Haber Xiaomi Türkiye Mağazalarının Adresleri Belli Oldu!

İstanbul’da açılacak olan Mi Store’ların adresleri şöyle; Vadi İstanbul ve Forum İstanbul’a açılıyor. Donanımhaber editörü Erdi Özüağ’nın resmi Twitter hesabından Mi Store’dan iki görselleri paylaştı.

Ayrıca Özüağ’nın bazı açıklamaları; Mağazalar konusunda Xiaomi’nin Türkiye’den sorumlu yöneticisi Harry ile konuştum. Açılış tahminen Eylül gibi dedi, net tarih vermedi. İşletmesini resmi distribütörün yaptığı yetkilendirilmiş Mi Store olacakmış. Türkiye için aynı tarihlerde bir de lansman yapacaklarmış.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evofone işbirliği, distribütörlüğüyle açılıyormuş mağaza. Mi. Türkiye de bunu resmi hesaplarından duyuracak yakın zamanda. Yani her yerde ''resmi'' diye kendini yetkilendiren firmalara inanmamak lazım. Eylül başı veya ortası gibi her şey tamamlanacağı söyleniyor. Tahminime göre fiyatlar elbette yükselecektir ama bi iphone, samsung, huawei kadar astronomik olmaz diye tahmin ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resmi distribütör Evofone. Yakında Mİ. Türkiye de resmi hesaplardan duyuracaktır.
Türkiye'de Xiaomi'nin resmi distribütörü yok. Xiaomi'nin başka bir distribütörünün distribütörü olmak kimseye Xiaomi'nin distribütörü olduğunu göstermez. 4 senedir aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz zaten. Kimler geldi, kimler geçti, Evo ne ki?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cevap için teşekkür ederim. O zaman Evofone da büyük bir iş başarmış gibi gözüküyor, tebrik etmek lazım diye düşünüyorum. Bu gerçekten bizi heyacanlandıran bir olay. En yakın zamanda mağazanın açılmasını bekliyoruz artık :)
Büyük bir iş başarmak isteselerdi önce bizimle irtibata geçerlerdi. :D :D :D

Arkadaşlar kimseyi zorla birşeylere şnanmalarıuya da inanmamaları konusunda zorlayamayız. Biz bildiklerimizi yazarız, gerisi okuyucuya kalır. Bugüne kadar bir sürü Xiaomi Türkiye distribütörü çıktı ortaya. Onların elemanları, genel müdürleri bile forumumuza gelip mesajlar yazdılar, bizleri mahkemeye vermekle tehditler ettiler. Hani şimdi neredeler?
Biz mağaza yok demiyoruz. Böyle bir mağaza açılabilir elbette. Ama bu mağaza Xiaomi'nin mağazası değil ve Türkiye'de henüz Xiaomi'nin kendi distribütörü yok.
Xiaomi fan sitelerinin ve fanlarını el üstünde tutan bir firmadır. Bunlara çok önem verir. Emin olun böyle birşey olsaydı, mutlaka bu sitede yöneticilerinin de mutlaka haberi olurdu.
Kimler Hugo Barra'nın Türkiye ziyaretlerini biliyor? Habersizce gelip piyasa araştırması yaptıklarını, birçok firmayla toplantılar yaptıklarını? Biz biliyoruz. Ama somut birşey oluşmadığı için kimse çıkıp bunları söylemedi. Bunlardan haberi olan bir yönetimin, bu olaydan habersiz olması çok saçma değil mi?
Harry ve James Bey'lerin paylaşım yapmaları bu olayda birşey ifade etmiyor. Sosyal medya hesaplarının mavi tik alması da. Daha fazla kanıt gerekiyor.
İkide bir yazıyorum ama güzel bir örnekti. Instagram'daki sözde Xiaomi Türkiye'nin paylaştıklarını ne çabuk unuttunuz. Herkes, "yalan olsa arabalardaki Logo'ları görmüyor musunuz, toplantı, eğitim fotoğraflarını görmüyor musunuz, bunları nasıl yaparlardı" diye bize karşı çıkıyorlardı. Sonuç: Dolandırılan bir çok vatandaş. Allah'tan paylaşımlarıyla kendilerini çok ele veriyorlardı. Kafası biraz çalışan insan, yalan olduğunu anlıyordu.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Teaser başka resmiyet bambaşka :) Elbette teaser yayınlanacak lansmanın duyurulması için. Bu da genelde maksimum 1-2 hafta öncesinden duyurulur Xiaomi tarafından. Ağır ithamlarda bulunmadan önce ayrımı iyi yapmalısınız. Evofone veya evo, evobt türevleri ile bir alakam yok ama merak ediyorsanız Xiaomi tarafından Türkiye'de görevlendirilen biriyim. Bir haberin doğruluğu için örneğin bir gazeteci kaynağını belirtmek zorunda değildir :) Öte yandan yalan olduğunu ispatlamanız için sizin de aksi bir ispata ihtiyacınız var. Bekleyip görelim. Cevaplarımı ekran alıntısı alıp kimin haklı ve doğru çıktığını yakın zamanda görürsünüz :D
Ha bu arada yazı tipini kasıtlı yapmadım bunun için diğer forum sakinleri kusura bakmasın :)
Xiaomi tarafından Türkiye'de görevlendirilen biri mi? Pardon tanışıyor muyuz?

