- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mİ4 TD-LTE
- Meslek
- Hwdrm. Sist.
- Konular
- 269
Cihazın bootloader kilidi kapalı mı açık mı?tools üzerinden önce twrp kurulumu yaptım sorunsuz devam etti. sonra rootlama işlemi yapayım dedim tools ile ama twrp ekranında kaldı bende power off dedim kapandı simdi de acmaya calısıorm mi logosunda kaldı cihaz acil yardımcı olabilecek birisi var mı![]()
Hocam kilit açık şuan twrp ekranında telefon ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorumCihazın bootloader kilidi kapalı mı açık mı?
Twrp'den wipe işlemini yapın sorun devam ederse mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapınız.Hocam kilit açık şuan twrp ekranında telefon ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Hocam o kadar uzağım ki bu terimlere twrpden Wipe girip advanced wipeden hangilerini seçmem gerekiyorTwrp'den wipe işlemini yapın sorun devam ederse mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapınız.
wipe advanced ksımından dalvik / art cache - system - data - ınternal storage (cihazın hafızasında dosyalarınız varsa ınternal storage seçeneğini seçmeyin) - cahce seçeneklerini seçip oku kaydırın reboot deyip deneyin.Hocam o kadar uzağım ki bu terimlere twrpden Wipe girip advanced wipeden hangilerini seçmem gerekiyor
Hocam hepsini seçip reboot yaptım mi ekranı çıktı direk beklemeye devam ediyorum şuanwipe advanced ksımından dalvik / art cache - system - data - ınternal storage (cihazın hafızasında dosyalarınız varsa ınternal storage seçeneğini seçmeyin) - cahce seçeneklerini seçip oku kaydırın reboot deyip deneyin.