Yardım Xiaomi Türkiye (Evofone) Tarafından Mağdur Edildim!...

Lecter06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
mi8
Konular
2
16 Eylül Mağaza açılışında onca izdahama katlanarak fazladan da para ödeyerek Mi 8 aldım. Telefonun içerisinden ne Xiaomi Türkiye ne de Genpa garanti belgesi çıktı. Telefonu açtıktan 2 hafta sonra cihazın titreşim motoru durduk yere arıza verdi. Garanti için Genpa'yı aradığımda mi 8 modeline teknik destek verilmediği cevabıyla karşılaştım ve şok oldum. Evofone'u aradığımda ise hiçbir konuda yardımcı olmayan müşteri temsilcileri sadece telefonu İstanbul teknik servis birimlerine göndermeleri durumunda yardımcı olunabileceğini söyledi. Telefonu servise gönderdim ve hiçbir şekilde müdahale istemediğimi belirttim çünkü ortada resmen bir kandırılma durumu var. Bunun nedeni 2 haftalık cihaza kim tamir ister ki ? Ayrıca firmayla ilgili oldukça kötü yorumlar varken ben bu disbt. olaylarından sonra düzeleceğini sanarak hatrı sayılır miktarda fazla para ödeyerek bu cihazı aldım fakat karşımda müşteriyi dövercesine konuşan, hiçbir konuda da yardımcı olmayan müşteri temsilcileri ile karşılaştım. Asıl bomba konu telefona müdahale istemediğimi belirtmeme rağmen ve haftada bir telefonla durum sormama rağmen hiçbir cevap alamadım sadece beklemem söylendi.

Toplamda 20 gün bekletildikten sonra kimse tarafından bilgilendirilmeden cihaz korumasız bir şekilde kargoyla gönderildiğini kapıma geldiğinde farkettim ki doğal olarak teslim almadım. Bardağı taşıran bu son hareket sonrası söylenecek o kadar fazla laf var ama yine de bir umut aradım ama bu defa da müşteri temsilcisinden azar yedim. Gerekçe ise "TALEPLERİNİZİ ALDIĞINIZ YERE İLETİN!!!!!!". Gerçekten abartmıyorum normalde zor sinirlenirim ki görüştüğüm hiçbir müşteri temsilcisine sesimi bile yükseltmedim kayıtlarda mevcut fakat muhattap olduğunuz insanlar boşver 5 binlira çöpe gitsin yoksa katil olacağım dedirtecek cinsten. Artık anladım ki firma ürünü sattım 2 haftada da bozulsa umrumda olmaz modunda fakat yalan beyanla ürün satıp arkasında durmamanın ayrıca 2 haftalık cihazın arızasına rağmen ne olduğu belli olmayan işlemler yaparak kargoyla tarafıma göndermesi hukuki işlemleri başlatmama neden oldu. Kamuoyunun bilgisine sunarım. Gelişmelerden ayrıca bilgi sunacağım.

Düzenleme: Fatura mesaja eklenmiştir. Diğer gelişmelerden ayrıca bilgi sunulacaktır.

Son düzenleme:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Bende evofone cihaz aldım;içinden garanti belgesi; genpa çıktı nasıl genpa bakmıyor anlamış değilim ben mağazadan değil internetten hemde daha ucuz fiyata aldım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cepporttan almak istedim fakat telefoncular toplamışlar mi 8 leri cepportu her aradığımda almak için stok yok bilgisini aldım.Buda ayrı bir detay.....
Genpa'nin sitesinden imei girerek garantiyi sorgulayabilir misiniz rica etsem.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
cihaz genpa satışlı değildir diyor ama servis bakmaz diye ibare yok

Sonuçta satıcı amazon faturalı mal ;.....yapmak zorundalar.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
cihaz genpa satışlı değildir diyor ama servis bakmaz diye ibare yok

Sonuçta satıcı amazon faturalı mal ;.....yapmak zorundalar.
Ayni sıkıntı KVK'da da yaşandı hocam. Bence yarın bi genpa müşteri hizmetlerini arayıp bilgi al. Muhtemelen senin cihazda evoya gider genpadan

