Yetkili hesap ile başarılı şekilde yazılım atıldığına inanıyorsanız donanımsal arızadır sağlam bir tamirciye gösterin.Hocam merhaba resmi note 9 pro roottan sonra bootloop oldu yazılım atıldı yine de. Düzelmedi telefoncuya götürdüm yetkili hesapla yeni yazılım atmış o da olmadı bende daha öncesinden bootloader kilidini kapatmıştım bootloopa girdi ne yapmam lazım geri dönüş yapar mısınız
Tamam hocam sağolun Xiaomi teknik servisine yollayacağımYetkili hesap ile başarılı şekilde yazılım atıldığına inanıyorsanız donanımsal arızadır sağlam bir tamirciye gösterin.
direnç + imei işlemi yapılmış mıydı acaba?Merhaba elimde kardeşimden aldığım mi 11t pro yurtdışı kayıtlı cihaz var fakat şebeke sorunu var. Yüksek ihtimal donanımsal cihaz sadece 2g cekiyor bazen 4g geliyor. Bazen komple gidiyor telefonu size ulaştırıp, tamir ettirmem mümkün mü?
Yok hocam telefon yurtdışı ve pasaport kayıtlıdirenç + imei işlemi yapılmış mıydı acaba?
İstanbuldaysanız tahtakale ye götürebilirseniz sağlam arkadaşlarımız var ilgilinir. YaptırırızMi 9T Pro sıvı teması sebebiyle açılmıyor, arka kapağı açmaya çalıştım ve konnektör vb. komponentler zarar görmüş.
Forumda donanım tamiri yapan var mıdır?