Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Merhabalar. Hocam özelden yazmıştım ama dönüş yapmadığınız için rahatsız etmek istemedim. X3 NFC Endonezya üretimi. IMEI atılmıştı. 7 aylık cihaz. Mobil veride çok kötü internet sorunu yaşıyorum. Oyunlarda pingim aşırı yüksek. Şebeke sürekli oynuyor. Kardeşim Vodafone yanımda full çekiyor benim Turkcell 2 çekiyor. Sorun cihazın global olmaması mı yani band 20 desteklemiyor mu yoksa başka bir şeyle mi alakalı ? Yani CE yazmıyor arkasında. Eğer sorun IMEI vs ise halledelim uzaktan değilse cihazı değişeyim. İyi çalışmalar.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhabalar. Hocam özelden yazmıştım ama dönüş yapmadığınız için rahatsız etmek istemedim. X3 NFC Endonezya üretimi. IMEI atılmıştı. 7 aylık cihaz. Mobil veride çok kötü internet sorunu yaşıyorum. Oyunlarda pingim aşırı yüksek. Şebeke sürekli oynuyor. Kardeşim Vodafone yanımda full çekiyor benim Turkcell 2 çekiyor. Sorun cihazın global olmaması mı yani band 20 desteklemiyor mu yoksa başka bir şeyle mi alakalı ? Yani CE yazmıyor arkasında. Eğer sorun IMEI vs ise halledelim uzaktan değilse cihazı değişeyim. İyi çalışmalar.
Kendiniz cevabı yazmışsınız zaten sebep global olmaması ve donanımsal eksik bandlar

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Kendiniz cevabı yazmışsınız zaten sebep global olmaması ve donanımsal eksik bandlar
Bundan nasıl emin olabilirim üstad ? Ben sadece tahmin yürütmüştüm. Yani band 20 inn olup olmadığını öğrenmenin bir yolu var mı acaba ?

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Bundan nasıl emin olabilirim üstad ? Ben sadece tahmin yürütmüştüm. Yani band 20 inn olup olmadığını öğrenmenin bir yolu var mı acaba ?

X3 NFC'de band 20 var.

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72

X3 NFC'de band 20 var.
Ama H.kadiroglu hocam Arkasında CE yok global cihaz değil yok diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu, hocam kendimce bu uygulamayı bulup cihazı rootladim. Forcing control seçeneğinde bunlar var. Band 20 de yazıyor. Acaba doğru mu gösteriyor bilmiyorum. Ama sürekli band 1 ile 3 te çalışıyor telefon. Az önce test ettim aşağı sokakta hep full çekiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-04-20-46-53-648_com.qtrun.QuickTest.jpg
    Screenshot_2022-05-04-20-46-53-648_com.qtrun.QuickTest.jpg
    211,7 KB · Görüntüleme: 10

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ama H.kadiroglu hocam Arkasında CE yok global cihaz değil yok diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu, hocam kendimce bu uygulamayı bulup cihazı rootladim. Forcing control seçeneğinde bunlar var. Band 20 de yazıyor. Acaba doğru mu gösteriyor bilmiyorum. Ama sürekli band 1 ile 3 te çalışıyor telefon. Az önce test ettim aşağı sokakta hep full çekiyor
Poco x3 hint modelde var. Model ismi karna..adb ile sorgulayabilirsiniz

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Poco x3 hint modelde var. Model ismi karna..adb ile sorgulayabilirsiniz
İnanın beynim yandı üstad uğraşmaktan telefonla. Yapabileceğimiz bişey yok mu ? Yani band 20 var mı elimdeki cihazda IMEI işlemi mi yapmamız gerek

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İnanın beynim yandı üstad uğraşmaktan telefonla. Yapabileceğimiz bişey yok mu ? Yani band 20 var mı elimdeki cihazda IMEI işlemi mi yapmamız gerek
Batarya kapasitesini kontrol edin hocam. Eğer 6000mah ise cihazınız hint modelidir ve Band 20 yoktur.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
H.kadioglu hocam arka kapak açılması sonucu zarar gören (çalışmayan) nfc, onarılabilir mi?

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Batarya kapasitesini kontrol edin hocam. Eğer 6000mah ise cihazınız hint modelidir ve Band 20 yoktur.
5160 hocam. Cihaz Endonezya üretimi. Arkasındaki IMEI etiketinde yazıyordu zaten. Bu modelde var mı band 20

Üst Alt