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Kanun var fatura var belge var cihazımda sıkıntı yok zaten;sizdekinden belge çıktımı içinden.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Kanun var fatura var belge var cihazımda sıkıntı yok zaten;sizdekinden belge çıktımı içinden.
Bu konuda haklısın hocam. Thh ile çatır çatır alırsın paranı ama bunlarla niye uğraştıriyorlar insanları sıkıntı orada. Resmen dolandırıcılık bu. Sen genpa veya kvk garantili cihaz aldım sanıyorken bi bakıyorsun cihaz evo servisinden çıkıyor. Neyse hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın inşallah

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Ayni sıkıntı KVK'da da yaşandı hocam. Bence yarın bi genpa müşteri hizmetlerini arayıp bilgi al. Muhtemelen senin cihazda evoya gider genpadan
kvk da yaşandı derken cepport satııkları kvk ürünmü anlamadım;istanbulda değilmisiniz yerleri mağaza belli...

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
kvk da yaşandı derken cepport satııkları kvk ürünmü anlamadım;istanbulda değilmisiniz yerleri mağaza belli...
Gidip dükkan mı basacan hocam. Haa gidip mağazada derdini anlatırsın o ayrı konu. İnşallah bi sorun çıkmaz cihazınızda ve uğraşmak zorunda kalmazsınız. Sağlıcakla kalın

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
herşey olabilir adamlar borusan veya kosifler bmw de boyanmış sıfır bmw satıyorlar;oldumu oluyor malesef,,,türkiyede bu işler uğraştırıyor inşallah düzelcek.

Gidip dükkan mı basacan hocam. Haa gidip mağazada derdini anlatırsın o ayrı konu. İnşallah bi sorun çıkmaz cihazınızda ve uğraşmak zorunda kalmazsınız. Sağlıcakla kalın
Geçmiş olsun size denk gelmiş ama anlamadığım içinden belge çıkmaması büyük ihtimal siz ilk alanlardansınız...

Yeni yeni yapılanıyorlar demek;genpayla anlaşma yoluna gitmişler siz aldığınızda yoktu belkide kutudan çıkmadı birşey..

Son düzenleme:
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
spike şu anda sizin vasıtanızla doğmamış çocuğa don biçiyoruz gibi bir şey oluyor... İnşallah, konu sahibi gibi bir durumla karşılaşmazsınız, karşılaşırsanız da Allah kolaylık versin... Türkiye'de her şey, kağıtta kürekte yazıldığı gibi olmuyor maalesef. Cihazınız hayırlı olsun, garanti süresince işiniz de garantiye düşmesin... Düşerse de Allah kolaylıklar versin.

Forumda ve sosyal medyada garanti ile ilgili yüzlerce olumsuz vaka duymuş okumuşken, bundan iyi de dua olmaz herhalde... Sağlıcakla.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
spike şu anda sizin vasıtanızla doğmamış çocuğa don biçiyoruz gibi bir şey oluyor... İnşallah, konu sahibi gibi bir durumla karşılaşmazsınız, karşılaşırsanız da Allah kolaylık versin... Türkiye'de her şey, kağıtta kürekte yazıldığı gibi olmuyor maalesef. Cihazınız hayırlı olsun, garanti süresince işiniz de garantiye düşmesin... Düşerse de Allah kolaylıklar versin.

Forumda ve sosyal medyada garanti ile ilgili yüzlerce olumsuz vaka duymuş okumuşken, bundan iyi de dua olmaz herhalde... Sağlıcakla.
Öyle yada böyle bi huawei garanti kalitesi veya apple düzeyinde olmayabilir ama lg samsungta çok iyi değiller,eğer türkiyeden xiaomi alacaksak ,gene romdu ve şarj aparatı imei sıkıntısı olmadan alaınabilecek en iyi evofone gözüküyor;koskoca amazon bile sitesinde xiaomi türkiye diye satıyor,ben amazona güvenerek aldım,fiyatta 3605 tl olunca çok üzmedi ama 4000 tl ve üstü vermezdim açıkcası 3500 üst limitimdi.Teşekkürler..Bazı sinir bozucu olayları okudukçada global türkiye garanti iyi gene.

Gene bunlar birşey değil trafik cezaları uçmuş,ne cezalar gelecek insanlara çok canlar yanacak önümüzdeki günler,telefon bu bozulabilir.

Oyla:
Üst Alt