store açtım diye allah ne verdiyse yüklenir fiyatlara.

Fiyatlar daha düşük olacak diyen biriyle iddiaya da girebilirim :D Evo'ya güvensizliğim o derece yüksek yani giggle~~

Dostum Evo'ya olan güvensizliğiniz bağımsız olduğu zamanlardandır. Şuan Xiaomi'ye bağlı. Xiaomi Türkiye'ye mal satamamak için değil mal satmak için girdi. Bahsettiğiniz rakamlar bana çok uçuk geldi. O şekilde kimse gidip Xiaomi almaz bu saatten sonra. Kaldı ki Evofone Teknosa'ya a2'yi 2599 liraya sattırmaz 3599'a sattırırdı mantığınıza göre ki ilk lansmandan sonra 2199'a sattırdı belli miktar stoğu.

Yani ithalatçılar indirimsiz+Vergili fiyatı 3800'e sattığı Mix2s'e Evofone 5000 üzeri isterse gider 4000'e Mate 10 pro alırım. Herkes de böyle yapar eminim.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Dostum Evo'ya olan güvensizliğiniz bağımsız olduğu zamanlardandır. Şuan Xiaomi'ye bağlı. Xiaomi Türkiye'ye mal satamamak için değil mal satmak için girdi. Bahsettiğiniz rakamlar bana çok uçuk geldi. O şekilde kimse gidip Xiaomi almaz bu saatten sonra. Kaldı ki Evofone Teknosa'ya a2'yi 2599 liraya sattırmaz 3599'a sattırırdı mantığınıza göre ki ilk lansmandan sonra 2199'a sattırdı belli miktar stoğu.

Yani ithalatçılar indirimsiz+Vergili fiyatı 3800'e sattığı Mix2s'e Evofone 5000 üzeri isterse gider 4000'e Mate 10 pro alırım. Herkes de böyle yapar eminim.

Hocam umarım siz haklı çıkarsınız fakat Evo ve duruşu yıllardır değişmedi. Ülkemizde ithalatçı garantili cihazlara soğuk bakılıyorsa evo'nun bunda katkısı çok büyüktür. Evo eline fırsat geçirirse son kullanıcıyı sonuna kadar sömürecektir. Bir hafta içerisinde bu yazdıklarım için özür dilemeyi çok istiyorum ama fiyatları görünce kimse ağzını bozmasın, şimdiden hazırlıklı olsun derim ben.

İddiaya girmek ister misiniz? :D

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4
Hocam umarım siz haklı çıkarsınız fakat Evo ve duruşu yıllardır değişmedi. Ülkemizde ithalatçı garantili cihazlara soğuk bakılıyorsa evo'nun bunda katkısı çok büyüktür. Evo eline fırsat geçirirse son kullanıcıyı sonuna kadar sömürecektir. Bir hafta içerisinde bu yazdıklarım için özür dilemeyi çok istiyorum ama fiyatları görünce kimse ağzını bozmasın, şimdiden hazırlıklı olsun derim ben.

İddiaya girmek ister misiniz? :D
Sonucunu bilsem bile iddiaya girmem. Kumar oynamıyorum :) Yazdığınız her cümlede 'şahsi fikrimce' Xiaomi etkenini atlıyorsunuz. Tekrar belirteyim ki Şuan işin içinde Xiaomi var. Kafasına göre at koşturup yüksek fiyatlarla markayı zedeleyemez.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sonucunu bilsem bile iddiaya girmem. Kumar oynamıyorum :) Yazdığınız her cümlede 'şahsi fikrimce' Xiaomi etkenini atlıyorsunuz. Tekrar belirteyim ki Şuan işin içinde Xiaomi var. Kafasına göre at koşturup yüksek fiyatlarla markayı zedeleyemez.

Xiaomi etkenini tabii ki atlamıyorum ancak şöyle de bir durum var. Gelen maillerde "distributor" veya "authorized seller" ya da "official seller" gibi terimler değil "reseller" kullanıldı. Bence asıl dikkat edilmesi kısım burası. EVO distributör değil resller ki forum yetkililerinin bugüne kadar söyledikleri de hep Evo'nun Xiaomi'den direk ürün almadığı, distribütörden ürünleri aldığı şeklindeydi. Yani tam olarak "resller" terimin karşılığı. Çok çıkıntılık yapmak istemiyorum ama bence gelen maiiler Evo'nun distribütörlük iddiasını değil tam aksine forum yönetiminin bugüne kadar hep söylediği distribütörün distribütörlüğü sıfatını kanıtlıyor... "Official" dahi olsa bir reseller'in marka değerini kendi karından öne koyacağına ihtimal vermiyorum sadece.

Üst Alt