Haber Xiaomi Türkiye Mağazalarının Adresleri Belli Oldu!

İstanbul’da açılacak olan Mi Store’ların adresleri şöyle; Vadi İstanbul ve Forum İstanbul’a açılıyor. Donanımhaber editörü Erdi Özüağ’nın resmi Twitter hesabından Mi Store’dan iki görselleri paylaştı.

Ayrıca Özüağ’nın bazı açıklamaları; Mağazalar konusunda Xiaomi’nin Türkiye’den sorumlu yöneticisi Harry ile konuştum. Açılış tahminen Eylül gibi dedi, net tarih vermedi. İşletmesini resmi distribütörün yaptığı yetkilendirilmiş Mi Store olacakmış. Türkiye için aynı tarihlerde bir de lansman yapacaklarmış.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

illegalleon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferman
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Çinde mi storedan aldığımız telefonu faturasıyla bu mağazalara götürsek türkiye garantisine alırlar mı?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Çinde mi storedan aldığımız telefonu faturasıyla bu mağazalara götürsek türkiye garantisine alırlar mı?

Güzel bir soru... Cevabı sadece bu sorunun değil bana göre distribütör tartışmalarına noktayı koyacağı yerdir.

Sorunun cevabı evet olursa; Xiaomi resmi olarak Türkiye'dedir.
Hayırsa; daha önceki distribütör hikayelerinden öteye geçilmeyendir.

:)

hakangur15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
REdmi
Konular
0

Ürünü eğer Xiaomi Türkiye Garantili olarak satıyorlar ise (garantiye bakan servis-kurum önemli değil) faydalanabilmeliyiz. Aksi halde tam tersi durumda Türkiye'deki MI Store'dan aldığın ürün ayıplı ürün olur çünkü kendi firması sana ürünü benim garantimde diye satıyor ise servisini her koşulda sağlamalıdır ve bu durumda ürünü iade hakkınız doğar.

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Xiaomi mağazalarının çoğalması ve piyasada hatırı sayılır bir yer etmesi rekabet ortamını kızıştıracağından çok önemli ama tabiki zaman gösterecek genellikle kim piyasaya hakim oluyorsa veya piyasada önemli pazar payı ediniyorsa basıyorlar zammı uçuruyorlar fiyatları İPHONE ve SAMSUNG örneğindeki gibi

emirimer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İmer
Cihazım
Mi 8
Konular
5
İlk mağaza olan Vadi İstanbul'u dün yerinde görme fırsatım oldu. Lansmanda belirtildiği gibi eylül ayının ortasına yetişecek gibi duruyor. Altyapı imalatı büyük ölçüde tamamlanmış.

Umarım açılış ile birlikte ürün gamının büyük bir kısmı yer alır. Gönül isterdi ki dolar kuru bu kadar artmadan Türkiye pazarına girmiş olsaydı.

Ekli dosyalar

• IMG_20180902_200905.jpg
    IMG_20180902_200905.jpg
    5,5 MB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20180902_200849.jpg
    IMG_20180902_200849.jpg
    5,6 MB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20180902_200853.jpg
    IMG_20180902_200853.jpg
    5,5 MB · Görüntüleme: 63

DeeD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4 + m5s+mix2
Konular
5
Benim şehrim neden yok :(
acaba mi tvleri ülkemizde görebilecekmiyiz ilerleyen dönemlerde ki :)

emirimer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İmer
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Benim şehrim neden yok :(
acaba mi tvleri ülkemizde görebilecekmiyiz ilerleyen dönemlerde ki :)

İlk etapta mağazaların çoğalması sorun olacaktır. Sonuçta Fransa'da İspanya'da da mağaza adetleri ortada. Apple bile sadece İstanbul'da hizmet veriyor.

Benim beklentim mi.com/tr üzerinden direk alışveriş yapacağımız bir online satış kanalı. Umarım mağaza ile birlikte o da aktif olur.

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4
Mağaza oldukça küçük görünüyor. Ayrıca depoları vardır diye düşünüyorum :)

emirimer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İmer
Cihazım
Mi 8
Konular
5
İlk mağaza olan Vadi İstanbul'u dün yerinde görme fırsatım oldu. Lansmanda belirtildiği gibi eylül ayının ortasına yetişecek gibi duruyor. Altyapı imalatı büyük ölçüde tamamlanmış.

Umarım açılış ile birlikte ürün gamının büyük bir kısmı yer alır. Gönül isterdi ki dolar kuru bu kadar artmadan Türkiye pazarına girmiş olsaydı.

16 EYLÜL Pazar günü açılıyormuş mağaza. Ben erkenden gidip görmeyi planlıyorum. Fotoğrafları ve mevcut kampanyaları buradan bildireceğim.

Üst Alt