- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Resmi note 5
- Konular
- 2
Redmi note 10 pro max india repair sonrası kamera sorunu oluştu bunun için yardımcı olabilen var mı
Ucretini ogrenebilir miyim? Bir de uzaktan yapilabiliyor mu? Yoksa cihazlarin size getirilmesi mi gerekiyor?Yurt dışından getirmek istediğim birer adet Xiaomi Mİ 11T ve POCO F3 telefon mevcut, getirdiğimde sorunsuz imei çakılabilir mi?
bu modeller uzaktan olmazUcretini ogrenebilir miyim? Bir de uzaktan yapilabiliyor mu? Yoksa cihazlarin size getirilmesi mi gerekiyor?
Teşekkür ederim cevap için. Peki güncellemede sorun olur mu? Birde custom romlarda sorun çıkar mı?4g olur 5g ise donanımsal müdahale ile yakında olur.
redmi 9 t nv data hatası alıyorum BL kapalı bat dosyası kullandım ve modem fakat açılmadı yardımcı olurmusunuz ve ücret nedirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.
BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;
Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.
Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)
İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.
BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)
Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
özel mesaj ile bilgi verildiredmi 9 t nv data hatası alıyorum BL kapalı bat dosyası kullandım ve modem fakat açılmadı yardımcı olurmusunuz ve ücret nedir
mi 10 lite 5g telefonum flash tool ile yazılım yüklerken hata verdi fastboot moda geçmiyor ama pcde com14 portu olarak görüyor, yapabilrimsiniz hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.
Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.
Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.
BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)
Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Özel mesaj ile bilgi verildi.mi 10 lite 5g telefonum flash tool ile yazılım yüklerken hata verdi fastboot moda geçmiyor ama pcde com14 portu olarak görüyor, yapabilrimsiniz hocam
Ustam selamlar, konu linkini alta ekliyorum ne yapabiliriz uzak bağlantı falan olur mu yada nasıl yapalım bana dönüş yaparsanız sevinirim. Hayırlı geceler.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
özel mesaj ile ulaşın bilgi verelim. Arka kapağını sökmeniz gerekecek..Ustam selamlar, konu linkini alta ekliyorum ne yapabiliriz uzak bağlantı falan olur mu yada nasıl yapalım bana dönüş yaparsanız sevinirim. Hayırlı geceler.
REDMİ NOTE 8 SERVİS HATASI