johnbyk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
mi 8
Konular
3
Abi en çok korktuğum şey türkiyede açılan mi storelere türkiyeye özel tek hatlı ve işlemcisi de değişik telefon getirmeleri.. haha genelde türkiye cihazları hep daha güçsüz oluyor ya hani. O yüzden hepsiburadadan ithalatçı garantili çift hatlı tel almaya devam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Abi en çok korktuğum şey türkiyede açılan mi storelere türkiyeye özel tek hatlı ve işlemcisi de değişik telefon getirmeleri.. haha genelde türkiye cihazları hep daha güçsüz oluyor ya hani. O yüzden hepsiburadadan ithalatçı garantili çift hatlı tel almaya devam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eskiden Xiaomi Mediatek ve Qualcoom diye (Redmi Serisi sadece) yapıyordu ee oda kalktığına göre sorun yok

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Fiyatlar yurtdışı ile aynı olursa gidip oradan alırız tabiki de. Hayırlısı bakalım.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Her kim açıyorsa, böyle pahalı gelirse adres paralel ithalat olur.

Herifler Çin gibi 1 milyarlık ülkede garanti vermiyor sanki, distribütör garantisi bahanesiyle paralel ithalattan pahalıya satmak alenen sömürüdür.

Samsung'un paralel ithalatı daha ucuz olabilir, ama Xiaomi'nin paralel ithalatı daha pahalı olmalı.

Öyle olmasa zaten Asya pazarlarında da Xiaomi'den değil paralel ithalatçılardan alırlar.

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4
Mağazaların ne zaman açılacağı ile ilgili kesin bir bilgi var mı?

Bir de sayfaları okuyup xiaomi'nin kendisi mi yoksa başkasına mı mağaza açtırıyor tartışmalarını okudum da kendi vardığım sonucu size yazayım; Bir arkadaş Doğuş otomotiv örneğini vermiş ancak bunu Xiaomi ile bir tutmak bence doğru olmaz. Biri Telefon ve diğer teknoloji ürünleri satıyor diğeri Araba satıyor. Kafadan sektör farklı. Bir arkadaş Xiaomi resmi sitesinde satış yapılan ülkelerde Türkiye yok demiş. Mağaza açılmadığı için olabilir mi acaba? :) Apple da 2014'ün ilk aylarında Türkiye'ye gelmeden önce Zorlu center yapım aşamasındayken benzeri bir durum vardı.

Ayrıyetten şunu göz önünde bulundurmak lazım; Xiaomi Türkiye pazarına giriyor haberleri sene başında zaten başlamıştı.

Bir de bence En ÖNEMLİ nokta şu; Bahsettiğiniz Distribütörler telefon üzerine iş yapmakta. Mi Store yapım aşamasında olan mağazalara astığı afişlerde göreceğiniz üzere tvbox'tan tartıya, Alarm sistemlerinden Kalemine kadar satış yapacak. Kaldı ki bunun garanti olayı var. Bizzat kendi garantisi altında müşteri memnuniyeti istiyor ise eminim sattığı ürünün altında kendi garanti imzası olacaktır. Adamlar Apple'a her konuda rakip olmaya çalışırken gelip mağazalarını da kendileri açacaktır. Şahsi fikirlerim bunlar. Gerçek belki de arkadaşlarımızın dediği gibidir. Saygılar :)

kaanpasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note
Meslek
Özel Sektör
Konular
7
"Keşke Antalyada Herkezin Ulaşabileceği Merkezi Bir Yere'de Açsalar" (İstanbul'da,Adana'da,Afyon'da,Ankara'da,Batman'da,Bursa'da,Düzce'de,Hatay'da İzmir'de,kahramanmaraş'ta,konya'da,mersin'de) mağazaları bulunmakta.

Son düzenleme:
Üst Alt