Rehber Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam hepsini seçip reboot yaptım mi ekranı çıktı direk beklemeye devam ediyorum şuan
15-20 dakila kadar bekleyin açılmazsa mi flash ile cihazınıza ait fastboot romunu indirip mi flash ile rom kurulumu yapınız.

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s
Konular
8
15-20 dakila kadar bekleyin açılmazsa mi flash ile cihazınıza ait fastboot romunu indirip mi flash ile rom kurulumu yapınız.
Teşekkür Ederim hocam ilginiz için beklesemde nafile açılmıyor akşam artık mi flash ile fassboot kurulum yapıcam ilgili konuları okudum formdan tek bir sorum olacak win 8 mi olması gerekiyor win 7 32 bit pc ile de bu işlemi yapabilir miyim ? Ayrıca ses kısma ve powera bastığımda fastboot yazıyor be bir resim çıkıyor herhangi bir menü vs açılmıyor mi flaşla bağlamadan önce telefonun o resim ekranında olması yeterli oluyor değil mi

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Teşekkür Ederim hocam ilginiz için beklesemde nafile açılmıyor akşam artık mi flash ile fassboot kurulum yapıcam ilgili konuları okudum formdan tek bir sorum olacak win 8 mi olması gerekiyor win 7 32 bit pc ile de bu işlemi yapabilir miyim ? Ayrıca ses kısma ve powera bastığımda fastboot yazıyor be bir resim çıkıyor herhangi bir menü vs açılmıyor mi flaşla bağlamadan önce telefonun o resim ekranında olması yeterli oluyor değil mi
ses açma ve güç tuşu ile fastboot moda almanız yeterli sonra usb kablo ile bilgisayara bağlayıp mi flash ile browse (select) seçeneğinden attığınız images adlı rom klasörünü gösterip refresh diyip cihazı gördükten sonra flash seçeneği seçip rom kurulumu yapın windows 7 32 bit sistemde yapabilirsiniz sorun olmaz.

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s
Konular
8
ses açma ve güç tuşu ile fastboot moda almanız yeterli sonra usb kablo ile bilgisayara bağlayıp mi flash ile browse (select) seçeneğinden attığınız images adlı rom klasörünü gösterip refresh diyip cihazı gördükten sonra flash seçeneği seçip rom kurulumu yapın windows 7 32 bit sistemde yapabilirsiniz sorun olmaz.
Hocam çok teşekkür ederim akşam eve gidip yapıcam inşaallah sonucu buradan paylaşırım

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s
Konular
8
Hocam hayırlı geceler harfiyen yerine getirdim talimatları ve mi logosuna geldi telefon yine aynısı oldu yani mi logosundan ileriye gidemedim hocam

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam hayırlı geceler harfiyen yerine getirdim talimatları ve mi logosuna geldi telefon yine aynısı oldu yani mi logosundan ileriye gidemedim hocam
Hayırlı geceler konuyu şişirmemek adına özel mesaj yoluyla cevap yazacağım hocam.

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s
Konular
8
Hayırlı geceler konuyu şişirmemek adına özel mesaj yoluyla cevap yazacağım hocam.
Hocam bir cok kez denememden sonra flash all except storage işaretli oldugunu farkettım ondan sonra flash all isaretleyip denersem düzelebilecegini düşündüm ki . düşündügüm gibi de oldu sonunda kurulumu tamamlayıp telefonu acmayı başardım . ilginiz için cok tesekkur ederim tekrardan

Fusen21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi5
Konular
0
7. nolu resimde ki gibi kilidi kontrol için telefon fastboot moduna girip 1 dk sonra sonra çıkıp kapalı şekilde duruyor ekranda ayın running :(

İamtc97

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
İyi günler bu programı mi note 3 cihazında deneyen varmı? Ve bu program kullanımı cihazı garanti dışı yaparmı?

Üst Alt