- Adım
- Özgün
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 1
Tıklayayımda bootlock kilidi açılacak yazıyor sıkıntı olmasın. Bu ara ilk önce son sürümle denemiştim aynı hatayı verdi
Ozaman program sorunludur hocam romların listelendiği kısımda kırmızı yerine yeşil olması lazım bootloader unlock yazının altında yes yazıyor no yazması gerekir.Tıklayayımda bootlock kilidi açılacak yazıyor sıkıntı olmasın. Bu ara ilk önce son sürümle denemiştim aynı hatayı verdi
Twrp recovery kurumları twrp dosyaları hariç bire bir aynı forumda bununla ilgili bir çok rehber bulabilirsiniz.bende mi4c var bl kilidi açık normalde twrpyi flashify ile de kuruyordum root oldugu için ama aex rom kurdum twrp gitti böylede kurulmuyor benim telefonla ilgili güncel anlatım bulamadım twrp için bu programla kurabilir miyim anlatımı var mıdır?
hocam flashify ile kurulmuyor böyle kurabilir miyim.Twrp recovery kurumları twrp dosyaları hariç bire bir aynı forumda bununla ilgili bir çok rehber bulabilirsiniz.
hocam Xiaomi Mi4c TWRP Yükleme Anlatımı bu konu eski ama orda adb diyor onu indirdim kurdum xiaomi driver ne onu bulamadım bu yolla yapmaya çalışayımEn son sorunluydu Xiaomi tool düzeldiyse kurabilirsiniz.
Google'den Pdanet driver indirip kurun gerekli driverleri kurar.hocam Xiaomi Mi4c TWRP Yükleme Anlatımı bu konu eski ama orda adb diyor onu indirdim kurdum xiaomi driver ne onu bulamadım bu yolla yapmaya çalışayım