cevabı olmayan sorular soruyorsunuz malesef o yüzden cevap veremiyorum. el elden usta ustadan üstündür adamın bir bildiği varki yaparım demiş sizde güvenip vermişsiniz. sonucu bekleyin bence..H.kadioglu hocam. Sen çevrimiçi ben çevrimiçi neden yazmıyorsun canımın içi diyesim geldi size. Kusura bakmayın söylemesem uyuyamazdım. Sizden haber bekliyorum..
Yok hocam dokunmatik entegresi diyince kuşkuya kapıldım. Cevap için teşekkürler hocam.cevabı olmayan sorular soruyorsunuz malesef o yüzden cevap veremiyorum. el elden usta ustadan üstündür adamın bir bildiği varki yaparım demiş sizde güvenip vermişsiniz. sonucu bekleyin bence..
X kişi bu cihazı tamir edebilir mi? diye soruyorsunuz bu soruya ben yada bir başkası nasıl cevap versin. Güvenip verdiyseniz bekleyin belki konuyla ilgili bir tecrübesi vardır daha önce aynı tamiri yapmıştır. iyi günler.Yok hocam dokunmatik entegresi diyince kuşkuya kapıldım. Cevap için teşekkürler hocam.
hocam benim de bir mesajim vardi ama, bakmaniz mumkun mudur hala yanit alamadim verdigim yerden malesefözelden bilgi verildi.
Aynı msj üzerinden tekrar yazarmısınızhocam benim de bir mesajim vardi ama, bakmaniz mumkun mudur hala yanit alamadim verdigim yerden malesef
Aslında x kişi yapabilir mi sorusundan ziyade, xiaomi modellerinde dokunmatik entegresi anakart üzerinde mi sorusuydu hocam. Ama maalesef cevap alamadım sizden tüm çabalarıma rağmen. Teşekkürlerimi sunuyorum.X kişi bu cihazı tamir edebilir mi? diye soruyorsunuz bu soruya ben yada bir başkası nasıl cevap versin. Güvenip verdiyseniz bekleyin belki konuyla ilgili bir tecrübesi vardır daha önce aynı tamiri yapmıştır. iyi günler.